Meniu horoscop

Zodiile si sanatatea



Berbec

Semnul berbecului este legat de pamant. Afectiunile cele mai frecvente sunt cele legate de cap, migrene, nevralgii, ameteli si insomnii.

Tendintele tale comportamentale
Esti o cornuta si esti perceputa ca atare. Te bazezi pe o energie vitala exceptionala si pe o minte puternica pentru a-ti satisface dorinta de reinnoire si de cucerire. Ai tendinta de a-ti risipi energia. Si nu te vei opri decat atunci cand vei fi epuizata. Dar pana cand se intampla asta, nu acorzi importanta senzatiilor trecatoare, neplacerilor fizice de moment. Nevoia ta de activitate te face sa neglijezi semnalele de alarma pe care corpul tau incearca sa ti le transmita. Si asa ajungi la afectiuni cronice. Rezisti la suferinta, din orgoliu. Si cand esti bolnava, preferi sa disimulezi, sa-ti ascunzi durerea decat sa pari slaba. Pentru tine, sa lupti impotriva unei boli inseamna, nici mai mult, nici mai putin, decat sa castigi o batalie in plus.

Ce-ti face rau?
O viata monotona, fara provocari si problemele existentiale insurmontabile.


Taur

Semnul taurului este legat de gat si de vertebrele cervicale. Bolile cele mai frecvente sunt asadar intalnite in aceste





zone. Anghine, laringite, afte, oreion, otita, torticolis, iata cu ce te poti confrunta! Dar, dupa cum se stie, e nevoie de mai mult pentru a te invinge!

Tendinte comportamentale
Esti dintr-o bucata. Taurii sunt cunoscuti pentru incapatanarea lor. In acelasi timp, anumite nuantari ar putea fi aduse si de ascendenti. Taurii pot oscila intre un caracter taciturn si linistit si unul expansiv si sangvin. Un lucru este sigur insa: iti place sa te bucuri de viata!
Asa stand lucrurile, iti este foarte frica de boala, caci nu-ti place sa pierzi ceea ce ai. Incluzand sanatatea. Asadar ai tendinta sa acorzi atentia cuvenita medicamentelor ce-ti sunt prescrise si sa urmezi tratamentele in mod constiincios. Dar intr-o etapa prealabila, doctorul tau va avea nevoie de multa rabdare pentru a te linisti. Daca ai cea mai mica indoiala sau lipsa de incredere, nu vei ezita in a te adresa unui alt medic. Si asta pana cand vei fi sigura ca ai gasit cel mai bun terapeut. Deja ai o reputatie in acest sens si stiu cu totii ca nu esti cel mai comod pacient.
Proiectele tale au uneori nevoie de timp pentru a se coace, insa odata ce le-ai pornit, nu vei mai avea odihna. Asa se intampla ca boala sa apara atunci cand nu dormi, nu te relaxezi suficient. Sau atunci cand ai o pierdere financiara, materiala sau afectiva. Nu-ti dorim niciuna dintre ele!

Ce-ti face rau?
Teama este cel mai mare dusman al tau. Si ti-e frica intruna: de saracie, de boala, de un regim draconic. In general, de lucruri care te-ar indeparta de deliciile vietii.


Gemeni

Gemenii sunt responsabili de urmatoarele zone: torace, omoplati, clavicule si sistemul nervos. Afectiunile cele mai curente se localizeaza in partea superioara a corpului sau sunt legate de sistemul nervos. Iata cateva repercusiuni: astm, tuse cronica, bronsita, tulburari nervoase, fracturi ale membrelor superioare.

Tendinte comportamentale
Mereu in schimbare, asa te descriu cunoscutii. Mereu in miscare, cautand noi experiente si senzatii diverse, uneori instabila, superficiala si oportunista. Dar si stralucitoare, inteligenta, sclipitoare!
Gemenii sunt pacienti amuzanti, nerabdatori sa se vindece sau ignorand total medicatia prescrisa. Reusesti mereu sa-ti sochezi medicul. Iti place sa te joci cu focul. Ai grija, de fapt te joci cu sanatatea ta. Este mereu o latura in tine care spune “ne prefacem ca nu-i asa”. Asta te face sa-i razi in nas medicului. Incorigibilii Gemeni! Schimbi cabinetele si spitalele mereu, ceea nu usureaza demersul medical si nu grabeste vindecarea. Esti genul care crede ca, daca vorbeste despre afectiunile sale, acestea vor disparea ca prin minune. Se stie bine ca pentru tine comunicarea este vitala. De altfel, deseori tocmai din cauza lipsei socializarii, a mutarii intr-un oras nou, a unei despartiri apar primele simptome.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 4.8