Meniu horoscop

Horoscop 2013Horoscop 2013 Berbec
Dragoste
In viata de cuplu, certurile minore pentru tine, dar care altor zodii le lasa urme mai adanci, vor fi urmate de obisnuitele reveniri bruste la sentimente de dragoste pura si abnegatie, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Rupturi de oarecare durata sau chiar definitive sunt posibile mai ales din aprilie pana in august. Celibatarele vor tanji sa-si schimbe starea in special in perioada verii, cand sunt si dispuse la maximum de concesii pentru partener.
Cariera, bani
Nu vei obosi sa lupti cu rutina si sa ai initiative la slujba, dar si in caz ca te afli in cautarea unei slujbe. In februarie-martie e probabil sa ai reusite notabile, cum ar fi castigarea unui concurs pentru un post sau obtinerea unei burse in strainatate. Ignori factorul noroc in ce priveste castigurile materiale, ai intelepciunea sa pui deoparte cand se poate. In toamna se prevede o investitie importanta, la care visai de ceva vreme.

Horoscop 2013 Taur
Dragoste
De esti intr-un cuplu cu o vechime de un an-doi, autentificat au ba de starea civila, ai mari sanse sa concepi un copil care sa-ti fie coleg de zodie, ceea ce inseamna ca la mijlocul verii se va produce treaba asta. De esti singura, n-o sa te grabesti sa-ti schimbi starea, vei cauta adevarata pereche, pe care s-o simti din prima clipa ca-ti apartine, fara teste si alt gen de dovezi. Aprilie si octombrie ar putea sa-ti implineasca visul.
Cariera, bani
O apasare financiara care nu-ti da pace e posibil sa dureze pana la inceputul verii, cand e sortita o adevarata despovarare. O suma importanta obtinuta in instanta, o mostenire, poate chiar un castig harazit de purul noroc. La slujba o sa-ti consolidezi relatiile cu oameni care nu-ti spuneau nimic pana acum, iar din toamna e prevazuta castigarea unei pozitii pe criterii de competenta apreciate de colectiv.

Horoscop 2013 Gemeni
Dragoste
Aproape la tot pasul, incercarea de schimbare iti da ghes. Intr-o relatie nu tocmai consolidata, esti de nenumarate ori gata sa dispari deodata din poveste, ca si cum nici n-ai fi fost, dar comoditatea va fi prima piedica in infaptuirea actiunii. Singura sau cuplata, vei fi receptiva la dezgroparea vechilor idile, iar sansele cele mai mari le vei gasi in iunie si decembrie.
Cariera, bani
Daca niciodata nu te-ai dat in laturi sa faci planuri, dar ti s-a parut obositor si plictisitor sa le si pui in aplicare, de data asta s-ar parea ca nu mai ai incotro si treci la actiune. Un proiect profesional sau o afacere la care te-ai gandit mai mult in joaca prinde contur, vei intra in hora si vei juca. Inteligenta si spiritul tau novator te vor sustine.

Horoscop 2013 Rac
Dragoste
Cuplurile in sanul carora disputele si uzura s-au simtit pregnant au o cumpana la inceputul primaverii. E greu ca lucrurile sa se repare ca prin farmec, e foarte posibila ruptura definitiva. Daca n-ai avut zile nefericite in amor, puterea de atractie iti functioneaza din plin, indiferent ca esti singura sau cuplata. Relatii stabile au mari sanse sa porneasca mai cu seama in lunile de vara, iar mersul in vacanta sau concediu va avea un cuvant greu de spus.
Cariera, bani
Schimbari importante in ce priveste slujba pot surveni in martie si septembrie. Un esec neasteptat si dureros la slujba are sansele sa atraga dupa sine o rasturnare de situatie neasteptat de favorabila, tradusa prin schimbarea locului de munca. Atentie cu investitiile, fie si marunte, din toamna pana la sfarsitul anului, esti inclinata spre nesabuinta si poti cadea victima unora care nu cauta altceva decat victime.

Horoscop 2013 Leu
Dragoste
Experimentele sexuale sunt o mare tentatie pentru leoaice, mai ales pentru cele care au cunoscut de curand aceasta latura a vietii sau n-au cunoscut-o deloc. In cuplurile mai vechi, lipsa de raspuns din partea partenerului nu e deloc exclus sa provoace o ruptura de mai mare dragul. La mijlocul primaverii si la inceputul toamnei au leoaicele singure sansa cea mai mare sa puna bazele unei povesti de durata.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie: