Meniu horoscop

Data nuntii sub semnul zodiilor


Leu (23 iulie - 23 august)
Cei casatoriti sub semnul Leului sunt un cuplu stralucitor. Le place sa poarte haine de firma, sunt energici si locuiesc in case din cartiere selecte. Sunt romantici incurabili asa ca relatiile lor au doua versiuni: dragoste la prima vedere si o logodna de 6 saptamani sau un triumf asupra circumstantelor in care au fost despartiti fie de oameni, credinte religioase sau lipsa documentelor de resedinta. Dragostea lor este puternica si dramatica. Desi exagereaza cateodata, spiritul lor romantic este prezent intotdeauna si le face mare placere sa-si combine prietenii care n-au inca un partener.

Fecioara (23 august - 23 septembrie)
Cuplul serios si sanatos pe care il vedeti sambata in piata cumparand legume organice este clar un cuplu casatorit sub semnul Fecioarei. Probabil s-au cunoscut la locul de munca si s-au indragostit deasupra copiatorului - daca nu, de cele mai multe ori, ajung sa lucreze impreuna intr-un fel sau altul. Pentru ei, munca este necesara si buna. Cand vei invita un astfel de cuplu la tine acasa, sa nu fii surprinsa daca la plecare camera in care au stat va fi mult mai curata decat inainte sa vina. Sunt prietenosi, rezonabili





si nu fac scene in public. Le place ca toate sa fie perfecte si vor fi primul cuplu din cercul de prieteni care se vor duce la un consilier matrimonial inainte si dupa nunta.

Balanta ( 24 septembrie - 23 octombrie)
O pereche de romantici. Probabil la nunta lor au fost eliberati porumbei. Cei casatoriti sub semnul Balantei sunt de obicei atragatori, au grija la lucrurile pe care le rostesc, sunt atenti cu greutatea lor si au maniere impecabile. Atata timp cat totul pare minunat, atunci asa trebuie sa fie. In afara acestei atitudini caracteristica strutului (de a-si baga capul in nisip), sunt amabili, eleganti si poti conta pe ei intotdeauna pentru o masa buna si o companie placuta. Armonia si romantismul sunt vitale pentru ei. Acestui cuplu cateodata i se pare ca sexul este "neplacut", asa ca il infrumuseteaza cu lumanari, flori si muzica. Nu stiu sa flirteze si nu recunosc niciodata ca sunt nervosi pentru a nu strica iluzia unei casatorii perfecte.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)
Pun pariu ca a fost vorba de atractie sexuala pentru acest cuplu. Da, este o casatorie bazata in mare parte pe sex, pasiune si loialitate. Chiar si acele cupluri care n-au parut niciodata mai mult decat buni prieteni vor descoperi ca sexul castiga prioritate in fata intereselor impartasite. Majoritatea vor calcula modul in care merge casatoria lor in functie de ceea ce se petrece in dormitor. Daca vreunul dintre parteneri va calca vreodata stramb, ai ocazia sa vezi cum intreaga lor lume se dezintegreaza. Casatoria lor este o relatie karmica, iar semnul Scorpionului produce genul de cupluri in care un partener nu poate trai fara celalalt.

Sagetator (23 noiembrie - 21 decembrie)
Genul de dragoste care te face sa lasi totul balta si sa te catari pe un vulcan de pe o insula pustie. Aceasta casatorie este agitata, energica si iti poate da dureri de cap. Casatoriile facute in decembrie produc combinatii etnice, culturale, legale, religioase si chiar filosofice. Cuplurile sub semnul Sagetatorului nu au un stil de viata linistit. Sunt cel mai putin probabil sa ramana credinciosi unul altuia pentru ca au un spirit liber si atata timp cat partenerul tradator ramane un bun prieten, vor accepta infidelitatea. Este genul de casatorie caruia nu-i pasa ce cred ceilalti.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
In cel mai bun caz, o nunta sub semnul Capricornului produce un cuplu in care ambii parteneri pleaca de la zero si, peste multi ani, devin bogati, au succes si sunt stalpii comunitatii. In cel mai rau caz, ii face pe oameni sa se casatoreasca pentru bani. Casatoriile in aceasta zodie sunt pur si simplu afaceri. Acest cuplu Chanel - Armani se va comporta intotdeauna de nota 10 in public. Sotiile vor investi in actiuni, vor avea planuri cincinale, isi vor trimite copiii la scoala potrivita si, odata ce-si vor stabili succesul, vor putea uita cu brio de prietenii pe care ii aveau inainte.

Varsator (21 ianuarie - 19 februarie)
Cine sa fie perechea excentrica din colt care discuta despre pace in lume si influenta negativa a banilor? Care probabil s-a indragostit dupa ce au fost prieteni ani de zile? Da, este cuplu casatorit sub semnul Varsatorului. Pot fi usor recunoscuti dupa modalitatile ciudate in care adopta sa traiasca. Ii poti gasi in curtea din spate a parintilor intr-o rulota, avand grija de o multime de copii de la asistenta sociala sau impartindu-si casa cu prietenii pentru a le fi mai usor sa plateasca ratele la banca. Amandoi cred ca este foarte ok sa ai o multime de prieteni platonici si depun mult efort cand vine vorba de astfel de relatii sau de familiile lor.

Pesti (20 februarie - 20 martie)
Cuplurile casatorite sub zodia Pestilor sunt ultra-romantice. Cand se vor casatori, vei avea sentimentul ca pana la urma Cupidon chiar si-a facut treaba. Probabil vor sustine sus si tare ca au fost suflete pereche intr-o viata anterioara. Sunt incredibil de dexorganizati asa ca, daca isi vor aminti o intalnire sau o petrecere, invariabil vor intarzia si vor pierde constant lucruri. Vor alege pentru nunta melodii care chiar inseamna ceva si sunt o desfatare pentru ochi atunci cand danseaza. Sunt incredibil de sensibili si mai mult ca sigur vor plange in timpul ceremoniei. Nu-i lasati sa bea prea multa sampanie sau vor adormi cu capul in tort.
Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.7