Meniu horoscop

Data nuntii sub semnul zodiilor



Vrei un surplus de magie pentru a porni pe lungul drum al casniciei? Pur si simplu, alege o data potrivita. In traditia chineza, aduce noroc sa te casatoresti intr-o data care are cat mai multe numere pare in componenta. Irlandezii cred ca Ajunul Anului Nou este cel mai norocos pentru o astfel de miscare, iar familiile indiene consulta calendarul astral pentru a se asigura ca planetele sunt aliniate intr-un mod favorabil. Casnicia ta va avea propria personalitate in functie de semnul astrologic sub care a fost legata - gandeste-te la ziua nuntii ca la ziua de nastere a casniciei tale.

Berbec: (21 martie - 20 aprilie)
Daca te vei casatori la sfarsitul luniii martie - inceputul lui aprilie, vei avea in fata o viata plina de artificii. O nunta sub semnul Berbecului inseamna pasiune din plin. Cuplurile care se casatoresc in aceasta perioada sunt de obicei cele care fac scene in public, dar pentru ca nu tin niciodata suparare, in cateva minute de la consumarea scenei, ii vei gasi probabil sarutandu-se cu pasiune si urland la soferul de taxi sa ii duca mai repede acasa pentru a se "impaca". Influenta Berbecului te va ajuta sa devii mai puternic, mai curajos si mai hotarat ca persoana.





In cuplu, cei doi vor fi intr-o permanenta competitie unul fata de celalalt pentru a stabili cine este mai popular, cine are mai mult succes, cine este mai dorit - si probabil vor ajunge la un consens dupa cateva farfurii sparte :)

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Cuplurile care se casatoresc in mai sunt, de obicei, cele care au asteptat ani de zile pentru a face marele pas. Banii vor fi o problema pentru ei asa ca, fie vor locui cu parintii multi ani pentru a economisi bani pentru propria casa, fie isi vor lua o a doua slujba pentru a mentine nivelul de viata ridicat, fie vor semna contracte prenuptiale. Cuplurile casatorite in zodia Taurului sunt cele care vor fi intotdeauna gata sa-i ajute pe cei din jur si care nu vor avea niciodata probleme in casnicie din punct de vedere sentimental. Iubesc mancarea si nu vor cheltui excesiv pentru festivitatile de nunta. Se vor arunca peste felurile de mancare ca si cum n-au mancat de foarte mult timp, dar tinand cont de dieta drastica pe care au tinut-o pentru a arata frumos in fotografiile de nunta, e de inteles.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nu este anormal sa ne gandim ca cei casatoriti sub semnul Gemenilor sunt ca fratii. Seamana intre ei atat fizic, cat si psihic, se imbraca in acelasi stil si deseori isi termina unul altuia propozitiile. In general, le place sa vorbeasca despre sex mai mult decat sa faca actul in sine. Nu este o casatorie pasionala, dar este prietenoasa si comunicativa. Daca esti invitat la ei acasa, urechile tale vor fi asaltate - vor vorbi extrem de mult, vor canta, vor schimba canalele televizorului in cateva secunde si, in acelasi timp, se vor conversa pe hands-free. Nu suporta sa se plictiseasca si se vor astepta sa fii un musafir care sa-i distreze. Petrecerile lor vor fi presarate cu barfe si, pentru ca sunt niste bucatari dezorganizati, nu te speria daca iti vor servi felul principal primul si apoi aperitivele. Sunt genul de cuplu care se casatoreste, divorteaza si apoi isi parasesc cel de-al doilea sot pentru a se intoarce la primul.

Rac (22 iunie - 22 iulie)
Cei ce se casatoresc in iulie, de obicei, invita la nunta mai mult membrii familiei decat prietenii si isi organizeaza petrecerea fie intr-un restaurant micut, fie la ei acasa, intr-un decor istoric sau in locul traditional al familiei folosit pentru un asa eveniment. Deseori acest cuplu are o relatie de copil - parinte si mai tarziu in viata probabil se vor striga "mami" si "tati". Este un cuplu cu dese schimbari de dispozitie, sensibil si caruia ii place sa stea in casa. Majoritatea petrecerilor le vor face acasa, si numarul lor nu va fi mic: asta pentru ca le place sa primeasca cadouri pe care le pot folosi in locuinta lor. Cuplurile ce se casatoresc in iulie fie au relatii foarte bune cu familia, fie au relatii foarte proaste, asa ca aveti grija la soacra cea enervanta care-si baga nasul.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.7