Meniu horoscop

Horoscop amoros pentru 2008


Al treilea trimestru: Venus influenteaza din nou favorabil sectorul amoros. Veti fi primele care vor profita de gratiile ei. Va mari tandretea dintre membrii cuplului si va aduce iubiri noi pentru celibatare.

Al patrulea trimestru: va asteapta nopti fierbinti daca aveti deja pe cineva. Revarsare de pasiune si erotism. Venus isi va face de cap. Cum insa nu exista influente directe din partea altor planete, nu trebuie sa va asteptati la schimbari spectaculoase. Ceea ce va asteapta este o perioada sub semnul senzualitatii. Daca nu ai o relatie, pregateste-te pentru aventuri. Nimic “serios” la orizont.

Rac

Primul trimestru: stii sa faci ca fericirea sa se pogoare asupra vietii tale amoroase. Cum? Neezitand sa-ti iei destinul in maini. Pe scurt, nu contezi pe soarta, ci pe tine insati ca sa fii fericita. Daca tu si iubitul tau treceti printr-o perioada dificila, puneti toate cartile pe fata si discutati fara ocolisuri. Este cel mai bun mijloc de a le rezolva. Fa-o intr-o atmosfera potrivita si rezultatele sunt garantate. Daca esti celibatara, ai putea jura ca nimeni nu va putea sa te priveze de libertate. Doar ca... ai putea sa-ti schimbi parerea





de azi pe maine daca ai intalni acel iubit ideal la care visezi.

Al doilea semestru: ceva schimbari ti-ar prinde bine. Daca te bucuri de liniste in relatia ta, nu se intrevad mari cutremure, dar ti-ai dori sa regasesti entuziasmul si pasiunea de la inceput. Ai putea sa depui ceva eforturi, nu vor fi in zadar. Atentie insa la lipsa tolerantei si a intelegerii. Celibatarele vor profita la maxim de libertatea lor si nu se asteapta la rasturnari de situatie majore.

Al treilea trimestru: ai in program o stare generala de bine. Cum simti nevoia de armonie, vei crea o atmosfera placuta, in care amandoi va veti simti bine. Atentie la gelozie, care risca sa va otraveasca aerul. Daca esti libera, vei simti nevoia sa impartasesti cuiva bucuriile si necazurile tale.

Al patrulea trimestru: celibatarele stiu sa se bucure de lipsa angajamentelor si nu stiu cui sa-si daruiasca inima. Pentru cele "luate", situatia va fi mai putin euforica. Ai tot interesul sa-ti menajezi relatia. S-ar putea insa ca partenerul sa-ti faca niste surprize cam neplacute...

Leu

Primul trimestru: la naiba cu constrangerile! In dragoste, iti revendici dreptul la libertate totala. Aceasta atitudine risca in mod evident sa tulbure apele in viata ta amoroasa. Chiar daca iubitul tau incearca sa fie indulgent si intelegator, tot i se va parea ca ai tendinta de a depasi limitele. Daca nu te arati dispusa sa faci si tu un compromis, viata ta de cuplu va fi destabilizata.Daca esti celibatara, nu ai in fata cui sa dai socoteala. Sirul de nopti albe si aventuri se va lungi.

Al doilea trimestru: sub dominatia lui Saturn, rutina va fi mai greu de suportat ca niciodata si-ti va fi greu sa comunici cu iubitul sau sotul tau. Ar trebui sa depui eforturi serioase pentru a rupe acest cerc vicios si a restabili atmosfera de incredere si complicitate.In cazul celibatarelor, acestea vor avea dorinta de a-si imparti bucuriile si durerile cu cineva care sa le inteleaga si sa le accepte asa cum sunt. Fetelor, pregatiti-va de o intalnire decisiva.

Al treilea trimestru: cu Saturn, vei simti o mare nevoie de fidelitate si siguranta pe plan sentimental. Pe de alta parte, Jupiter, care este in armonie cu zodia ta, va aduce un plus de senzualitate. Astfel cuplurile vor traversa o etapa de pasiuni in timp ce leoaicele singure vor avea sansa sa intalneasca pe cineva cu care s-ar putea chiar casatori in viitor.

Al patrulea trimestru: sunt auspicii pozitive, viata voastra amoroasa va redeveni agreabila si armonioasa. Neptun si Uranus le protejeaza pe celibatare al caror farmec va fi in crestere. Daca aveti o viata de cuplu, tandretea revine intre voi. Atentie insa la Marte: pentru unele, va aduce o scadere a dorintei sexuale, care nu va avea legatura cu sentimentele pe care le au si care sunt profunde.

