Meniu horoscop

Cal

Persoane nascute in: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Personalitate

Ocupand cea de-a saptea pozitie in zodiacul Chinezesc, Calul este puternic, energic si extrovertit si se simte bine in moemntul in care el este in centrul atentiei. Este tot timpul in cautarea distractiei si ii tine pe cei de langa el fericiti prin umor si inteligenta.

Inteligenta Cailor ii ajuta sa discute despre orice subiect fara a se face de ras. Sunt de asemenea capabili sa faca mai multe lucruri in acelasi timp dar de cele mai multe ori nu le termina pe toate pentru ca pleaca in graba sa urmareasca o alta oportunitate. Sunt onesti, prietenosi si au o minte deschisa, poate sunt un pic prea mult concentrati asupra propriei persoane.

Sanatate

Caii sunt foarte sanatatosi probabil pentru ca gandesc intotdeauna pozitiv si pentru ca au o conformatie atletica. Nu se vor imbolnavi decat in momentul in care se vor simti inchis, prinsi intr-un spatiu mic, fie fizic, fie psihic.

Cariera

Cailor le plac joburile unde pot interactiona cu altii. Nu le place sa primeasca ordine si vor fugi de joburi pe care ei le considera “rutina”. Sunt capabili sa se descurce in orice pozitie, comunica eficient si le place puterea. Joburi potrivite: PR, agent de vanzari, jurnalist, profesor de limbi straine, translator/traducator, barman, actor, ghid turistic, librar sau pilot.

Relatii

Caii sunt de obicei persoane spontane, cu o inclinatie catre a sari in ajutorul altora. Ei tind sa se daruiasca pe de-a intregul in fiecare noue relatie, calitate care sfarseste prin a-I epuiza emotional din ce in ce mai mult. Din fericire, aceasta trasatura dificila se transforma cu trecerea anilor in relaxare si realtiile devin ceva mai puternice si mai stabile mai tarziu in viata pentru Cai.

Calul si cele 5 elemente

Calul de Metal - Anul 1930 si 1990
Cea mai usoara modalitate de a speria un Cal de Metal, fire care isi pretuieste libertatea foarte mult, este prin a-i cere angajamente. Ei prefera sa penduleze dintr-o relatie in alta sau dintr-un loc de munca in altul. Din aceasta cauza Caii de Metal isi fac mult mai usor si pastreaza relatiile de prietenie decat pe cele de cuplu

Calul de Apa - Anul 1942 si 2002
Adaptabil dar nehotarat, Calul de Apa are tendinta de a pluti ca pe un current. Are probleme in a lua decizii si in consecinta, pare mereu sa induca in jur confuzie. Si desi acest comportament poate fi frustrant, Calul de Apa este o persoana foarte placuta pentru cei din jur, asa ca ceilalti se obisnuiesc rapid si cu nehotararile sale.

Calul de Lemn - Anul 1954 si 2014
Caii de Lemn sunt persoane stabile si puternice, si sunt mult mai apti de a lua decizii importante cu hotarare. Ei interactioneaza bine cu cei din jur, o trasatura care le permite sa aiba relatii profesionale si personale mult mai satisfacatoare.

Calul de Foc - Anul 1906 si 1966
Acesti Cai au mereu un foc interior aprins. Ei adora sa traiasca pe marginea prapastiei si sunt mereu pregatiti si dornici de schimbare caci schimbarile sunt mereu mult mai interesante. Sunt incredibil de incapatanati si nu-i vei vedea niciodata asteptand ca lucrurile sa se intample de la sine.

Calul de Pamant - Anul 1918 si 1978
Caii de Pamant vor munci mult pentru a isi atinge scopurile, indiferent de timpul de care e nevoie pentru a ajunge acolo. Ei detin capacitatea de a vedea o situatie din mai multe perspective si aceasta este foarte folositoare atunci cand trebuie sa ia hotarari importante. Acesti Cai sunt persoane adaptabile si cu simtul umorului bine dezvoltat.

Compatibilitate

Caii sunt compatibili cu un Caine sau cu un Tigru si incompatibili cu un Sobolan si cu o Maimuta.