Meniu horoscop

Numarul expresiei


2

Esti capabila sa evoluezi foarte bine in echipa, in orice domeniu. Esti intotdeauna mediatorul, cel care reuseste sa impace si capra si varza. In multe situatii esti dependenta de altii si se pare ca nu poti lucra decat in echipa sau in parteneriat cu cineva. Esti foarte modesta si nu simti neaparat nevoia ca succesele tale sa fie recunoscute. De multe ori altii primesc laude pentru reusitele tale, dar asta nu te deranjeaza prea tare, caci esti un jucator de echipa. Empatia, diplomatia, bunele maniere, tactul te ajuta sa te descurci intotdeauna in relatiile cu ceilalti, fie ca sunt profesionale sau de alta natura. Esti foarte atenta la detalii si rar iti scapa cate ceva.

Uneori esti prea sensibila si timida. Poti deveni apatica si neinteresata de ceea ce faci, caz in care iti pierzi si atentia pentru detalii.

3

Cuvintele sunt destinul tau, fie ca alegi sa le scrii, sa le rostesti, sa le canti sau le transmiti altora. Multi scriitori, actori, oameni de vanzari, compozitori sau avocati au acest numar al expresiei. Ai talentul de a vinde aproape orice, inclusiv propriile calitati, atunci cand este cazul. Dai dovada de imaginatie in jocurile cu cuvintele





si poti avea talent chiar si in arta, desi acesta poate fi latent. Esti o optimista si iubesti viata. Atunci cand vrei poti sa fii foarte prietenoasa, iubitoare si comunicativa, iar oamenii te plac pentru ca esti atat de priceputa in arta conversatiei. Abilitatea ta de a comunica ii poate inspira pe ceilalti. De altfel, acesta este rolul tau in viata: de a-i inspira si de a-i motiva pe ceilalti.

In unele momente poti fi superficiala si ajungi sa-ti folosesti talentul pentru lucruri care nu merita efortul. Nu te lasa implicate in probleme triviale, asa cum este barfa.

4

Esti un foarte bun organizator si nu duci lipsa de spirit practic. Esti una din acele persoane care ar fi gata oricand sa lucreze mult si peste program pentru a duce la capat un proiect. Esti rabdatoare si atenta la detalii, de accea poti reusi in domenii precum ingineria, constructiile. Ai abilitati de scriitor sau profesor, dar acestea inclina catre partea tehnica. Dintre toate artele, muzica este domeniul tau. Simtul tau artistic s-ar putea manifesta si in horticultura, gradinarit, peisagistica. De asemenea, multi medici, in special chirurgi au acest numar al expresiei. Esti foarte ordonata, responsabila si nu ai liniste daca nu-ti indeplinesti obligatiile. Esti serioasa si sincera, onesta si loiala.

Obligatiile care iti revin ar putea crea sentimente de frustrare si limitare. Evita sa devii prea rigida, autoritara si ambitioasa. De asemenea, nu te pierde in detalii si incearca sa ai mereu o privire de ansamblu.

5

Esti versatila si ai multe talente, de aceea poti avea success in multe domenii. Iti doresti libertatea si in incercarile de a o obtine te poti adapta usor oricarei situatii. Stii cum sa-ti prezinti ideile si cum sa te apropii de oameni pentru a obtine ceea ce iti doresti. De aceea vei avea success in orice meserie care implica lucrul cu oamenii. Orice ai face esti isteata, gandesti repede si nu iti ia decat un moment pentru a analiza orice situatie.

Esti nerabdatoare si nelinistita, ceea ce te poate impiedica sa te concentrezi pe acelasi lucru pentru mai mult timp. Nu esti capabila sa urmezi o rutina, cum este programul de lucru. Reactionezi vehement daca cineva incearca sa-ti ingradeasca libertatea de care ai atata nevoie. Desi esti inteligenta tinzi sa faci aceleasi greseli din care nu inveti nimic.