Fecioara

Primul trimestru: cu vizita lui Venus, viata amoroasa nu ar trebui sa fie trista! Daca esti casatorita sau iubita si ai o viata de cuplu armonioasa, atunci vei avea parte de un ocean de tandrete si senzualitate. Daca lucrurile schioapata intre voi, acum e momentul sa reinnodati dialogul. Venus este favorabila si celor solitare care vor avea chef sa seduca sau sa fie seduse. Unele vor avea parte de o aventura placuta. Fiti insa prudente. Altele vor cunoaste pe cineva cu care vor construi ceva serios.

Al doilea trimestru: bine sfatuite de Jupiter, va veti modifica atitudinea obisnuita pentru a avea parte de armonie conjugala. In loc sa cautati conflicte sau sa alternati certurile cu impacarile pasionale, favorizati dialogul si cooperarea. Noul comportament va functiona din plin. Celibatarelor le este recomandat sa fie prudente, sa nu se lase antrenate in aventuri care nu le vor cauza decat neplaceri.

Al treilea trimestru: in viata conjugala, te vei servi de orice pentru a-ti convinge iubitul cat de frumoasa e viata alaturi de tine. In plus, comunicarea este favorizata. Celibatarele trezesc invidia datorita cuceririlor. Exista sanse si de a intalni marea dragoste!

Al patrulea trimestru: va avea loc o animare a vietii amoroase. Daca aveti deja o relatie, exista doua posibilitati: daca ea este solida, Venus va stimula tandretea dintre voi; daca, din contra, sunteti in dificultate, Venus s-ar putea sa-i sadeasca in inima partenerului tau tentatia infidelitatii. Daca esti celibatara, influenta astrala este favorabila. Venus, careia ii sare in ajutor Uranus, ar putea sa-ti dea sansa unei intalniri memorabile.

Balanta

Primul trimestru: Soarele si Jupiter sunt in pozitii favorabile unei vieti de cuplu infloritoare. Atentia insa la Jupiter si Pluto care ar putea provoca o criza cuplurilor aflate in perioade mai putin faste. Pretentiile tale tind sa intre in conflict cu cele ale partenerului. Daca aveti o relatie solida, Jupiter si Pluto nu vor reusi sa produca daune ireparabile.Celibatare, atentie! Riscati sa va "aprindeti" pentru cineva care va va dezamagi foarte repede!

Al doilea trimestru: cu Jupiter intr-o astfel de pozitie, veti reusi sa intretineti o atmosfera calduroasa in caminul conjugal. Dar trebuie sa fii atenta, caci elemente exterioare ar putea contribui la destabilizarea relatiei voastre. Atunci ar trebui sa cooperezi cu iubitul tau. Impreuna veti face fata mai bine atacurilor. Pentru celibatare, o mare dragoste se anunta ca-si face intrarea in scena.

Al treilea trimestru: viata de cuplu va fi vesela, lipsita de griji si va veti bucura de momente placute impreuna. Celibatarele vor fi cam nazuroase si aventurile le vor atrage mai putin decat de obicei. Din nou, exista sanse bune sa-l intalneasca pe Fat-Frumos.

Al patrulea trimestru: traiasca indulgenta! Ei bine, da, de data asta vei fi dispusa sa inchizi ochii la micile slabiciuni si greseli pe care le va comite iubitul tau. Si acest lucru se va simti in bine. Proiectele comune vor creste ca numar. Nici cele din pat nu vor sta rau. Daca esti libera, nu simti nevoia stabilitatii. Ai parte de ceva intalniri si momente romantice fara sa simti presiunea unei relatii de durata.

Scorpion

Primul semestru: vei putea savura o stare de liniste alaturi de partenerul tau. Dar asta nu va fi datorita hazardului! Va trebui sa ai grija sa reintaresti legaturile de complicitate cu celalalt abordand fara false pudori subiectele tabu. Asa riscurile de neintelegeri sau de agravari ale problemelor vor fi limitate. Celibatarele profita de micile placeri. O intalnirea decisiva v-ar putea bulversa cursul existentei.

Al doilea trimestru: configuratia lui Saturn iti promite stabilitate si siguranta in dragoste. Daca ai deja pe cineva, viata de cuplu va fi una serioasa, marcata de responsabilitatile asumate de amandoi, mai ales privind educatia copiilor. Daca esti singura, vei avea nevoie de un angajament stabil si durabil. Nu ai chef de aventuri fara viitor si nu te angajezi intr-o relatie daca nu esti sigura de partener.

