Meniu horoscop

Uma Thurman

Nascuta pe 29 aprilie 1970, aparut intr-o gama variata de productii, de la comedii romantice si drame la science-fiction si thrillere. In 1990, a devenit faimoasa prin interpretarea ei in "Henri si June", pe cand avea numai 19 ani. Filmul a fost interzis minorilor, insa rolul ei a atras atentia. Ea a intrupat-o pe sotia controversatului scriitor Henry Miller.

Apoi au urmat peliculele "Even Cowgirls Get the Blues", regizata de Gus Van Sant, "Mad Dog and Glory", insa adevarata notorietate i-a adus-o colaborarea cu Quentin Tarantino. Cine va uita vreodata scena dansului din "Pulp Fiction" sau cele doua "Kill Bill"?

Alte productii populare au fost "Legaturi periculoase" si "Gattaca".

In 1998, s-a casatorita cu Ethan Hawke, cei doi cunoscandu-se pe platourile de la "Gattaca". Se pare ca Ethan, care i-a dedicat si romanul pe care l-a scris, a cerut-o de doua ori in casatorie inainte ca ea sa accepte. Cand a facut-o, motivul a fost ca era insarcinata. Acum, au doi copii, o fetita si un baietel.

In 2004, au divortat. Cauza a fost infidelitatea lui Hawke, fapt negat de acesta.

Au urmat apoi zvonuri legate de o posibila relatie cu Tarantino, pe care cei doi nici nu le-au negat, nici nu le-au confirmat.
Cuvinte cheie:

comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "Uma Thurman"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu