Meniu horoscop

Personalitatile erotice feminine

Berbec - Mincinoasa

Extrovertita si spontana - genul de peroana care nu are cum sa nu-ti placa. Dar ai grija pentru ca poate impunge si foarte rau daca este provocata. Te poate duce pana la stele si inapoi in pat si vei deveni dependent de ea.

Taur - Usuratica

Ii place foarte mult sa ajute oamenii atunci cand au nevoie si are o personalitate de milioane. Este incapatanata si va lupta intotdeauna pentru ceea ce-si doreste. Foarte deschisa si uneori destul de agresiva din punct de vedere sexual.

Gemeni - Sex in doi

O foarte buna ascultatoare. Intotdeauna radiaza fericire in jur si este dispusa sa ierte majoritatea greselilor. Ii place sa sarute si are un zambet ametitor. Adaugam si faptul ca este irezistibil de sexi.

Rac - Draguta

Este una dintre cele mai blande persoane pe care le vei cunoaste vreodata. Este spontana si se pricepe de minune sa povesteasca datorita laturii sale creative extrem de dezvoltate. Iata o persoana pe care ar trebui sa o pastrezi langa tine.

Leu - Leoaica in pat

O persoana care stie cum sa se simta bine. Sexi si pasionala, cu picioarele pe pamant si foarte lipicioasa. Este foarte greu de gasit, dar recompenseaza foarte multe atunci





cand dai de ea.

Fecioara - Virgina

Isi asuma intotdeauna rolul de dominatoare in relatie. Este foarte sexi si o ciudatenie in pat. Vrea intotdeauna ultimul cuvant. Inteligenta, intelectuala, atractiva, loiala si o persoana cu care poti vorbi foarte usor. Este tot ce ti-ai dorit vreodata si este si foarte usor de multumit.

Balanta - Amanta incredibila

Foarte frumusica. Foarte romantica. Draguta cu toata lumea. Dragostea lor e unica. Prostuta, amuzanta, dulce si de o sexualitate unica. Ii pasa de toti si de toate. Irezistibila in pat. Nu e genul de persoana cu care sa te joci cand vine vorba de dragoste pentru ca s-ar putea sa sfarsesti plangand.

Scorpion - Dependenta de sex

Poate fi extrem de rautacioasa, dar si extrem de sexi. Este inteligenta, energica si de un erotism ce depaseste limitele fara sa mai punem la socoteala ca a dus arta sarutului la un alt nivel. Ii place la nebunie sa fie intr-o relatie. Poate fi foarte vorbareata, dar si foarte romantica.

Sagetator: - Sexualitatea la ea acasa

Are atata dragoste de daruit incat ai putea avea impresia ca este constant excitata. Ii plac relatiile de lunga durata si este romantica. Sexualitatea pe care o emana este unica si in scurt timp ai putea crede ca ea este cea pe care ai cautat-o toata viata ta!

Capricorn - Amanta pasionala

Genul de femeie care isi doreste sa fie pe primul loc in viata ta astfel incat sa nu o poti uita niciodata. Este inteligenta, vorbareata, stie sa sarute cum nu te-a mai sarutat nimeni pana acum si iubeste intrecerile.

Varsator - Ii place in apa

Este o persoana de incredere si unica in felul ei. Este energica si iti va depasi toate asteptarile. Nu este o luptatoare, dar va reusi sa te faca KO daca asta vrea. Cand vine vorba de sex, este uimitoare.

Pesti - Un fund cum n-ai mai vazut

Buna, inteligenta, sexi si este intotdeauna centrul atentiei. Are intotdeauna ultimul cuvant, dar te vei distra de minune in preajma ei. E usor de gasit, dar foarte greu de pastrat. Ciudata uneori, dar cu un simt al umorului iesit din comun. Este un partener pe viata: populara, amuzanta si dulce.
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.4