Meniu horoscop

Personalitatile erotice masculine



Barbatul Berbec

Berbecul este un barbat agresiv, energic si plin de imaginatie. Cu el, niciodata nu stii incotro te indrepti, dar oriunde te vei trezi, vei simti ca traiesti. Este barbatul care nu manifesta interes pentru pozitia clasica, barbatul deasupra femeii, asta daca nu cumva nu te-a dorit deja pe capota masinii. Cu el beneficiezi din plin de placerile actului sexual. Odata ce ati ajuns in dormitor, nu vei apuca sa-ti scoti hainele, el ti le va sfasia. Daca nu ai chef sa te culci cu el, mai bine stai acasa si te uiti la televizor. Berbecii nu se joaca cu astfel de lucruri. Cand te doreste, nu-l intereseaza altceva, conteaza pe el doar in privinta initiativei, de masurile de precautie trebuie sa te ingrijesti tu. Vrea senzatii socante si interzise, iar atunci cand nu i se ofera, va deveni irascibil.

Zone erogene: In special fruntea, fata in general; tamplele, parul, urechile.

Barbatul Taur

Barbatul Taur este calm si puternic, are nevoie de timp pentru a se hotari, dar nu renunta pana nu-si atinge scopul. E cunoscut ca fiind amantul ideal, sensibil si intelegator fata de emotiile si nevoile partenerei. Este insa lipsit de imaginatie, jocul preliminar





fiind studiat la fel ca un spectacol de teatru. Desi la Taur totul se petrece in virtutea traditiei, nu vei fi dezamagita. Cel mai tare atu al lui este abilitatea de a prelungi la nesfarsit actul sexual. Nu conta niciodata pe initiativa lui daca tanjesti dupa o pozitie exotica. Ii plac insa actiunile orale!

Zone erogene: gatul si urechile.

Barbatul Gemeni

Nu-l vei auzi niciodata gafaind. Poate provoca senzatiile dorite de partenera deoarece cunoaste exact caile pe care trebuie sa le strabata. Il ispiteste mai degraba ideea decat actul in sine. Prefera sa faca dragoste cu lumina aprinsa, oglinda fiind un stimulent preferat. Barbatul Gemeni se aprinde treptat, nu-l amuza sarutul frantuzesc, preferand alte jocuri preliminare. Foloseste din plin excitatia verbala, discutiile pe aceasta tema, care ii aduc un succes garantat. Comportamentul sau vizeaza in principal propria sa satisfactie. Dar nu te vei plange, chiar daca te vei simti ca un cobai, deoarece acesta practica jocuri sexuale ignorate de ceilalti barbati. Idealul sau in viata il reprezinta diversitatea.

Zone erogene: bratele si umerii; palmele, claviculele, coapsele.

Barbatul RAC

Ii place rolul de mentor, asa ca trebuie sa-i lasi impresia ca el te va initia in placerile sexuale cele mai incitante. La inceputul relatiei, evita vulgaritatea, deoarece prefera sa-si idealizeze partenera, deci orice gest brutal reduce sansele unei legaturi sexuale de durata. In preludiu, este rafinat si eficient pentru ca urmareste satisfacerea reciproca. Prefera sa inceapa preludiul in alta parte, nu in pat. Principala lui calitate este faptul ca memoreaza si reconstituie tot ce a intreprins pentru a excita o femeie. Astfel, experienta unui barbat Rac este in permanenta perfectionata cu ajutorul imaginatiei. In timp, poate deveni un amant exceptional.

Zone erogene: pieptul, spatele, abdomenul

Barbatul LEU

Are nevoie de sex ca de aer. Orice cucerire noua reprezinta o posibilitate de etalare a propriilor capacitati. Personalitatea lui puternica va calca in picioare orice principii. Considera ca toate femeile trebuie sa-l doreasca, insa acest lucru il face vulnerabil in fata unei femei inteligente emotional care si-a propus sa-l cucereasca. Ca amant, nu suporta ezitarile sau apropierea lenta. Renunta la tacere si modestie, Leului ii plac femeile care isi exteriorizeaza orice senzatie erotica. Daca il refuzi, va trece imediat la alta femeie.

Zone erogene: spatele, coloana vertebrala.

Barbatul Fecioara

Apreciaza punctualitatea, tactul, bunele maniere, discutiile elevate si variate cu partenera. Atunci cand va veni momentul relatiilor intime, el isi va aduce pijama, periuta de dinti, camasa, sosetele pentru a doua zi. E posibl ca el sa-si faca cunoscute preferintele sexuale dinainte, fara expresii vulgare fireste. Nu astepta de la el imaginatie sexuala, dar sa stii ca va face totul pentru a-ti asigura placerea. Faptul ca desconsidera la un anumit nivel actul sexual poate deveni in timp indiferenta.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 2.6