Meniu horoscop

John Cusack

S-a nascut pe 28 iunie 1966 si a ajuns faimos la jumatatea anilor '80 pentru aparitiile sale in filme cu adolescenti precum "Better Off Dead", "The Sure Thing", "One Crazy Summer" si "Sixteen Candles". Aparitia sa cea mai notabila din acea perioada a fost in pelicula "Say Anything".

Apoi, paleta personajelor pe care le-a interpretat a inceput sa se largeasca, jucand in satira politica "True Colours" si in thrillerul noir "The Grifters".

A confirmat ca poate fi un succes de box-office cu rolurile din comedia neagra "Grosse Pointe Blank" si "Con Air". Au urmat rolurile papusarului obsedat din "Being John Malcovich", cel din "High Fidelity", "Max", "Grace is Gone", "War, Inc.".

In multe productii, a jucat alaturi de sora sa, Joan.

Alte aparitii de succes au fost cele din "Serendipity" si "Runaway Jury".

Este una din vedetele carora le displace profund atentia excesiva aratata de media vietii private. A afirmat ca unul dintre cele mai rele lucruri care i se pot intampla unui actor este celebritatea.

De asemenea, prin articolele pe care le semneaza a protestat vehement fata de razboiul din Irak si si-a exprimat dispretul pentru administratia Bush pe care a calificat-o ca fiind corupta, nerespectand legea si absurda.
Cuvinte cheie:

comentarii (0)
Posteaza si tu un comentariu la "John Cusack"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Website
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu