Meniu horoscop

Cocos

Persoane nascute in: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Personalitate

Ocupand cea de-a zecea pozitie in Zodiacul Chinezesc, Cocosul demonstreaza trasaturi de caracter ca incredere in sine, infumurare si motivatie. Cei nascuti sub semnul zodiacal chinezesc Cocos sunt persoane loiale, demne de incredere, care isi exprima opiniile foarte sincer. Aceasta sinceritate a lor nu izvoraste din rautate cat din nevoia de a fi onesti, ceea ce Cocosii asteapta si de la cei din jur.

Cocosii sunt foarte sociabili si prefera sa fie in centrul atentiei, mereu laudandu-se cu realizarile lor. Ei cauta constant atentia neclintita a celor din jur, ceea ce poate fi enervant. Cocosii sunt la fel de mandri de caminul lor pe cat sunt de ei insisi. Sunt indivizi foarte organizati si asta reiese din felul impecabil in care arata casele lor.

Sanatate

In general, Cocosii sunt persoane active si nevoia lor de dinamism ii ajuta sa-si mentina starea buna de sanatate. Chiar si atunci cand se imbolnavesc isi revin rapid. Exista si momente in care un Cocos isi preia prea multe sarcini si activitati istovitoare si atunci se va simti stresat si prost dispus.

Cariera

Cocosii sunt angajati foarte motivati si harnici; trasaturi care ii ajuta sa aiba cariere de success. Deloc surprinzator, Cocosii sunt actori, muzicieni si dansatori foarte buni. Alte optiuni profesionale pentru acesta zodie sunt: bancher, stomatolog, agent de asigurari, secretar si contabil. Cocosii se simt foarte bine si in domeniul militar.

Relatii

Abordarea sincera si dura a Cocosului nu se potriveste cu un suflet ceva mai sensibil. Cocosii au nevoie de un partener care sa poata suporta stilul lor de a se comporta fara menajamente. Acest partener va fi o persoana capabil sa realizeze ca sub acest exterior de forta exista o inima mare si calda.

Cocosul si cele 5 elemente

Cocosul de Metal - Anul 1921 si 1981
Acesti Cocosi au un orgoliu foarte mare si cauta mereu auditoriu pentru un monolog propriilor calitati si succese. Cocosii de Metal analizeaza totul. Firea lor agresiva impiedica anumite prietenii si relatii sa se dezvolte constructiv.

Cocosul de Apa - Anul 1933 si 1993
Apa are un efect calmant asupra Cocosului. Cocosii de Apa nu simt nevoia de a se ridica din multime si abilitatile lor de comunicare sunt mult mai rafinate. Mereu plini de energie si foarte migalosi, acesti Cocosi pot avea mari avantaje din concentrarea pe rezultatul final, si nu pe detaliile de ultima ora.

Cocosul de Lemn - Anul 1957 si 2017
Cocosii de Lemn lucreaza bine in echipa si de aceea au multi prieteni si nenumarate cunostinte. Ei incearca mereu sa gaseasca latura pozitiva in oameni si in situatiile din viata de zi cu zi, singurul lor defect este tendinta de a nu termina ceea ce au inceput. Asta se intampla datorita faptului ca un Cocos isi va lua mai multe sarcini decat poate duce la bun sfarsit.

Cocosul de Foc - Anul 1957 si 2017
Cocosii de Foc sunt cocosi in sensul figurativ al cuvantului. Ei petrec foarte mult timp punandu-si la punct infatisarea. Sunt organizatori grozavi si lideri excelenti. Totusi, trebuie mentionat ca sunt prea sinceri si ca asta raneste sentimentele celor din jurul lor.

Cocosul de Pamant - Anul 1909 si 1969
Cocosul de Pamant este foarte organizat si orientat catre detalii, de aceea este foarte bun atunci cand vine vorba de sarcini multiple. Este motivat de succes si isi stabileste standarde foarte inalte pe care se asteapta ca ceilalti sa le adopte. Aceste asteptari exagerate pot genera animozitati, deci Cocosii de Pamant trebuie sa incerce o alta abordare.

Compatibilitate

Cocosul este compatibil cu Bivolii si Serpii si incompatibil cu Oaia si Iepurele.