Meniu horoscop

Sobolan

Persoane nascute in: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Personalitate

Ocupand prima pozitie a Zodiacului Chinezesc, Sobolanul are ca trasaturi de caracter inteligenta, imaginatia si curiozitatea. Sobolanii au abilitatea de a observa lucruri care pentru altii trec neobservate, iar aceasta abilitate ii ajuta sa deduca multe lucruri despre persoanele cu care intra in contact. Sunt plini de energie, comunicativi si fermecatori dar au tendinta de a deveni agresivi.

Sobolanii au cate un sfat bun pentru oricine dar nu isi vor impartasi niciodata propriile necazuri. Sunt sinceri si le place sa traiasca in prezent desi sunt capabili sa supravietuiasca oricarei situatii.

Sanatate

Per total Sobolanii se bucura de o sanatate buna. Sunt foarte activi, ceea ce ii ajuta sa se mentina in forma si sa lupte cu brio impotriva bolilor. In unele momente pot deveni tensionati, agresivi si stresati dar activitatile fizice ii vor calma.

Cariera

Extrem de receptivi si intelepti, Sobolanii se pot concentra asupra imaginii de ansamblu. Aceasta abilitate impreuna cu buna lor judecata ii ajuta sa solutioneze problemele inainte de a aparea. Sobolanii se concentreaza destul de mult asupra functiei, pentru ca functia aduce dupa ea statut in societate si bani; doua forte motivante. Sunt niste sefi excelenti dar rutina le omoara creativitatea asa ca va trebui sa beneficieze de o pozitie flexibila care sa-le permita sa dea frau imaginatiei. Joburi potrivite pentru Sobolani pot fi urmatoarele: administrator, director, manager, antreprenor, scriitor, muzician, comediant, politician, avocat, cercetator sau chiar pilot de formula 1.

Relatii

Sobolanii sunt extrem de fermacatori. Le plac activitatile sociale si cunosc tot timpul oameni noi. Nu se descurca prea bine la capitolul despartiri ceea ce il impiedica sa mearga inainte cu o alta relatie. Oricine isi doreste un Sobolan ca partener de viata va trebui sa fie capabil sa tina pasul cu natura sa activa.

Sobolanul si cele 5 elemente:

Sobolanul de Metal - anul 1900 si 1960
Sobolanii de Metal au o vointa de fier si sunt determinati sa aiba ceea ce-si doresc indiferent de costuri. Extrem de emotionali, comportamentul lor este uneori la limita. Sunt posesivi, invidiosi si furiosi iar din aceasta cauza relatiilor lor intampina tot soiul de probleme.

Sobolanul de Apa - anul 1912 si 1972
Sobolanii de Apa sunt foarte influenti. Sunt inteligenti si rezolva excelent orice problema li s-ar ivi in cale. Sunt practici si intelegatori, interactioneaza cu altii si sunt foarte placuti de catre cei din jur.

Sobolanul de lemn - anul 1924 si 1984
Nu sunt chiar atat de increzatori in sine cum ar putea parea la prima vedere si nici nu-si vor expune vreodata punctele slabe in fata altora. Au destul de mult succes in ciuda fricii lor perpetue ca vor esua. Au multi prieteni si sunt familisti convinsi iar sentimentele sunt reciproce.

Sobolanul de Foc - anul 1936 si 1996
Sobolanilor de Foc le place sa fie spontani, sa calatoreasca si sa se implice in orice fel de aventura pentru a evita rutina si monotonia. Sunt energici, optimisti si foarte placuti de cei din jur.

Sobolanul de Pamant - anul 1948 si 2008
Sobolanul de Pamant prefera stabilitatea si radacinile bine infipte pentru a-si asigura un viitor plin de succes. Sunt de parere ca incet dar sigur este cea mai buna metoda. Spontaneitatea este o trasatura comuna tuturor Sobolanilor dar cel de Pamant nu se va folosi de ea foarte des.

Compatibilitate

Sobolanii sunt compatibili cu Dragonul si Maimuta si incompatibili cu Iepurele si Calul.