Meniu horoscop

Caine

Persoane nascute in: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Personalitate

Ocupand cea de-a unsprezecea pozitie in Zodiacul Chinezesc, Cainele este loial, compatibil si bun. Cainii ofera foiarte des sfaturi si cuvinte frumoase, sunt mereu buni ascultatori si devin rapid sprijin moral pentru cei din jur atunci cand este nevoie. Un Caine se va implica foarte usor in viata cuiva la care tine, si poate fi privit din exterior ca bagacios. Insa pentru un native Caine este mai important sa ii faca pe cei din jur fericiti decat sa obtina faima, avere sau succes.

Cainii sunt persoane hotarate; ei vor mereu sa se perfectioneze intr-un domeniu inainte de a trece la urmatorul si mereu duc la sfarsit ceea ce incep. Ei pun mare valoare pe prietenie; sunt onesti, demni de incredere si au un puternic cod moral si etic.

Pentru ei este important a avea o casa bine intretinuta, organizata. Ajutorul la curatenia casei si cel oferit la locul de munca sunt doua semne ale nevoii Cainelui de a fi activ si implicat. Un Caine va cheltui banii cu intelepciune, refuzand sa achizitioneze obiecte de lux in favoarea celor practice. Ei prefera de asemenea sa faca economii pentru a acoperi cheltuieli care pot aparea in viitor.
Cainii pot fi pe alocuri temperamentali si incapatatanati. In astfel de momente Cainele isi ia un ragaz singur pentru a isi pune gandurile in ordine. El poate castiga mult pe orice plan daca invata sa fie mai relaxat dar si mai rational.

Sanatate

Un Caine fericit este un Caine sanatos si este usor sa vedeti in infatisarea sa daca un Caine este trist sau deprimat. Cainii sunt foarte optimisti, mai ales atunci cand se lupta cu o boala sau stare proasta de sanatate.

Relatii

Desi Cainele este demn de incredere ca persoana, au probleme in a se increde in altii. Poate trece ceva timp pentru ca un Caine sa se simta in largul sau cu o alta persoana. Atunci cand Cainii nu au incredere in cineva pot deveni foarte critc si dur cu ceilalti. Cainii au deseori dificultati in realtiile de cuplu. Alte persoane sunt usor speriate de firea anxioasa, nervoasa si nesigura a Cainelui, cunoscut pentru afectivitatea sa rece si critica.

Cariera

Colegii pot mereu conta pe un Caine sa ii ajute, mai ales daca asta inseamna ca el va invata ceva nou sau va fi de real ajutor cuiva. Cainii sunt vazuti ca angajati valorosi. Alegeri profesionale potrivite pentru un Caine sunt: ofiter de politie, om de stiinta, consilier, designer de interior, professor, politician, preot, asistenta medicala, functionar public si judecator.

Cainele si cele 5 elemente

Cainele de Metal - Anul 1910 si 1970
Cainele de Metal este implicat suta la suta in tot ceea ce face, in munca la fel ca in relatii personale. Este genul care are asteptari mari atatd e la el insusi cat si de la ceilalti.

Cainele de Apa - Anul 1922 si 1982
Mai putin independent, Cainele de Apa castiga incredere insine atunci cand face parte dintr-un grup. El prefera rolul de membru al grupului celui de lider. Cainii de Apa sunt fideli, afectuosi, flexibili si relaxati..

Cainele de Lemn - Anul 1934 si 1994
Cainele de Lemn, la fel ca cel de Apa, prefera grupul social din punctual de vedere al modului in care acesta poate intari increderea in sine. Desi sunt timizi la inceput, Cainii de Lemn pot ajunga in timp sa fie camarazi grozavi. Sunt adaptabili si relaxati, loiali si calzi.

Cainele de Foc - Anul 1946 si 2006
Cainii de Foc sunt conducatori adevarati. Ceilalti se bucura mereu in compania unui Caine de Foc, si asta pentru ca este atractiv, carismatic, vibrant si increzator in fortele proprii, ii place sa fie mereu in miscare..

Cainele de Pamant - Anul 1958 si 2018
Ceea ce ii face pe Cainii de Pamant lideri grozavi este calitatea sa de a fi demn de incredere si de respect. Simtul corectitudinii la acesti Caini bine ancorati in realitate ii ajuta sa fie sprijin moral pentru altii. Ei sunt increzatori in propria persoana si astfel catiga si increderea celor din jur.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2