Meniu horoscop

Maimuta

Persoane nascute in: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Personalitate

Ocupand cea de-a noua pozitie in Zodicaul Chinezesc, Maimuta detine urmatoarele trasaturi: curiozitate, rautate si inteligenta practica. Mereu jucausa Maimuta este o maestro in a face farse altora. Chiar daca intentiile lor sunt mereu bune, dorinta de a fi poznas de obicei creeaza tensiuni.

Desi Maimutele sunt inerent intelectuale si creative, de multe ori gasesc greu modalitati prin care sa isi arate aceste calitati. Atunci cand incearca sa isi dovedeasca una din aceste calitati, par confuzi in ochii altora. Insa nimic nu este mai departe de adevar: nativul Maimuta tanjeste dupa provocari. El prefera viata urban celei rurale si activitarea preferata pentru a-si trece timpul este observarea strainilor din jur.

Sanatate

Maimutele rareori sunt rareori bolnavi deoarece cred cu tarie ca boala este o pierdere de timp pretios. Stilul lor de viata constant activ ii ajuta sa isi pastreze o stare de sanatate foarte buna. Nervozitatea este ceea ce ii predispune mai mult la o boala sau alta.

Cariera

Atunci cand vine vorba de munca, Maimutele pot rezolva aproape orice sarcina li s-ar da. Se adapteaza foarte bine la mediul de lucru schimbator si sunt foarte inteligente. Muncesc intr-un ritm rapid insa vor cere un salariu dublu pentru efortul depus. Domenii profesionale bune pentru Maimute sunt contabilitate si banking. Alte meserii bune pentru ei sunt: om de stiinta, inginer, broker, controlor de trafic aerian, dealer casino, regizor de film, bijutier sau reprezentant vanzari.

Relatii

Maimutele nu se grabesc sa isi oficializeze un statut romantic, cu atat mai putin sa se casatoreasca. In general Maimuta va fi destul de promiscua, o tendinta datorata cel mai probabil faptului ca se plictiseste usor. Insa o data ce si-au gasit partenerul perfect Maimutele vor renunta la acest tip de comportament si vor intra intr-o relatie care presupune angajamentul pe viata.

Maimuta si cele 5 elemente

Maimuta de Metal - Anul 1920 si 1980
Maimutele de Metal sunt persoane ambitioase si in consecinta sunt de cele mai multe ori incununate de success in orice domeniu. Desi sunt considerate fiinte calde si placute, de cele mai multe ori prefera sa fie singure. Maimutele de Metal sunt loiale atat angajatorior cat si partenerilor de cuplu.

Maimuta de Apa - Anul 1932 si 1992
Maimuta de Apa este extremd e sensibila ca persoana si deseori este usor de ranit prin cuvinte. Refuza sa isi arate latura sensibila celorlalti si pentru a putea ascunde mai bine recurg la un comportament de bufoni. De cele mai multe ori sunt usor de distras de la obiective dar atunci cand reusesc sa se concentreze le este foarte usor sa isi atinga aceste obiective.

Maimuta de Lemn - Anul 1944 si 2044
Maimuta de Lemn poseda abilitati de comunicare exceptionale care ii permit sa interactioneze grozav cu alte persoane. Sunt angajati silitori si bine informati asupra intregului sistem ierarhic si operational.

Maimuta de Foc - Anul 1956 si 2016
Maimuta de Foc este plina de forta si determinare si asta o face sa fie foarte buna la a stabili panuri dar si la a le duce la indeplinire. Oricine se bucura de compania placuta a unei Maimute de Foc, chiar daca acest tip de Maimuta vrea sa fie mereu deasupra tuturor si sa detina controlul asupra situatiei.

Maimuta de Pamant - Anul 1908 si 1968
Acesti native sunt mereu active in mijlocul comunitatii si au o dorinta intrinseca de a a isi trai viata "corect". Maimutele de Pamant sunt persoane in care poti avea incredere si isi ia mereu munca si relatiile personale in serios. De fapt, depun eforturi de 100% in orice fac. In schimb, Maimutele de Pamant nu asteapta decat respectful celor din jur.

Compatibilitate

Maimuta este compatibila cu un Sobolan sau cu un Dragon, si incompatibila cu un Cal sau Sarpe.