6

Dai dovada de un echilibru si un simt al responsabilitatii remarcabile. Esti capabila sa corectezi sau sa echilibrezi orice situatie lipsita de armonie. Iti sa ajuti si ai o inclinatie catre lucrul cu batranii, copiii, bolnavii. Desi ai talent artistic, probabil ca vei alege o meserie prin care sa poti contribui la binele societatii. Esti foarte iubitoare, prietenoasa si amabila. Poti gasi calitati chiar si acelor persoane care aparent nu au niciuna. Bunatatea, generozitatea si sinceritatea fac din tine prietenul ideal, dar vei fi si un parinte foarte bun si apropiat.
Ai tendinta sa ceri prea mult de la propria persoana si sa iti faci mult prea multe griji, chiar si atunci cand nu este cazul. Te vei sacrifica pe tine sau pe membrii familiei tale de dragul altora, de multe ori de dragul unor straini. In unele cazuri nu poti face diferenta intre a ajuta si a intra cu forta in viata cuiva.

7

Esti atat de buna in a analiza si a judeca incat putine lucruri scapa observatiei si intelegerii tale. Cauti intelepciunea si adevarurile ascunse si poti deveni o autoritate in domeniul pe care il alegi, domeniu care poate varia mult, de la cele tehnice si stiintifice pana la cele religioase sau oculte. Poti sa devii un profesor foarte bun, sau, datorita inclinatiei naturale catre latura spirituala, poti sa te implicit in probleme religioase sau chiar oculte. Esti o perfectionista in sensul bun al cuvantului. Ai o gandire logica si analizezi rational orice lucru pe care il faci. Uneori esti atat de rationala incat pari lipsita de emotii si sentimente. Esti capabila sa studiezi si sa inveti domenii foarte dificile.

Iti lipseste increderea in oameni si ai tendita de a deveni foarte introvertita, pana la punctul in care nu mai comunici deloc, cu nimeni. Te adaptezi mai greu, uneori esti critica si intoleranta.

8

Ai abilitati administrative si organizatorice, care iti asigura succesul in afaceri si reusita din punct de vedere financiar. Cand vine vorba de bani si probleme financiare dai dovada de o gandire aproape perfecta. O mare parte din succesul tau se poate datora abilitatii de a citi caracterul oamenilor. Esti realista si gandesti practic in orice este legat de afaceri si munca. Esti ambitioasa, hotarata si orice iti pui in minte va reusi. Nimeni nu are mai multa energie decat tine atunci cand ai stabilit un plan si esti decisa sa-l pui in practica. Si nimeni nu are mai multa incredere in sine. Esti un manager exceptional pentru ca esti capabila sa gandesti un proiect, sa-l pui in practica si sa-l finalizezi, chiar si fara ajutorul nimanui.

Rigiditatea si incapatanarea sunt trasaturile tale negative. Ambitia este dusa uneori la extrem si dai dovada de o nerabdare deranjanta pentru cei din jur daca vezi ca lucrurile nu se intampla asa cum ai vrea. Esti materialista si dornica de putere. Uneori poti fi intoleranta.

9

Ai talent in domenii umaniste si lucrezi cel mai bine atunci cand iti urmezi sentimentele. Iti place sa ajuti, pentru ca esti sensibila la nevoile celorlalti. Lucrezi bine in echipa si ai abilitatea de a inspira oamenii. Ai talent artistic, creativitate si imaginatie, desi probabil ca sunt latente si trebuie sa faci eforturi pentru a putea folosi aceste abilitati. Trebuie sa fii constienta de abilitatile pe care le ai pentru a le putea folosi la momentul potrivit. Prietenia, afectiunea si dragostea sunt foarte importante pentru tine.

Poti fi egoista si, desi rolul tau este acela de a ajuta si a inspira, vei ajunge sa faci exact contrariul daca nu iti cultivi calitatile innascute.

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 4.1