Meniu horoscop

Numarul expresiei



Numarul expresiei este derivat din numele tau. El descrie talentele si aptitudinile cu care te-ai nascut, care alcatuiesc potentialul tau si care te vor ajuta toata viata daca decizi sa le dezvolti si sa le folosesti. Nu este usor sa te ridici la inaltimea numarului, dar acesta ar trebui sa fie scopul tau in viata si, mai mult decat atat, misiunea ta spirituala.

Spre deosebire de numarul vietii care iti arata cum esti, numarul expresiei iti arata cum trebuie sa fii.

Pentru a afla numarul expresiei, ia fiecare nume separat si aduna valorile literelor, folosind tabelul din dreapta. Redu numarul corespunzator fiecarui nume pana cand obtii un numar format dintr-o singura cifra sau un numar maestru. Apoi aduna numerele corespunzatoare fiecarui nume pentru a obtine un total pe care va trebui din nou sa il reduci la un numar maestru sau la o singura cifra. Nu folosi porecle, diminutive si nu omite numele care nu-ti plac. Pentru ca numarul expresiei sa fie corect va trebui sa folosesti numele tau asa cum apare el pe certificatul de nastere. Daca esti casatorita vei folosi numele de fata.

De exemplu, sa presupunem ca te cheama Ana Popescu. Pentru Ana, valoarea este 1+5+1=7.





Pentru Popescu valoarea este 7+6+7+5+1+3+3=32, 3+2=5. Deci numarul expresiei va fi 3. 7+5=12, 1+2=3.


11

Ai multe abilitati si talente dar iti va fi destul de greu sa le folosesti caci nu e usor sa te ridici la inaltimea numarului 11. Poti sa inspiri si sa conduci prin exemplu, dar puterea interioara innascuta te poate face si un profesor, un consilier sau un filosof de succes. Intuitia ta este foarte puternica in orice domeniu ai alege. De fapt, multi mediumi si adepti ai stiintelor oculte au acest numar al expresiei. Abilitatile analitice te pot ajuta sa reusesti in orice domeniu, dar nu toate ti se potrivesc. De exemplu nu vei fi fericita in lumea afacerilor, desi ai calitatile necesare pentru a reusi. Iti place sa lucrezi mai degraba cu ideile decat cu banii. Esti dezamagita de vederile inguste ale contemporanilor tai.

Esti incontinuu in tensiune pentru ca esti prea sensibila si temperamentala. Tinzi sa fii o visatoare si sa neglijezi parta practica a lucrurilor. Vrei sa le impartasesti cunostintele tale si celorlalti, chiar daca ei nu-si doresc asta.

22

Ca si in cazul lui 11, este greu sa te ridici la inaltimea numarului 22. Fara indoiala ca vei fi foarte capabila in orice domeniu ti-ai alege. Poti fi un lider puternic caruia nu-i este teama sa se indrepte catre directii noi, iar pentru a reusi in ceea ce iti propui nu te dai in laturi de la a folosi mijloace mai putin ortodoxe. Esti o idealista, dar spiritul practic te ajuta sa-ti indeplinesti aproape orice vis. Puterea interioara este vizibila si daca este cultivata ea te va ajuta sa conduci si sa-i atragi pe ceilalti de partea ta.
Una din trasaturile tale negative este aceea ca poti folosi in exces mijloacele neortodoxe atunci cand crezi ca te afli in competite cu cineva sau iti doresti neaparat sa castigi. Poti fi intimidanta si greu de multumit.

1

Poti un bun lider. Ai toate sansele sa devii o persoana originala care isi foloseste creativitatea pentru a rezolva orice problema. Ar trebui sa stea cineva dupa tine pentru a se ocupa de detalii, dar in principiu stii cum sa faci lucrurile sa se intample. Esti inteligenta si poti folosi acest atu in avantajul tau. Esti capabila sa te ocupi de propria afacere, sa obtii succesul, dar si mari avantaje materiale prin fortele proprii pentru ca iti place sa actionezi pe cont propriu fara sa dai socoteala nimanui. Esti ambitioasa si hotarata, increzatoare in fortele proprii si curajoasa. Desi te temi de singuratate, iti doresti sa fii lasata in pace pentru a te ocupa de toate asa cum stii tu. Nu-ti place rutina si ai tendinta sa te plictisesti repede.

Uneori esti egoista si agresiva, de aceea unora le poate fi greu sa stea in preajma ta. Tine minte ca nu trebuie sa domini si sa distrugi pentru a putea conduce.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 4.1