Meniu horoscop

Bivol

Persoane nascute in: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Personalitate

Ocupand cea de-a doua pozitie a zodiacului chinezesc, bivolul are ca trasaturi de caracter puterea si determinarea. Sunt indivizi toleranti care cred ca drumul spre succes implica munca din greu si principii ferme. Nu cred in scurtaturi. In ochii lor, cei care nu muncesc sunt niste indivizi lenesi care nu merita respect.

Bivolii sunt capabili sa aiba incredere in ceilalti si vor asculta parerile lor cu o minte deschisa dar prefera sa isi ia deciziile pe baza propriei cercetari. Prefera, de asemenea, aliantele puternice, de-o viata, in locul cunostintelor ocazionale.

Casa lor este locul unde Bivolii isi gasesc confortul privind la televizor sau citind. Le plac mai mult zonele rurale si de aceea petrec foarte mult timp in aer liber.

Sanatate

Bivolii sunt persoane puternice si santoase care vor trai o viata lunga si indeplinita. Totusi, au tendinta de a muncii prea mult si nu-si aloca foarte mult timp pentru relaxare.

Cariera

Bivolii prefera munca ce implica rutina. Sunt foarte metodici si exceleaza in domenii specializate. Au ochiul format pentru depistarea detaliilor si o etica admirabila. Sunt mult mai productivi atunci cand li se permite sa munceasca de unii singuri. O lista de joburi bune pentru ei include: designer interior, arheolog, mecanic, inginer, bancher, broker, agent imobiliar sau ofiter in cadrul armatei.

Relatii

Bivolii nu dunt foarte sociali si participa foarte rar la activitati de grup. Urasca chit-chat-ul petrecerilor si nu pierd timp flirtrand. Vor cauta foarte mult timp partenerul perfect pentru ei, iar schimbarile de situatii nu-i fac deloc sa se simta in largul lor. Datorita tendintei lor de a da vina pe altii, relatiile in care se implica pot da gres foarte des. O compatibilitate va fi posibila atunci cand Bivolii vor realiza ca un astfel de parteneriat implica doua puncte de vedere.

Bivolul si cele 5 elemente

Bivol de Metal - anul 1901 si 1961
Ca si metalul, acesti Bivoli sunt extrem de puternici. Sunt foarte muncitori si vor face tot ce le sta in putere pentru a-si indeplini obiectivele. Sunt persoane in care poti avea incredere si pe care te poti baza dar care nu-si vor arata emotiile si care au dificultati in a interpreta sentimentele altora.

Bivolul de Apa - anul 1913 si 1973
Bivolii de Apa sunt mult mai flexibili si din cauza acestei calitati inteleg mai bine ceea ce gandesc si simt ceilalti. Sunt sinceri, rabdatori, isteti si celor din jur le face placere sa ii aiba in preajma.

Bivolul de Lemn - anul 1925 si 1985
Bivolii de Lemn lucreaza bine in echipa dar datorita simtului lor etic, increderii in sine si al moralitatii, vor da randament mult mai bun ca lider de echipa. Au tendinta de a-si pierde repede cumpatul.

Bivolul de Foc - anul 1937 si 1997
Bivolii de Foc sunt nascuti ca sa conduca. De fapt, deseori vor avea pozitii importante. Au tendita de a reactiona impulsiv in loc sa ia in considerare si opiniile celorlalti.

Bivolul de Pamant - anul 1949 si 2009
Bivolii de Pamant sunt persoane de succes probabil pentru ca nu sunt atat de impulsivi. Modestia si sinceritatea de care dau dovada ii face foarte placuti in ochii celor din jur.

Compatibilitate

Bivolul este compatibil cu Sobolanul si Cocosul si incompatibil cu Tigrul si Calul.