Meniu horoscop

Forma mainii in chiromantie

In functie de tipul de chiromantie practicat, unii cititori se uita nu numai la liniile palmei ci si la forma si flexibilitatea mainii, palmei si degetelor, la culoarea si textura pielii si a unghiilor, la marimea palmei comparata cu cea a degetelor si la multe alte caracteristici ale mainii.

Pentru a-ti da seama ce tip de mana ai, trebuie sa fii atenta la dimensiunile palmelor si ale degetelor. Se compara lungimea si latimea palmei pentru a vedea daca ea are o forma patrata sau dreptunghiulara, se compara lungimea palmei cu cea a degetului mijlociu pentru a vedea daca degetele sunt scurte sau lungi. Lungimea palmei se masoara de la baza degetului mijlociu pana la incheietura mainii, iar latimea ei se masoara intre cele doua parti ale palmei chiar deasupra degetului mare.

In functie de rezultatele acestor masuratori vom avea patru tipuri de maini, fiecare din ele corespunzand unuia din cele patru elemente: mana de foc, mana de pamant, mana de apa si mana de aer.

Mana de foc

Mana de foc are o palma lunga si degete scurte, deci palma are forma dreptunghiulara, cu toate liniile puternice si bine definite.
Persoanele cu mana de foc tind sa fie active, energice si





extrovertite. Ele incearca tot timpul sa detina controlul asupra situatiei si asupra altor personae. Simt nevoia de schimbari dese, le lipseste rabdarea, dar sunt individualiste si pot deveni buni lideri. Nu refuza niciodata o provocare si sunt conduse de pasiune in dragoste, dar si in viata, in general. In dragoste sunt atrase de alte persoane cu mana de foc, pentru ca au nevoie de parteneri la fel de energici si pasionali. Sunt nascuti in zodiile Berbec, Leu si Sagetator

Mana de pamant

Mana de pamant are o palma patrata, si degete scurte, arcuite la capat. Palma are putine linii, dar cele care exista sunt bine definite. Cei cu mana de pamant sunt indivizi practici, stabili din punct de vedere emotional, introvertiti si cu picioarele pe pamant. Sunt persoane ordonate, tolerante, de incredere si cu o atitudine constructiva. Dar intr-o zi mai proasta pot fi insensibili, materialisti, dominatori si mult prea grijulii. Nu le plac schimbarile, au probleme in a se adapta si pot fi singuratici. Au nevoie de dreptate, traditii si continuitate, asa cum au nevoie sa le fie recunoscute succesele. Cei cu mana de pamant sunt genul de persoane la care apelezi pentru un sfat sau o parere matura si impartiala. Cu toate acestea, printre ei se gasesc multi artisti. De obicei sunt nascuti in zodiile Taur, Capricorn sau Fecioara.

Mana de aer

Mana de aer are palma patrata, cu degete lungi. Liniile palmei sunt de obicei subtiri, dar clare. Indivizii cu mana de aer se pricep la scris si vorbit, sunt intelectuali si adesea ii gasim in departamente de comunicare sau in scoli ca invatatori si profesori. Au nevoie constanta de stimulare intelectuala si se plictisesc repede. Sunt interesati de multe domenii, dar le exploreaza in mod liniar. De foarte multe ori au idei bune, originale si gasesc rezolvari unor situatii ce pareau fara iesire. Desi sunt destul de sociabhili, pot avea probleme in relatiile personale, apropiate. Sunt predispusi grijiilor inutile si stresului. Ca semn zodiacal, cei cu mana de aer pot fi Gemeni, Balanta sau Varsator.

Mana de apa

Mana de apa are palma alungita, dreptunghiulara, cu degete lungi si subtiri. Palma este brazdata de multe linii fine. Indivizii cu mana de apa sunt sensibili, intuitivi si plini de compasiune, dar in anumite situatii isi pierd echilibrul interior si devin depresivi si razbunatori. Sunt placuti persoanelor de sex opus fiindca sunt senzuali, insa cu timpul pot sa devina hiper-sensibili, intoleranti si reci, inclusiv in relatiile de dragoste. Simt nevoia sa fie protectori si secretosi. Ca si cariera isi vor alege relatiile publice sau design-ul interior. Ii regasim sub zodiile Rac, Scorpion si Pesti.
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.4