Meniu horoscop

Cele 12 zodii ale afacerilor

Marketing

Este ambitios dar in acelasi timp stupid. Ai ales marketingul ca specializarea ca sa eviti invatatul in facultate si pentru a te putea concentra mai mult asupra bautului si socializarii, astea doua fiind cam principalele responsabilitati ale jobului de acum. Incompatibil cu Vanzarile.

Vanzari

Cel mai lenes dintre cele 12 semne, si numit deseori "marketing fara diploma". Esti narcisist si paranoic. Daca nu te suna si nu te implora sa le iei banii, iti place sa eviti contactul cu clientii pentru a te concentra asupra "imaginii de ansamblu". Cauti admiratie pentru felul in care joci diverse jocuri pe tot parcursul vietii.

Tehnologie

Incapabil sa controlezi ceva in viata personala, esti in schimb multumit sa controlezi absolut tot ce se intampla la locul de munca. Deseori nici tu nu intelegi ceea ce spui dar cine naiba sa-si dea seama? Este scris ca cei "geek" vor mosteni Pamantul.

Inginerie

Unul dintre cele doua semne care chiar au invatat in timpul scolii. Se spune ca 90% dintre anunturile personale sunt plasate de ingineri. Poti fi fericit cu tine insuti; biroul tau este plin de cele mai recente gadgeturi ergo dinamice. Totusi,





stim cu totii ce provoaca acest sindrom.

Contabilitate

Este cel de-al doilea semn care a invatat in timpul scolii. Esti aproape imun cand vine vorba de politicile companiei. Este cea mai de temuta persoana din organizatie; combinad acest lucru cu trasaturile tale de organizare extrema, majoritatea zvonurilor despre tine spun ca esti complet nebun.

Resurse Umane

Ironia sortii! Pentru ca ai acces la informatii confidentiale tinzi sa fi cel mai mare barfitor din companie. Probabil ca esti cel care face chiar mai putina munca decat marketingul: Nu poti returna azi un telefon pentru ca trebuie sa te tunzi, sa iei masa de pranz si sa trimiti o scrisoare.

Management de mijloc

Inteligent si vorbaret insa complet lipsit de sira spinarii, destinat sa ramana in postul respectiv pentru tot restul vietii. Este incapabil sa ia o simpla decizie si isi masoara valoarea in numarul de intalniri pe care si le stabileste. Cel mai probabil se va casatori cu un alt manager mijlociu pentru ca toti oamenii din cerusl lui social este un manager mijlociu.

Management - vezi mai sus. Acelasi semn, titluri diferite.

Seviciul cu clientii

Istet, vesel, pozitiv si la un pas de a-si lua zilele. In copilarie foarte putini dintre voi le-au cerut parintilor un birou mic si o pereche de casti ca sa va puteti juca de-a "serviciul cu clientii". Esti trecut cu vederea intotdeauna cand vine vorba de promovari iar cea mai buna sansa a ta este sa te culci cu seful.

Consultantii

Le lipseste orice cunostinta specifica si folosesc acronime pentru a masca lipsa de experienta. S-au convins singuri ca exista o cerere pentru abilitatile lor si ca pot obtine un salariu mai bun la orice alta companie, intr-o clipita. Vor petrece o eternitate contempland aceste oportunitati in cariera dar nu vor actiona niciodata.

Headhunter

Ca o persoana care profita de pe urma succesului altora, nu esti foarte bine privita de catre restul oamenilor care chiar muncesc. Platit la comision si suspectat de alcoolism, ulcerul si atacurile tale de cord corespund direct cu fluctuatiile pietei bursiere.

CEO

Esti super inteligent sau norocos. Incapacitatea ta de a intelege mecanismul de functionare al unui fax sugereaza cea de-a doua varianta.
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3