Meniu horoscop

Florile care atrag iubirea

In magie, plantele sunt considerate foarte puternice si pot fi folosite in mai multe feluri. Cel mai des apar ca ingredient al unor ritualuri, insa se pot folosi si sub forma de amuleta, purtate intr-un saculet sau o cutiuta. Ceaiul de plante se poate folosi pentru a stropi casa sau patul, iar uleiul volatil se poate arde in lampa speciala. De asemena, plantele aducatoare de iubire se pot creste in casa, intr-un ghiveci, pentru a pastra vibratiile pozitive. Unele flori se pot pune in cada de baie.

Iata o lista cu plantele, florile si radacinile cele mai comune, care se folosesc in magie si cateva sfaturi pentru utilizarea lor.

Florile de mar: unul din cele mai simple ritualuri de iubire consta in adaugarea acestor flori in cada de baie. Se zice ca ii fac pe ceilalti sa te vada mai atragatoare decat esti de fapt. De asemenea, florile de mar cresc fertilitatea femeilor. Iar daca le porti mereu la tine vei fi mai populara, mai cautata si te vei bucura de mai multa atentie din partea sexului opus.

Laurul: frunzele de laur reprezinta gloria iubirii si pot fi puse in cada de baie pentru a atrage sufletul pereche.

Cinci-foiul: de obicei se arde pe un carbune





sau se poarta de catre barbat pentru a atrage dorinta femeii.

Semintele de chimen: se poarta de catre o persoana, indiferent de sex, pentru a trezi dorintele altei personae. Daca iti convingi iubitul sa le poarte, iti va fi fidel pentru totdeauna.

Cardamomul (planta tropicala din familia ghimbirului): daca este pus in mancare, ca si condiment sau pastrat sub pat, intr-un saculet, va trezi dorinte in inima iubitului.

Scortisoara: se pastreaza intr-un saculet, sub pat pentru a mentine vie pasiunea. Acelasi efect il are ceaiul sau uleiul de scortisoara, daca se stropeste patul cu el. Uleiul volatil ars in lampa de aromoterapie grabeste lucrurile intr-o relatie.

Coriandrul: se foloseste in orice fel, inclusiv in mancare, penru a intari iubirea deja existenta.

Mararul: se imprastie prin casa sub forma de ceai, pentru a proteja si intari o iubire deja existenta.

Iarba mare: se poarta sub forma de amuleta pentru a atrage sufletul pereche.

Plumeria: se gaseste in comert sub forma de ulei volatil. Florile se pot folosi pentru a castiga increderea persoanei pe care o iubesti.

Ghimbirul: Se foloseste pentru a atrage un iubit care te refuza sau pentru a vindeca impotenta. De obicei se imprastie sub cearsaf. Cand se adauga unui amestec peste alta planta, poate grabi efectul ei.

Alunul: doua crengute legate cu o panglica rosie ajuta la impacare.

Iasomia: se poate cumpara sub forma de ulei sau parfum. Florile sunt rare, dar daca le gasesti le poti imprastia in pat sau pune in perna pentru a-ti asigura o relatie armonioasa si durabila.

Levantica: asigura fidelitatea iubitului si alunga problemele din cuplu daca este pusa in interiorul unei perne sau crescuta in ghiveci.

Florile de portocal: se folosesc ca ulei, parfum sau in saculet pentru a atrage o cerere in casatorie.

Mirtul: se foloseste un buchet agatat de oglinda sau deasupra patului pentru a spori fertilitatea.

Semintele de mac: se pun in perna iubitului pentru a-l face sa te viseze.

Rozmarinul: se foloseste in orice fel pentru a lega doua persoane.

Sangele voinicului: este o planta a atractiei, care se creste in ghiveci pentru a atrage prietenii si iubitii. Daca se adauga in apa de baie mareste sarmul unei persoane.
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.7