Meniu horoscop

Iepure

Persoane nascute in: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Personalitate

Ocupand cea de-a patra pozitie a zodiacului chinezesc, Iepurele este caracterizat de creativitate, compasiune si sensibilitate. Iepurii sunt prietenosi, extrovertiti si prefera compania celor din jur. Sunt genul de oameni care vor evita intotdeauna conflictul. In situatii conflictuale iepurii sunt calmi si iau in considerare opiniile celuilat pentru a ajunge la un compromis. Iepurii cred in familiei si prieteni, inar in cazul in care va fi lipsit de acestia, ar putea avea probleme emotionale.

Natura lor senina ii impiedica sa se supere, si tot din cauza acestei nature, pot deveni victime ale profitorilor foarte usor. Sunt conservatori si nu sunt deloc interesati sa-si asume riscuri.

Eleganti, sofisticati, manierari si stilati, Iepurii iubesc sa invete cat mai multe despre cei din jurul lor sis a inteleaga alte culturi. Cel mai bine se simt acasa unde intotdeauna vor pastra ordine si curatenie desi sunt foarte conservatori cand vine vorba de decorarea "barlogului".

Iepurii ar trebui sa se ocupe mai mult de increderea in sine astfel incat sa se simta in siguranta. Dorinta lor de a fi feriti de probleme si de a sta intr-un mediu comfortabil, cateodata ii impiedica sa-si asume un risc si rateaza astfel unele oportunitati foarte bune pentru ei.

Sanatate

Nu vei vedea niciodata un Iepure suparat pentru ca au tendinta de a tine aceste sentimente inchise in el. Neexprimarea lor poate duce la probleme de sanatate destul de mari. Iepurii ar avea nevoie de mai multa activitate fizica pentru a reduce nivelul stresului si a-si imbunatatii sanatatea.

Relatii

Iepurii sunt foarte atragatori din punct de vedere sexual dar au tendinat de a darui mai mult decat ar trebui. Din aceasta cauza pot ajunge in situatii in care sunt rupti de realitate in ceea ce priveste partenerul lor. Iepurii au nevoie de un partener care sa nu profite de generozitatea lor. Doar asa va reusi sa construiasca un cuplu puternic.

Cariera

Iepurii comunica si se poate face inteles foarte bine, de aceea oamenii ii cer destul de des sfaturi. Ar putea fi un excelent diplomat sau politician. Alte optiuni sunt: scriitor, actor, designer, terapeut, doctor sau profesor.

Iepurele si cele 5 elemente:

Iepurele de Metal - Anii 1951 si 2011
Metalul confera Iepurelui mai multa putere, rezistenta si determinare. Iepurii de Metal sunt mult mai intensi in actiunile lor, fie ca e vorba de plan profesional sau romantic.

Iepurele de Apa - Anii 1903 si 1963
Iepurilor de Apa le place sa se duca cu multimea, evitand conflictul cu orice pret, chiar si in situatile in care dreptatea e de partea lor. Este foarte usor sa profiti de un Iepure de Apa pentru ca este atat de generos incat singura lui scapare ar fi sa-ti fie mila de el.

Iepurele de Lemn - Anii 1915 si 1975
Iepurele de Lemn isi ocupa timpul facand lucruri pentru altii pentru ca simte constant nevoia de a-i face pe altii fericiti. Este la fel de usor sa profiti de el ca si de Iepurele de Apa, cu precizarea ca Iepurele de Lemn, nici macar nu-si da seama de acest lucru.

Iepurele de Foc - Anii 1927 si 1987
Focul adauga scantei personalitatii Iepurelui de Foc. Il face sa-si doreasca noi aventuri si sa descopere alte lucruri. Va fugi de conflict in orice forme.

Iepurele de Pamant - Anii 1939 si 1999
Iepurele de Pamant este mult mai realist. Sfaturile lui pot parea dure dar sunt cinstite. Familia este importanta pentru ei, la fel si banii si bunurile materiale.

Compatibilitate:

Iepurele este compatibil cu Mistretul si Cainele si incompatibil cu Cocosul si Sobolanul.