Meniu horoscop

Cum sa-l seduci in functie de zodie!



Un barbat nu este chiar atat de usor de cucerit precum pare la prima vedere si asta devine o problema atunci cand te-ai indragostit. Bazeaza-te pe intuitia ta feminina pentru a ii intra in gratii, insa nu ignora urmatoarele ponturi date de zodia lui. In functie de semnul sau zodiacal, fiecare are anumite inclinatii si predilectii. Cu siguranta exista puncte comune intre reprezentantii aceleiasi zodii si este bine sa le iei in considerare!

Berbec

Pentru a seduce un barbat nascut in zodia Berbecului, trebuie sa inveti sa joci dupa regulile lui. Prima regula este "vanatoarea"! De fapt, pentru ei, urmarirea prazii este mult mai placuta decat captura in sine. Este genul de om care va simti intotdeauna nevoia sa cucereasca. Berbecii isi doresc intotdeauna ceea ce nu pot avea pentru ca astfel isi trezesc spiritul de razboinic. Daca vrei sa-l pui pe jar, lasa-te greu de cucerit. Comporta-te ca si cum tu ai fi un premiu, iar el nu va intarzia sa reactioneze pentru a te cuceri.

Daca iti doresti sa il tii langa tine pentru mult timp, va trebui sa depui ceva mai mult efort. Din moment ce iubeste provocarile, va trebui sa ii explici foarte clar ca tu esti cea care are controlul





si ca nu va putea sa te domine. Asa il vei tine tot timpul in sah si interesat de persoana ta.

Din cand in cand lasa-l sa te apere. Berbecilor le place sa fie "cavaleri in armura". Daca vrei cu adevarat sa-l seduci, ar fi bine sa raspunzi cu aceeasi moneda in timpul certurilor. Acest lucru nu va face decat sa-l excite si mai mult. Altfel isi va pierde interesul, iar jocul seductiei va lua sfarsit.

Ce spune dupa sex: Ok, hai sa o facem din nou!

Taur

Reteta pentru a seduce un barbat din zodia Taurului este simpla si previzibila. Invita-l la masa, creeaza o ambianta placuta si raspunde la usa purtand o lenjerie sexi. Asigura-te ca parfumul tau te face sa mirosi de parca ai fi insasi zeita dragostei, iar in timp ce torni vin in pahare lasa-l sa prinda cu coada ochiului putin din decolteul tau. Acest soi de preludiu senzual va face sa-i lase gura apa. Dupa cina, loveste-l exact unde trebuie cu un masaj care iti va garanta supunerea lui absoluta.

Datorita naturii lui posesive, va trebui sa il asiguri ca esti a lui si doar a lui. Daca reusesti acest lucru, poti spune ca ai sedus definitiv un barbat nascut in zodia Taurului.

Ce spune dupa sex: Mi-e foame - paseaza pizza.

Gemeni

Un barbat nascut in zodia Gemenilor este imposibil de "agatat", asa ca daca vrei sa-l seduci trebuie sa intelegi ca libertatea lui este o prioritate. Gemenii au nevoie de varietate si stimulare mentala asa ca vei fi nevoita sa ii seduci intai mintea. Nu vei da gres daca flirtezi cu el la telefon, prin e-mail sau daca ii scrii misive sexi.

Cand planuiesti sa seduci un Geaman, pastreaza o urma de superficialitate. Fara emotii profunde si fara sa mentionezi responsabilitatea ar fi un inceput bun. Fii distractiva, activa si incearca lucruri noi in dormitor. Sau macar deschide o discutie pe tema asta. Diversitatea este cheia pentru a seduce acest barbat pe termen lung. Doar ca ar fi bine sa nu-i spui ca vrei sa fie pe termen lung, altfel va zbura imediat.

Razi la glumele lui, fa-l sa se simta ca si cum ar fi cel mai istet om si daca dispare de langa tine pentru a discuta cu altcineva, lasa-l sa se duca. Pauzele de respiro sunt cel mai bun afrodisiac pentru un Geaman.

Ce spune dupa sex: Ai vazut cumva telecomanda?

Rac

Racii au un suflet sensibil si protector. Pentru a-l seduce, va trebui sa il faci sa se simta in siguranta. Ajuta-l sa isi planga de mila si asigura-i "un cuibusor" sigur. Doar asa vei reusi sa-l seduci instant. Trebuie sa fi mamoasa pentru ca, daca simte acest lucru, isi va dori sa aiba si el grija de tine la randul lui. Un Rac poate fi cel mai sensibil iubit, dar, odata aprinse aceste sentimente, lasa-l sa te "sufoce" un pic cu dragostea lui.

Intelege-i starile si mangaie-l pe cap in timp ce iti impartaseste cele mai profunde sentimente pentru ca Racul simte nevoia sa fie dorit, iar increderea ta in el poate fi un elixir al seductiei. Odata ce ai devenit confidenta lui si ii asiguri oaza de liniste de care are nevoie, il poti seduce foarte usor.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 4.1