Meniu horoscop

Horoscopul anului 2009Berbec

Cariera si bani
Din perioada de inceput a anului, ascendentul Berbecilor va guverna casa carierei si va genera rezultate grozave in acest domeniu. In relatiile cu figurile autoritare se vor vedea diferente semnificative. Cei nascuti sub semnul Berbecului pot astepta rezultate obisnuite in cariera la inceputul anului 2009. Acea promovare care a intarziat sa apara in 2008 nu va sosi nici in 2009 prea curand.

Sansele de a creste in functie si beneficii salariale sunt mai mari incepand cu februarie si pana in aprilie. Deci Berbecii vor trebui sa aiba rabdare si sa nu ia decizii pripite. Relatiile cu superiorii se pot schimba insa in bine in cursul acestul inceput de an, la fel si reputatia lor profesionala. Va fi un an bun pentru Berbecii care activeaza in politica, management, industria financiata. Iar inceputul anului va fi grozav pentru cei din industria divertismentului.

In anul 2009 Berbecii vor avea norocul unor surse financiare neasteptate. Chiar si investitiile pe piata actiunilor se vor dovedi profitabile. Intre 14 aprilie si 16 august insa, dificultatile finaciare vor aparea si pentru Berbeci. In aceasta perioada este mai bine sa renuntati la investitii nesigure. O schimbare de loc de munca ar fi la fel de neinspirata in acest timp. Insa la sfarsitul acestei perioade, incepand cu august si pana la sfarsitul anului, totul se va intoarce in favoarea Berbecilor si norocul le va surade.

Relatii
Viata de familie a Berbecilor va fi linistita si fericita in 2009; pentru Berbecii deja casatoriti, relatiile familiale vor fi grozave, incluzand si o sarbatoare mare in familie. Copiii vor adduce prilejuri de bucurie si mandrie in sanul familiei. Acei Berbeci care sunt inca in cautarea partenerului perfect au sansa de a intalni acest partener in 2009, relatie ce poate duce chiar la casatorie. In acelasi an poate aparea sansa unei calatorii intr-o tara straina.

Sanatate
Exista doar probleme minore si usor de remediat sau evitat din punctul de vedere al sanatatii dvs. Intre aprilie si martie 2009 Berbecii vor trebui sa aiba ceva mai multa grija de sanatatea lor si sa inceapa chiar un program mai riguros de alimentatie corespunatoare.

Taur

Cariera si bani
In anul care urmeaza acei Tauri care lucreaza in domeniul presa glossy sau divertisment vor straluci literalmente. Cei din industria filmului vor primi aplauzele binemeritate. Actritele Taur vor avea un an minunat din punct de vedere al carierei si la fel producatorii care apartin acestei zodii. In special in perioada 27 ianuarie – 31 mai 2009. Aceasta perioada este clar indicata pentru actiuni puternice in industria mai sus amintita.

In cursul inceputului de an astrele se lainiaza pentru a crea in luna ianuarie cateva dificultati pentru nativii Taur. Exista sanse pentru esecuri in diferite demersuri intreprinse. In aceasta perioada nivelul de incredere in sine va fi scazut pentru Tauri si vor exista momente de nesiguranta si chiar presimtiri negative: frica de hoti, arme, si figuri negative cu influenta. Insa intre sfarsitul lunii ianuarie si sfarsitul lunii mai lucrurile vor lua o alta turnura si aceste aspecte vor deveni favorabile nativilor Taur, in sensul obtinerii de satusfactie profesionala si personala.

In acest aspect Taurii vor primi ajutor nesperat de la familie si prieteni, care vor interveni pentru a le asigura atat sentimentul de bine, liniste cat si profit financiar sau castiga in reputatia profesionala. Insa Taurii vor trebui sa pastreze in vedere perioada 31 mai – 29 iunie, in care este bine sa evite lansarea in proiecte noi. Acestea trebuie amanate pentru sfarsitul verii, respectiv sfarsitul anului.

Relatii
Atmosfera de acasa este ceva mai tensionata la inceputul anului 2009 pentru nativii Taur, declansand numeroase conflicte. Va fi nevoie sa renuntati la impulsivitate si sa incercati o detensionare in relatiile care nu se desfasoara asa cum ar trebui. Aceia dintre dvs care nuau gasit inca partenerul pentru viata si isi asteapta momentul sunt incurajati de catre astre sa priveasca mai atent in jurul lor. Lunile martie, aprilie si mai vor fi cele mai frumoase pentru viata amoroasa a Taurilor.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie: