Meniu horoscop

Parfumul fiecarei zodii



Berbec

Sunteti probabil atat de obisnuita sa faceti gafe, invat aveti nevoie de un arsenal redutabil de parfumuri ca sa va puteti disimula jena. Fiind o persoana care se exprima cu voce tare (mai ales cand e vorba sa radeti de gafele altora), va trebuie parfumuri care nu umbla cu ocolisuri, ci se afirma cu tarie. Subtilitatea nu va spune nimic, asa ca va veti repezi drept la un flacon de Giorgio Beverly Hills sau la explozivul Ferre al lui Gianfranco Ferre. Si celalalt atlet din echipa lui Giorgio, Red, vi se poate potrivi, precum si acea veritabila bomba sexy de la Lauder, Youth Dew. Insa, dincolo de toata bravada, ati pastrat un suflet de copil si, prin urmare, va incanta lucrurile frumoase, asa ca, daca va simtiti ostenita si aveti nevoie sa va reincarcati putin bateriile, atunci faceti un bine, voua inseva si tuturor celorlalti, si aruncati-va in bratele fermecatorului Cabochard, de la Gres, sau ale invapaiatei Miss Dior. Chiar si o doza din seninul White Linen , din Rive Gauche, parfumul atat de plin si de sic de la Yves Saint Laurent, sau din superbul Poeme al lui Lancome va poate fi de mare ajutor. Pe urma, dupa ce v-ati saturat de liniste si pace, va puteti intoarce





in lume, sa provocati iar zarva si incurcaturi. Cel putin veti mirosi incantator!

Taur

Bun, aveti destul acasa ca sa cumparati o pravalie intreaga de portelanuri fara sa spargeti nimic, dar asta numai in zilele voastre bune! Daca simtiti ca aveti o zi mizerabila insa, sunt sanse sa fiti singura vinovata, chiar daca nu va place deloc sa recunoasteti asa ceva. Calmati-va, asadar, trageti aer in piept si pulverizati un pic de Femme de la Rochas sau de Deci Dela. Cu eleganta si cu sarmul lor cordial si plin de spirit, oricare dintre acestea doua va vor aduce cu picioarele inapoi pe pamant, amintindu-va de deliciile vietii. Sau ati mai putea incerca o senzatie de caldura si de cordialitate cu Fendi sau cu Roma Laurei Biagiotti. In orice caz, nu va trece multa vreme si va veti intoarce sa pasunati calma in tarcul vostru pasnic, ocrotit de imprejumuiri de netrecut. Veti avea astfel vreme sa mai rumegati povesti de iubire, lucrul pe care vi-l doriti cu adevarat si nimic nu va poate predispune mai bine la asa ceva decat arzatorul Amarige al lui Givenchy, sau chiar o unda nostalgica de Je Reviens de la Worth. Alte alinari mai pot aduce unei inimi infierbantate blandul si seducatorul Ysatis, robustul No. 19 de la Chanel, precum si izul de fructe orientale al lui Casmir de la Chopard. Insa daca tineti neaparat sa va faceti o intrare de neuitat in arena, recurgeti la fenomenalul Gio al lui Armani, la voluptuosul Mon Parfum semnat de Paloma Picasso sau la fermecatoarea creatie orientala Asja a Casei Fendi. Totusi, sincer va spun, v-ati simti mult mai bine sa stati si sa va rumegati in liniste necazurile pe un fond de Tea Rose de la Perfumer's Workshop, de iz pasnic de Tresor de la Lancome sau chiar de etern racoritoarea apa de colonie No. 4711. Geamatul va va fi mult mai convingator si n-ar fi exclus chiar sa va seduca cineva, in loc sa seduceti voi pe altii!

Gemeni

Sunteti ca un fluture neastamparat, toti cred ca veti pastra aceeasi zburdalnicie pana la adanci batraneti si asta in primul rand datorita camuflajului pe care vi-l acorda parfumuri orbitoare si zglobii ca Moschino, Oscar de la Renta sau efervescentul Champagne al lui Yves Saint Laurent. Si au dreptate! Mirositi absolut superb in ele. Ca si nemuritorul Joy de la Patou. Numai ca, daca e sa privim lucrurile in fata, vom constata ca aveti o sumedenie de fatete (unii ar putea insinua ca sunteti o personalitate schizofrenica!) si altele sunt parfumurile care va pot mangaia fata ascunsa si intunecata a sufletului. Poate ar fi mai bine sa va deprindeti sa cedati farmecelor unor licori cum sunt Tuscany per Donna al Casei producatoare Aramis, ori Carolina Herrera, ori chiar suavului Tendre Poison de la Dior, desi eu personal raman la convingerea ca sarmul vostru caracteristic se potriveste mai bine cu inaltimile nu chiar atat de vertiginoase ale lui Senso de la Ungaro sau cu cochetaria pusa pe rele a unui parfum ca Versus Donna de la Versace. In orice caz, fie ca va simtiti fluturas, fie ca nu, va cam ardeti aripile, asa ca ar fi mai bine sa evitati flacarile impetuoase si sa optati pentru cate ceva care prezinta mai putin primejdii, cum ar fi primavaraticul Cabotine al Casei Gres sau bland incandescentul Bvlgari. S-ar putea chiar sa-i convingeti pe unii ca sunteti, de fapt, mai curand inocenta si destul de cuminte.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.8