Meniu horoscop

Tigru

Persoane nascute in: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Personalitate

Ocupand cea de-a treia pozitie a zodiacului chinezesc, Tigrul simbolizeaza curajul, competitivitatea si imprevizibilitatea. Tigrilor le plac competitiile daca este vorba de a a apara o persoana draga sau prorpia onoare. Nu-si fac probleme despre cum se poate sfarsi o astfel de confruntare pentru ca stiu ca vor ateriza intotdeauna in picioare. Nu lasati infatisarea lor calma sa va pacaleasca pentru ca vor lovi in plin daca ei cred ca este necesar.

Nascut sa conduca, Tigrii pot deveni foarte incapatanati daca realizeaza ca nu ei controleaza situatia. Au o tedinta usoara de a fi egoisti dar per total sunt extrem de generosi. Sunt foarte inteligenti si sunt intotdeana in alerta. Tigrii sunt foarte fermecatori si placuti de catre cei din jur. Nu sunt motovati de bani sau putere.

Sanatate

Tigrii au tendinta de a exagera cand vine vorba de munca, extenuandu-se. Desi isi revin foarte repede, in timp, acest lucru poate cauza probleme de sanatate. Trebuie sa gaseasca un echilibru in viata lor pentru a-si utiliza energia eficient.

Cariera

Tigrii au o nevoie continua de a fi competitive ceea ce explica intr-un fel de ce isi schimba jobul atat de des. Acest lucru nu este neaparat o problema pentru ca sunt inteligenti si foarte adaptabili. Cele mai potrivite joburi pentru Tigrii sunt cele care ii pot pot propulsa rapid in pozitii de conducere: artist, actor, secretara, scriitor, pilot, agent de voiaj, insotitor de bord, musician sau chiar sofer.

Relatii

Fiind foarte creativi din fire, Tigrii nu-si vor plictisi niciodata partenerii. Sunt expresivi, politicosi si te poti baza pe ei dar aveti grija pentru ca Tigrii tind sa-si domine partenerii. Partenerul Tigrului trebuie sa fie la fel de activ pentru a putea tine pasul cu el.

Tigrii si cele 5 elemente

Tigrul de Metal - Anii 1950 si 2010
Competitiv si istet, o data ce si-a stability scopul, nimic nu-l poate opri. Vor face intotdeauna tot ce este necesar pentru a ramane in centrul atentiei. Tigrii de Metal au tendinta de a sari direct la concluzii, un comportament care are nevoie de imbunatatiri.

Tigrul de Apa - Anii 1902 si 1962
Tigrii de Apa sunt sensibili si linistiti. Realizeaza ca si opiniine celorlalti sunt demne de luat in seama. Sunt foarte intuitivi ceea ce ii face niste foarte buni "judecatori" de situatii.

Tigrul de Lemn - Anii 1914 si 1974
Pentru ca nu simt nevoie sa conduca, Tigrii de Lemn se inteleg foarte bine cu cei din jur iar celor din jur le face placere sa fie in compania lor. Unul din motive pentru care sunt atat de placuti este generozitatea lor. Sunt foarte empatici si ar fi in stare sa faca orice posibil pentru a-I ajuta pe altii

Tigrul de Foc - Anii 1926 si 1986
Expresivi, vibranti si un pic excentrici, Tigrii de Foc cauta intotdeauna partea buna a oricarei situatii. Pentru ca pot insufla foarte usor entuziasm celor din jur sunt considerati niste lideri innascuti. Cand un Tigru de Foc vorbeste nu poti decat sa asculti si sa te conformezi.

Tigrul de Pamant - Anii 1938 si 1998
Mult mai infipti in realitate, Tigrii de Foc nu se lasa dusi de val foarte usor. In schimb, ei analizeaza toate unghiurile situatiei inainte de a lua o decizie. Sunt extrem de capabil sa ramana focusati pe ceea ce au de facut - o trasatura care ii ajuta in drumul lor spre succes.

Tigrul este compatibil cu Cainele si Calul si incompatibili cu Oaia si Bivolul.