Al treilea trimestru: Saturn se instaleaza in sectorul legat de dragoste. Aceasta miscare va avea impact mai mult asupra celibatarelor decat asupra celor care au deja o relatie de cuplu. Saturn va face sa creasca dorinta de stabilitate si de implicare. Multe native singure se vor arata mai exigente si nu se vor lasa seduse decat de catre cel care le va transmite dorinta de a incerca aventura... casniciei.

Al patrulea trimestru: viata amoroasa este in ansamblu stabila. Nicio planeta nu va ocupa sectoarele legate de viata sentimentala. Mai ramane ca Venus sa va acorde sprijinul ei. Influenta ei ar aduce ore de iubiri fericite si infloritoare. Daca esti un suflet solitar, o prietenie s-ar putea transforma intr-un sentiment mai tandru.

Sagetator

Primul trimestru: Pluto va fi in sectorul amoros. Cu el, problema se pune in termeni de totul sau nimic: pasiune sau certuri in lant care pot duce la despartire! Daca esti singura, impactul va fi mai degraba pozitiv atata timp cat este in armonie cu Uranus, planeta fulgerelor. Daca esti cu cineva, impactul va fi ceva mai ambiguu. Daca cuplul vostru traverseaza o perioada proasta, lucrurile ar putea evolua spre o despartire. Daca aveti o relatie soida, veti reanaliza totul, ceea ce ar putea avea urmari pozitive daca profitati de ocazie pentru a va asculta partenerul.

Al doilea trimestru: situatia conjugala ar trebui sa se stabilizeze. Este adevarat ca vei adopta o atitudine mai responsabila si ca vei lua deciziile potrivite in ceea ce priveste relatiile amoroase. Asta va suscita admiratia iubitului tau si va va aduce mai aproape unul de altul. Pentru celibatare, este prevazut un proces de “dragoste” la prima vedere. Veti avea chef sa profitati de toate ocaziile si veti refuza sa va lasati prinse in colivie.

Al treilea trimestru: puteti sa va declarati fericite. Voi, care adorati noutatea si schimbarea, veti fi prinse. Daca sunteti o inima libera, va aparea o mare dragoste si va veti lasa prinse in valtoarea pasiunii. Si nu asteptati mult pana cand sa incepeti sa vorbiti despre casatorie! Daca sunteti deja cu cineva, veti reusi datorita influentei lui Uranus sa dati un suflu nou relatiei. Se anunta momente de fericire.

Al patrulea trimestru: Pluto, in aceasta pozitie, va provoca dupa caz momente de pasiune intensa sau, dimpotriva, conflicte serioase. Orice s-ar intampla in sanul relatiei voastre, pastrati-va calmul si nu luati nicio decizie pripita. Daca esti celibatara, vei avea chef sa te indragostesti. Dar atentie, risti sa o faci de cineva care nu este liber sau care este interesat de tine pe plan strict sexual.

Capricorn

Primul trimestru: Venus te va lua sub protectia ei. Nu ai de ce sa te plangi! Aceasta planeta iti promite cu adevarat un foc de artificii! Daca esti deja intr-o relatie, vei parcurge o faza de tandrete si senzualitate. Daca traiesti singura, Venus iti va darui o intalnire memorabila. Veselia si spontaneitatea ta vor fi cele mai bune atuuri in arta seductiei.

Al doilea trimestru: pasiune sau dispute? Ambele sunt posibile daca ai o relatie: opozitia Marte-Jupiter se poate traduce printr-o perioada de senzualitate vulcanica sau, in egala masura, printr-o avalansa de mici certuri. Sau cele doua pot alterna! Daca esti o singuratica, Venus se afla intr-o pozitie favorabila. Ti-ar putea darui o idila.

Al treilea trimestru: excelent climat amoros. Jupiter, planeta cea mai favorabila a sistemului solar, va ocupa sectorul legat de pasiune si intalniri. Sub patronajul unui asemenea zeu, te poti astepta la lucruri minutate. Daca esti o nativa solitara, cu asemenea sustinere celesta, riscul sa incetezi a mai fi o solitara este mare. Pregateste-te de o intalnire mareata.

Al patrulea trimestru: perioada promite sa fie buna. Romantica si idealista, vei fi gata sa te indragostesti, iar farmecul tau va fi la cote maxime. Gratie prezentei lui Marte, stapanul sexualitatii, elanurile tale sentimentale vor avea sanse de concretizare rapida. Daca esti deja cu cineva, relatia cu partenerul va fi mai senzuala si mai pasionala decat de obicei!

Varsator

Primul trimestru: scapata definitv de Luna neagra, iti vei vedea viata amoroasa luand o turnura noua. De ceva timp, acest astru, cu care e greu sa traiesti, arunca o umbra asupra vieti amoroase, facand ca posibilitatile de a intalni pe cineva sa fie mici, in cazul celor singure, iar pentru celelalte, aducand un climat mohorat. Acum, gata, s-a terminat, tu si Luna neagra veti face pace. La inceputul acestui trimestru, in sectorul tau va sosi Venus. Gratie acestui cocktail de influente celeste benefice, vei avea una dintre cele mai bune perioade ale anului in ceea ce priveste viata sentimentala.

Al doilea trimestru: cu aceasta pozitie a lui Venus, semnul fericirii va plana asupra voastra. Efectul lui Venus va fi cu atat mai benefic cu cat Saturn va inceta sa opuna rezistenta. Daca ai o relatie, viata in doi va fi o sursa de bucurie si buna-dispozitie. Daca esti celibatara, vei mai sensibila chemarilor dorintei. Daca dai peste cineva care-ti face inima sa bata mai tare, nu mai sta pe ganduri: indrazneste!

Al treilea trimestru: nu este nimeni mai priceput ca voi in a goni plictiseala si rutina din viata de cuplu. Nu ai pierdut niciun gram din sensibilitatea si farmecul obisnui, dar stii sa te arati si mai hotarata decat de obicei. Partenerul nu are de ales si trebuie sa se plieze intereselor si pretentiilor tale. De altfel, si el va avea de castigat. Celibatarele vor vrea sa profite din plin de libertatea lor. Totusi, cineva s-ar putea sa va faca sa va razganditi.

Al patrulea trimestru: ai grija. Ocaziile unor mici aventuri sunt din ce in ce mai multe si ti-e in ce in ce mai greu sa rezisti tentatiilor. Nu uita insa ca fiinta iubita s-ar putea sa-si fi cam epuizat rezervele de indulgenta. Daca iti da un ultimatum, ia-l in serios. Daca esti celibatara, te simti perfect in pielea ta. De altfel, afirmi sus si tare ca mariajul nu este pentru tine. In acelasi timp, persoana pe care o veti intalni va va pune atat de rau inima pe jar incat v-ati putea razgandi.

Pesti
Primul trimestru: te simti destinsa, te simti bine in pielea ta si un asemenea echibibru va avea urmari fericite in viata de cuplu. Vei incerca sa intaresti legaturile cu partenerul de cuplu si sa construiesti o relatie din ce in ce mai solida. Si circumstantele iti furnizeaza posibilitatea ca asta sa se intample. Pentru celibatare, inceputul unei mari pasiuni ar putea avea loc acum, o pasiune care se va transforma in dragoste si care iti va da dorinta de a-ti sacrifica mult iubita libertate. Cam miroase a nunta in aer!

Al doilea trimestru: Cu Venus in sectorul vostru amoros, ai putea sa te indragostesti la prima vedere in niste circumstante extrem de romantice. In ceea ce le priveste pe cele care au deja o relatie de cuplu, s-ar putea sa simta nevoia unei escapade. In orice caz, vor fi mai atente decat de obicei cu persoana iubita. Pentru consolidarea relatiei, puteti conta pe sprijinul lui Jupiter,. Care favorizeaza si casatoriile sau cererile in casatorie.

Al treilea trimestru: pozitia lui Mercur indica faptul ca sunteti intr-o perioada de analiza a vietii amoroase. Numai daca inveti lectiile din trecut, poti sa-ti adaptezi atitudinea si cerintele afective in asa fel incat sa fii din ce in ce mai senina si mai fericita. In plus, Venus te va ajuta sa faci alegerile potrivite. Daca esti singura, ai sansa sa cunosti pe cineva.

Al patrulea trimestru: mai seducatoare ca diavolul, ai farmecul castigatorilor caruia nimic si nimeni nu poate rezista. Nici iubitul tau nu o poate face, iar relatia se afla sub semnul placerii si al pasiunii. Daca ati avut ceva dispute in trecut, acum stergeti trecutul cu buretele si o luati de la zero. Daca esti celibatara, sustii sus si tare ca nu esti facuta pentru maritis. Si daca cineva te face sa te razgandesti?
Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.4