Meniu horoscop

Horoscop amoros pentru 2008



Berbec

Primul trimestru: Venus da startul unei perioade dintre cele mai favorabile pe plan amoros. Daca esti casatorita, aceasta influenta benefica va permite o ameliorare reala a vietii de cuplu. Acesta este momentul in care trebuie sa depui eforturi pentru a-ti recuceri partenerul: tot ce vei intreprinde se va bucura de succes. Daca esti singura, farmecul tau va spori si va fi si eficient. O intalnire importanta ar putea avea loc. Sa nu faci pe timida, ai putea pierde o ocazie importanta!

Al doilea trimestru: In aceasta perioada, planetele iti surad. Mai intai, Venus iti va fi de ajutor, apoi Pluto iti va fi complice. Daca esti casatorita, relatia va fi mai fericita si mai pasionala. Daca traiesti singura, nu te vei mai simti in carantina.

Al treilea trimestru: intelegere in cuplu datorita pozitiei favorabile a lui Venus. Aceasta planeta iti va trezi senzualitatea si te va ajuta sa comunici cu iubitul tau. Daca esti solitara, te va face sa fii mai sociabila decat de obicei, sa ai chef sa iesi, deci numarul ocaziilor de intalniri va creste. Farmecul tau va actiona mai eficient si te vei putea lasa sedusa de cineva. Atentie la iluzii in exces!

Al





patrulea trimestru
: Nimic notabil daca ai deja o relatie. Doar Marte ar putea avea un impact indirect asupra vietii in doi, provocand ceva neintelegeri, din fericire, nu grave. Daca esti celibatara, perioada asta ar putea aduce ceva surprize. Uranus si Neptun ar avea niste cuvinte de spus in acest aspect, asezandu-se intr-o configuratie extrem de rara si puternica. Exista astfel sansa sa cunosti pe cineva important. Daca se intampla, nu te grabi, timpul este aliatul tau!

Taur

Primul trimestru: cu aceasta pozitie a lui Venus, nu trebuie sa te astepti nici la mari probleme, nici la evenimente exceptionale. Vei avea parte de rutina, nu se vor produce schimbari majore, dar macar va fi o rutina placuta. In orice caz, ca un bun nativ al acestei zodii, preferi situatiile stabile si, daca e sa se petreaca ceva bulversant, sa se petreaca treptat, nu brusc. Asa stand lucrurile, vei fi incantata de serenitatea vietii cotidiene alaturi de cel drag. Daca esti singura, nu trebuie sa te descurajezi: Venus si Jupiter iti promit mai multe ocazii de a intalni pe cineva.

Al doilea trimestru: sortii iti surad in sfarsit. Venus iti va proteja relatia. Senzualitatea, complicitatea, tandretea si bucuria te vor insoti la fiecare rendez-vous. Va fi cu atat mai placut cu cat in ultima perioada Saturn te facuse sa treci printr-un climat conjugal cam... mohorat. Daca esti celibatara, ai putea primi cadou un rendez-vous interesant.

Al treilea trimestru: cocktailul planetar iti promite una dintre cele mai profitabile perioade a anului, pe plan sentimental, mai ales daca esti celibatara: o intalnire cu cineva o sa te surprinda. Dar, daca esti deja cu cineva, atentie: planetele ar putea sa aduca o crestere a nevoii de libertate a ta sau a partenerului. Ai grija ca ceea ce faci sa nu-ti puna relatia in pericol: masoara-ti bine pasii si tine cont de pretul pe care risti sa-l platesti daca cazi prada infidelitatii!

Al patrulea trimestru: Venus iti primite o etapa fericita. Daca ai deja o relatie, veti avea parte de implicare maxima si de o revenire a pasiunii. Daca nu, aceasta planeta iti favorizeaza viata sociala si promite ca vei cunoaste pe cineva. S-ar putea sa se lase cu o nunta.

Gemeni

Primul trimestru: patru astri vor forma in aceasta perioada configuratii rare si favorabile. Care promit unora dintre voi o viata amoroasa intensa, iar in cazul solitarelor, o posibilitate reala de a-si gasi jumatatea. Dar, atentie, toate acesti astri vor fi in conflict cu altii. Si asta va avea urmari: pasiune, in mod sigur, dar si, pentru nativii din ultima decada, alegeri dificile ce trebuie facute.

Al doilea trimestru: Venus va face sa straluceasca un mare soare deasupra dragostei voastre, mai ales la inceputul acestei perioade, cand va beneficia de sprijinul lui Jupiter. Este deci foarte posibil ca in acest interval de timp celibatarele sa cunoasca pe cineva important. Si in cazul celor care au deja pereche, Venus va fi la fel de generoasa. Insa va trebui sa fie atente sa nu aiba schimbari bruste de dispozitie din cauza opozitiei Pluto-Saturn. Iubitii vostri nu ar intelege ce se intampla!
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.4