Meniu horoscop

Previziuni 2008Berbec

Un an plin de incertitudini pentru Berbeci. Lucrurile acasa nu sunt exact cum ar trebui si pot chiar sa piarda ceva ce initial au crezut ca vor castiga, inclusiv in activitatea lor profesionala. Vor putea in final sa surmonteze dificultatile, dar grijile ii vor trage un pic inapoi si vor avea un efect negativ asupra programului si sanselor lor de succes. Bebercii ar trebui sa renunte in 2008 la lucrurile dezorganizate din viata lor. Pe plan sentimental nu sunt vesti noi dar vor avea nevoie de o reevaluare a relatiei actuale iar aceasta nevoie va deveni o prioritate pentru ei. 2008 este insa un an bun pentru investii.

Taur

Un an prosper in care Taurii pot privi cu certitudine in fata o promovare sau un sprijin real in cariera. Vor avea mici probleme cu sanatatea dar asta nu-i va impiedica sa aiba realizari importante sau castiguri neasteptate. Este un an norocos pentru cei inca necasatoriti pentru ca vor avea oportunitatea de a face pasul cel mare. Cuvintele de ordine vor fi determinarea si munca asidua. Pe plan professional vor fi supusi unor presiuni manageriale carora trebuie sa le faca fata si vor face pasi mici dar sigur catre scopul lor. Vor avea de asemenea cateva tensiuni pe plan familial iar planul sentimental va fi dominat de o urma confuzie. Ar fi foarte bine daca ar fi ceva mai atenti anul acesta la lucrurile pe care le spun pentru a nu ajunge la neintelegeri.

Gemeni

Un an linistit si prosper. Norocul ii va favoriza in tot ceea ce vor intreprinde si toate necazurile anterioare sunt pe cale sa se rezolve. Activtatea lor va fi recunoscuta si li se pot incredinta functii noi, importante. Acasa sunt de asteptat celebrari numeroase. Vor castiga bani din lucrurile care le fac placere dar vor trebui sa isi assume responsabilitatile pe plan professional. Sentimental, vor trece intr-o noua etapa a relatiei actuale. Anul 2008 va fi un an al vacantelor alaturi de persoana iubita si al distractiei.

Rac

Nu este un an prea fericit pentru Raci. Afacerile merg prost si vor descoperi ca banii sunt greu de gasit sau ca se ascund de ei. Vor fi recompensati dar numai daca vor dovedi rabdare si prudenta. Trebuie sa renunte la actele impulsive si sa fie conservatori in ceea ce priveste abordarea viitorului. Pe plan sentimental au nevoie de putin mai mukta incredere in ei pentru a atrage persoanele de sex opus. Anul 2008 este perfect pentru a lasa in urma toate regretele si relatiile trecute.

Leu

Un an calm si bun, fara surprize, fara mari probleme, dar oricum nu atat de bun pe cat l-ar dori Leii. Progresul lor va fi sigur pentru ca nu se intrevad piedici serioase in activitatea sau in familia lor. Un an foarte bun pentru aranjarea planurilor de viitor sau pentru investitii in bunuri mobiliare si imobiliare. Vor avea cateva hopuri de sarit dar si multa imaginatie si creativitate. Anul 2008 poate aduce cu el o schimbare a locului de munca daca nu sunt multumimti de cel actual. Ar fi foarte bines a-si cunoasca punctele forte si sa si le imbunatateasca. Pe plan sentimental vor avea parte de liniste si de o relatie stabila. Cei care iubesc in secret ar trebui sa faca public acest lucru in 2008 pentru ca este un an propice unor astfel de declaratii.

Fecioara

Un an dominat de dragoste si urmat de interese materiale multiple. Banii le vor veni usor dar o afacere proasta le va provoca o paguba importanta in resurse. Vor dispune in schimb de timp pentru relaxare iar performantele lor nu vor suferi deloc. Nu vor fi confruntati cu probleme serioase in activitatea lor sau in familie. Luna ianuarie va fi propice castiguriloe materiale. Trebuie sa aiba insa grija pentru ca asta nu inseamna ca isi pot permite sa cheltuiasca fara probleme. In noimebrie vor face fata unei avalanse de noi cunostinte si prieteni care ii vor ajuta pe viitor. Luna septembrie va fi destinata in majoritate familiei si relatiei cu aceasta. Este timpul pentru Fecioare sa lase trecutul in spate sis a priveasca cu incredere catre viitor. Nimic nu se intampla de la sine, e nevoie de munca si effort pentru a-ti atinge scopul.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie: