Meniu horoscop

Mistret

Persoane nascute in: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Personalitate

Ocupand ultima pozitie in Zodiacul Chinezesc, cea de-a doisprezecea, Mistretul este caracterizat de compasiune, generozitate si sirguinta. MIstretul se bucura de viata si pentru ca sunt atat de dinamici si haiosi, compania lor este foarte placuta celor din jur. Mistretii sunt suflete darnice si se simt foarte bine atunci cand au posibilitatea de a ajuta pe cineva, insa uneori daruiesc prea mult. Ceea ce daruiesc Mistretii este sinceritate si asta asteapta inapoi.

Mistretul cauta liniste sufleteasca, armonie in jurul sau si va face tot ce-i sta in putere pentru a isi mentine aceasta stare. Aceasta trasatura, desi admirabila, face ca altor persoane sa le fie foarte usor sa profite de ei. Mistretul il va ajuta mereu pe cel de langa el, insa rareori ca cere ajutorul cuiva. Asta il poate coplesi si stresa, insa Mistretului nu-I va pasa.

Cand vine vorba de bani, Mistretul prefera sa cheltuie decat sa economiseasca. El graviteaza in jurul numelor de firma. Doar ocazional vor achizitiona ceva ieftin, desi reusesc mereu sa gaseasca oferte grozave.

Sanatate

Mereu inc autarea distractiei, Mistretul deseori se complace in vicii care nu-i fac deloc bine. Fumat, bautura si mancare in exces, toate acestea pot cauza diverse boli, sau doar stari de rau fizic. Alaturi de aceste excese, sedentarismul Mistretului il va face sa se ingrase. Mistretii sunt fiinte sociale si sunt nefericiti atunci cand sunt singuri. Ei ar avea mutl de castigat de pe urma unui stil de viata mai sanatos.

Cariera

Mistretului ii place sa ajute la locul de munca si orice coleg se poate bizui pe el. Au nevoie de ocazii care le permit sa-si exprime creativitatea. Mistretii sunt de obicei concentrati pe detalii, ceea ce conducerea admira la ei, si nu le este teama sa isi assume responsabilitati. Alegeri bune pentru ei ar fi: moderator, furnizor de alimente - catering, doctor, veterinary, sau designer de interior. S-ar descurca bine in retail sau domeniul hotelier.

Relatii

Mistretul este un partener de cuplu grozav pentru ca este suportiv si generos. Nativii Mistret in general sunt afectuosi si senzuali si prefera sa se cuibareasca in casa cu partenerul decat sa iasa in oras. Se bucura de ceea ce au, cu precadere de casa si familie. Odata ce si-au gasit partenerul perfect, sunt inclinati sa isi ia un angajament pe termen lung.

Mistretul si cele 5 elemente

Mistretul de Metal - Anul 1911 si 1971
Mistretul de Metal este in aparenta dur, si aceasta forta poate fi observata in multe laturi ale vietii sale. El munceste sirguincios si iubeste cu tot sufletul. Acest Mistret este foarte direct si ofera increderea sa celorlalti foarte repede.

Mistretul de Apa - Anul 1923 si 1983
Mistretul de Apa este increzator, aproape de a fi credul. Este foarte usor de influentat de cei din jur, insa are si capacitatea de a inluenta alte persoane pentru a obtine ceea ce vor. Mistretii de Apa sunt in general foarte sociabili si le place sa se distreze.

Mistretul de Lemn - Anul 1935 si 1995
Mistretul de Lemn este cel mai saritor dintre Mistreti si cauta mereu modalitati de alucra cu si pentru cei din jur, chiar atunci cand i se spune ca nu este nevoie de el. Mistretii de Lemn au de obicei o inima mare si sunt incapatanati.

Mistretul de Foc - Anul 1947 si 2007
Focul din Mistrerul de Foc transpare din tot ceea ce face. El isi asuma multe riscuri si o data ce si-au stabilit un tel, pentru ei sfarsitul este de genul totul sau nimic. Asta se aplica in cazul jobului, a relatiilor amoroase si obiectivelor de dezvoltare personala. Mistretul de Foc este un lider sau sef excelent.

Mistretul de Pamant - Anul 1959 si 2015
Mistretul de Pamant este foarte multumit la el acasa, alaturi de familie. El niciodata nu va aborda o sarcina data lui fara sa aiba un plan de bataie. Mistretii de Pamant sunt mai buni la a fi condusi decat la a fi lider.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2