Meniu horoscop

Sarpe

Persoane nascute in: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

Personalitate

Ocupand cea de-a sasea pozitie in zodicul chinezesc Sarpele este intelligent, gratios si materialist. Cand vine vorba de luarea deciziilor, Seroii sunt extrem de analistici si ca rezultat nu sar cu capul inainte. Sunt foarte eficienti cand trebuie sa faca rost de lucrurile pe care si le doresc chiar daca acest lucru inseamma ca trebuie sa comploteze pe undeva.

Serpii sunt foarte materialisti si prefera sa se inconjoare de ce-I mai bun. Acest lucru este extrem de evident in casa lor unde luxul stapaneste pentru ca ii ajuta sa-si regaseasca linistea si pacea.

Sanatate

Serpiii prefera o viata calma, si un program de lucru fix si sunt foarte stresati cand acest lucru nu se intampla. Situatiile agitate pot scurta destul de mult viata Sarpelui.

Cariera

Serpii muncesc din greu dar au tendinta de a deveni vanatori de joburi pentru ca se plictisesc destul de repede. Atitudinea lor relaxata ii poate cataloga ca fiind lenesi, lucru total neadevarat. Sunt foarte creativi si lucreaza foarte bine sub presiune. O lista de joburi pentru Sarpe ar include: om de stiinta, analist, cercetator, detectiv, pictor, bijutier, astrolog, magician, dietician sau sociolog.

Relatii

Serpii sunt niste seducatori innascuti si nu ai probleme in a-i atrage pe cei din jur. Totusi, ei sunt cei care decid daca o relatie are potential sau nu. O data ce si-au ales un partener, partea nesigura pe ea a personalitatii Sarpelui isi va arata fata. Serpii isi protejeaza partenerul ales ca pe o comoara, ducand acest lucru pana la gelozie si posesivitate. Prefera sa-si tina sentimentele pentru ei si este foarte important sa nu se simta vreodata tradat pentru ca in mod sigur planuieste deja razbunarea.

Sarpele si cele 5 elemente

Sarpele de Metal - Anii 1941 si 2001
Incredibil de focusat asupra scopurilor sale, acest Sarpe nu se opri pentru nimic in lume incercand sa capete ceea ce el considera ca i se cuvine. Cuvantul "esec" nu exista in dictionarul lor. Vor continua sa adune din ce in ce mai multe bogatii pentru ei.

Sarpele de Apa - Anii 1953 si 2013
Influent, motivat si intelectual sunt cuvintele care il descriu cel mai bine. Lucreaza bine in echipa si ii place sa i se recunoasca si recompenseze meritele. Isi vor dezvalui sentimentele doar celor care ii sunt foarte apropiati.

Sarpele de Lemn - Anii 1905 si 1965
Bun si sincer, acestui Sarpe ii place sa aiba o fundatie solida construita pe familie si prieteni care il indragesc din tot sufletul. Dar chiar si inconjurat de atatia sustinatori, Sarpele de lemn va cere foarte rar sfatul altora.

Sarpele de Foc - Anii 1917 si 1977
Serpii de Foc sunt extrovertiti, isi ofera intotdeauna parerile si comunica constant ceea ce gandeste. Chiar si asa, celor din jur le face placere sa-l asculte. Sunt foarte convingatori si nu au probleme in a-i convinge pe altii ca modul in care el vrea sa faca lucrurile este cel mai bun mod posibil.

Sarpele de Pamant - Anii 1929 si 1989
Sarpele de Pamant pare tot timpul calm si multumit. Este prietenos si usor de abordat si crede ca va primi recompense mari pentru ca munceste si greu si se foloseste de bunul simt.

Compatibilitate

Sarpele este compatibil cu Cocosul si Bivolul si incompatibil cu Mistretul si Maimuta.