Meniu horoscop

Profilul sexual al fiecarei zodii



Toate cele zece planete influenteaza comportamentul sexual. Dar doua in mod deosebit au un rol hotarator: Soarele si planeta guvernatoare a fiecarui semn zodiacal.

Berbec
Ai sansa sa posezi un temperament sexual foarte sanatos, in acelasi timp puternic si lipsit de complicatii si dileme inutile. Dorinta ta se trezeste cu usurinta si nu ai nevoie de fantezii complicate pentru a gasi placerea. Esti o femeie ale carei dorinte se nasc brusc si le traiesti la fel de repede ca un foc de paie. In general, nu esti adepta rafinamentului extrem sau a galanteriilor. Iti place stilul mai brutal, de parca ai face parte dintr-un trib de huni! Cand pofta este puternica, esti directa, mergi direct la tinta. Oprelisti morale nu prea exista. Din fericire, nu prea esti adepta perversiunilor. Ceea ce e de apreciat, avand in vedere timpurile in care traim. Semnul tau este guvernat de Marte, planeta a sexualitatii prin excelenta. Iata de ce implinirea pe plan sexual este favorizata. Sexualitatea ta este, in acelasi timp, simpla si vulcanica. Simpla, pentru ca nu ai nevoie de situatii complicate pentru a ajunge pe culmile placerii. Vulcanica pentru ca dispui de un temperament puternic. Libidoul





tau nu doarme niciodata. Si cand iti doresti, treci la actiune fara sa astepti. Cu voi, totul este direct, putin cam preistoric, dar eficace!

Taur
Tu nu iubesti cu jumatati de masura. Pentru tine, senzualitatea si sentimentele merg mana in mana. Cu cat esti mai indragostita, cu atat placerea si dorinta sunt mai puternice. Iata de ce, desi esti dotata cu unul dintre cele mai puternice termperamente sexuale ale zodiacului, reusesti si sa ramai fidela. Certitudinea ca-ti iubesti profund partenerul si ca esti si tu la randul tau iubita te transforma intr-un vulcan pe cale de a erupe. Sentimentele pe care le aveti sunt sursa voastra de inspiratie erotica. Daca aveti sansa de a va trai dragostea, atunci va veti lasa si sexualitatea sa se exprime fara tabuuri si veti spune adio cenzurii! Esti chiar tipul femeii senzuale, avida si voluptuoasa, disponibila si spontana, gurmanda in pat. Dar exigentele tale incendiare ii pot pune pe fuga pe acei amanti mai putin dotati din punct de vedere sexual. Esti si extrem de posesiva. Cel care se bucura de favorurile tale este proprietatea ta exclusiva. Daca gelozia intra in actiune, devii insuportabila, instinctele dominatoare se exprima violent. Zodia ta este guvernata de Venus, zeita dragostei. Ai noroc: prezenta acestei planete aduce una dintre configuratiile cele mai favorabile fericirii in dragoste. Esti dotata cu o sexualitate viguroasa si exigenta. Pentru a te innebuni de placere, partenerul tau trebuie sa stapaneasca toata gama senzualului, de la mangaierile cele mai subtile la contactul cel mai direct. Daca el este la inaltime, faci parte dintre cele alese, care stiu, cu rabdare si senzualitate, sa atinga culmile placerii.

Gemeni
Sexul doar de dragul sexului nu intra in preferintele tale. Desigur, esti o mare senzuala, dar ai nevoie pentru a fi cu adevarat satisfacuta sa adaugi si un plus de complicitate reala cu partenerul. Iti place sa exprimi ceea ce simti si vrei ca si el sa faca acelasi lucru. Esti, s-o recunoastem, o amanta mai degraba cerebrala! Partea “platonica” te seduce mai mult decat actul in sine. Pentru a-ti trezi simturile, o singura solutie: jocul! Totul trebuie sa faca parte dintr-un mare joc de seductie: conversatia, preludiul, actul propriu-zis, postludiul. Pentru a da nastere dorintei, partenerii tai trebuie sa aiba multa imaginatie si nu ezite sa se transforme in barbati-copii sau in barbati-obiecte. Dintre toate semnele zodiacului, esti cea care se plictiseste cel mai repede si asta in toate domeniile, inclusiv cel sexual: ai nevoie mereu de schimbari, de reinnoiri pentru a-si condimenta viata. Iata cum poti deveni cu usurinta o infidela! Zodia ta este guvernata de Mercur, planeta a cerebralului si a comunicarii. Senzualitatea ta este asadar legata de limbaj si de dialog. Esti dotata cu o senzualitate de o intensitate destul de slaba. Sexul pentru sex, betia simturilor nu prea inseamna nimic pentru tine. Simtul tau critic mereu treaz poate face ca nebuniile trupului sa-ti para usor suspecte si ridicole. In schimb, daca intra in joc inteligenta, cuvantul si fantezia, atunci sexualitatea ta este profund stimulata. Si atunci vei putea atinge cele mai inalte culmi ale placerii.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.1