Meniu horoscop

Muntii in chiromantie



Ridicaturile pe care le observi in palma ta sunt numite, in chiromantie, munti. Ei indica activitatea diferitelor regiuni ale creierului. Fiecare munte poarta numele unei planete si denota aceleasi caracteristici pe care le are planeta respectiva in astrologie. Ii vom discuta pe rand.

Muntele lui Jupiter

Muntele lui Jupiter este asezat sub degetul aratator. El reprezinta puterea, spiritul de lider, calitatile organizatorice si autoritatea.

- Daca muntele lui Jupiter este bine definit, inseamna ca aceste calitati sunt bine dezvoltate. Ai calitati de lider, esti un bun organizator, dar asta nu inseamna ca esti o persoana fara suflet. Oricand esti gata sa-i ajuti pe ceilalti.

- Daca ai muntele lui Jupiter slab dezvoltat iti lipsesc calitatile de mai sus. Te intereseaza mai mult respectul celorlalti si reputatia decat bogatia. Ai o slabiciune pentru sexul opus, care iti poate aduce fericirea sau iti poate crea mari probleme. Depinde de felul in care stii sa construiesti si sa intretii o relatie de dragoste.

- Daca muntele lui Jupiter este inexistent, ai toate sansele sa devii o persoana mediocra. Dar te poti salva de la mediocritate prin munca. Daca nu ai anumite





calitati innascute le poti cultiva prin educatie, pentru ca iti este foarte usor sa inveti si sa acumulezi cunostinte noi.

- Daca, din contra muntele lui Jupiter este supradezvoltat esti o persoana egoista si mandra si va trebui sa faci eforturi pentru a avea relatii normale cu ceilalti.

Muntele lui Saturn

Muntele lui Saturn este situat sub degetul mijlociu.

- Daca muntele el este bine dezvoltat, ai un pronuntat simt al responsabilitatii si esti in cautarea intelepciunii. Esti foarte norocoasa si vei obtine mari succese prin propriile forte.

- Daca muntele lui Saturn nu este bine evidentiat, acesta e un semn al ghinionului din punct de vedere financiar. Va trebui sa fii mai atenta la investitiile pe care le faci si la felul in care iti administrezi bugetul.

- Daca acest munte lipseste din palma ta nu vei reusi sa devii o persoana importanta dar te vei bucura de un succes special, poate in cercul tau de prieteni, poate in sanul familiei.

Muntele lui Apolo

Muntele lui Apolo este asezat la baza degetului inelar, deasupra liniei inimii. El reprezinta increderea in sine, inteligenta si bunatatea.

- Daca ai muntele lui Apolo bine dezvoltat, probabil ca esti foarte intelgenta si ai toate sansele sa devii faimoasa. Totusi asta nu inseamna ca succesul va veni la tine daca nu faci nimic pentru a-l cauta.

- Persoanele care au muntele lui Apolo subdezvoltat sunt conduse mai mult de emotii decat de ratiune si sunt interesate de arta si frumusete, dar nu vor reusi sa obtina succese mari in aceste domenii.

- Persoanele cu muntele lui Apolo inexistent duc o viata mediocra si nu se remarca prin nimic. Ele trebuie sa faca eforturi mai mari pentru a obtine ceva ce isi doresc.

- Daca ai muntele lui Apolo supra dezvoltat ai tendinte spre aroganta, ceea ce iti poate pune in pericol relatiile, fie ele de dragoste sau prietenie. Daca tu te consideri cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai culta, macar nu le reaminti asta tot timpul prietenilor tai.

Muntele lui Mercur

Muntele lui Mercur se afla la baza degetului mic. El vorbeste despre prosperitatea materiala.

- Daca muntele lui Mercur este bine evidentiat, inseamna ca esti interesanta de stiinta si inventii. Probabil ca esti genul care prefera sa vada un documentar in locul unui film romantic, lucru pe care partenerul tau il va aprecia.

- Daca nu ai muntele lui Mercur ai toate sansele sa duci o viata plina de lipsuri. De aceea trebuie sa iti impui anumite reguli si sa le respecti: sa faci economii, sa muncesti mai mult, sa cauti mereu perfectiunea.

- Daca muntele lui Mercur exista dar este slab evidentiat, vei duce o viata fara lipsuri dar nu atat de bogata incat sa-ti poti permite orice ti-ai dori. Oricum esti o persoana care se multumeste cu putin si ca prefera oricand o floare in locul unui cadou scump.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.8