Meniu horoscop

Numarul vietii


2

Daca ai obtinut numarul vietii 2, esti o persoana careia ii place rutina. Iti doresti sa poti urma calea ta bine batatorita si familiara. Esti un colectionar pasionat si foarte rar renunti la ceva ce ar putea avea o valoare cat de mica. Esti extrem de sensibila si echilibrata din toate punctele de vedere. Ai capacitatea de a vedea toate punctele de vedere in orice discutie sau situatie si de aceea, vei fi cautata ca mediator in discutiile sau certurile intre prieteni. Esti capabila sa rezolvi aceste situatii cu mult tact. Intotdeauna iti vei face griji pentru alti si ii vei ajuta. Ai o parere buna despre oameni, in general, dar in acelasi timp astepti multe de la ei.

Esti sincera si deschisa in gandire, in vorba si in fapta. Vei reusi in orice activitate care necesita contact cu oamenii, pentru ca dai doavada de tact si bune maniere. Nu esti genul care sa domine un grup sau o situatie. Resuesti mereu sa gasesti si sa mentii o situatie de compromis si sa pastrezi armonia in mediul tau. Pasivitatea, starile de letargie si apatie ar putea sa-ti creeze probleme. Uneori esti pesimista si nu poti vedea cu niciun chip partea plina a paharului.

3

Numarul 3 se remarca





prin expresivitate, sociabilitate, creativitate. Acesta este numarul multor actori, cantareti sau vedete TV. Esti o persoana extrovertita, efervescenta, vesela si optimista. Esti foarte creativa si te poti juca cu cuvintele oricand, fie ca scrii, tii un discurs sau joci un rol. Daca nu ajungi sa lucrezi in show biz, meseria ta are o anumita legatura cu arta. Esti mereu vesela, oricate probleme ai avea si cauti compania unor oameni cu trasaturi similare. Natura ta exuberanta te poate duce departe, mai ales daca esti capabila sa-ti concentrezi energia si talentul pe un anumit domeniu. Esti calda si prietenoasa, deschisa si sociabila in orice imprejurare. Stii sa rezisti in orice situatie si nu-ti pierzi niciodata optimismul si simtul umorului. Manierele tale cuceresc pe oricine si tu esti constienta de asta. Esti genul de persoana care ii citeste imediat pe ceilalti. Traiesti viata din plin si nu iti faci niciodata griji pentru ziua de maine. Nu prea te pricepi la bani pentru ca nu te intereseaza subiectul. Cand ii ai ii cheltui, cand nu-i ai nu-i cheltui.

Exista riscul sa devii frivola, superficiala si sa-ti irosesti calitatile. Iti vine greu sa te asezi la casa ta sau sa stai intr-un loc, in general. Ai grija sa nu devii prea critica, prea nerabdatoare sau intoleranta cu defectele celorlalti.

4

Sub numarul 4 se ascund persoanele cele mai practice si cu picioarele pe pamant, asa zisii stalpi ai societatii. Astepti de la tine tot atat cat astepti de la ceilalti, uneori chiar mai mult. Ai genul de vointa care este foarte des confundata cu incapatanarea. Odata ce ai luat o decizie vei face tot ce-ti sta in putere sa o urmezi pana la capat, fie ca este cea corecta sau nu. Tenacitatea si hotararea ta merg uneori pana la obsesie. Esti un excelent organizator datorita spiritului practic si abilitatii innascute de a vedea lucrurile in perspectiva. Poti deveni un manager foarte bun, care stie intotdeauna cum trebuie facute lucrurile. Loiala si devotata, ai toate sansele sa ai o casnicie de invidiat. Prietenii pot fi putini la numar dar sunt foarte apropiati, iar prieteniile tale dureaza o viata.

Uneori nu reusesti sa fii atat de diplomata cum ti-ai dori. Te irita comportamentul superficial si adesea nu te poti abtine de la a face observatii. Ai tendinta sa te lasi prada rutinei zilnice si de aceea se intampla sa ratezi ocazii importante care ti se ofera foarte rar.

5

Persoanele care au numarul vietii 5 sunt foarte versatile si cu un pronuntat simt al aventurii. Esti una din acele persoane care mereu incearca sa raspunda marilor intrebari ale vietii. Vrei sa fii in totalitate libera si independenta. Urasti rutina si nu poti face o munca plictisitoare care presupune aceleasi activitati in fiecare zi. Totusi, esti foarte comunicativa si stii cum sa-i motivezi pe cei din jur. Probabil ca esti professor sau tii vreun fel de cursuri.

Simtul aventurii te duce pe cai inca neexplorate, fizic sau intelectual. Ai multe abilitati si talente, dar tocmai de aceea s-ar putea sa ai probleme in alegerea unei directii. Oricum, orice ai alege, vei reusi in mod sigur caci nu duci lipsa de ambitie. Iti place sa traiesti clipa, esti vesela si nu-ti place sa te gandesti la ziua de maine. Cauti incontinuu compania persoanelor cu trsaturi similare, caci nu te simti bine langa cei seriosi si pesimisti. Ai nevoie de libertatea exprimarii, iar cand ai ceva de spus iti este greu sa te abtii. Pentru ca iti place sa-ti traiesti viata si sa te distrezi, este posibil sa devii iresponsabila si sa neglijezi aspectele importante ale vietii cum sunt cariera sau situatia financiara. Cautand mereu noi aventuri si noi ocupatii vei incepe sa neglijezi sentimentele si parerile altora.

6

Cea mai importanta trasatura a ta este simtul responsabilitatii, Esti idealista si trebuie sa fii tot timpul de ajutor, altfel nu poti fi fericita. Sfaturile tale sunt apreciate de cei din jur, la fel ca si sprijinul moral pe care il acorzi oricui, fara sa stai pe ganduri. Prin puterea exemplulului si asumarea responsabilitatii devii un bun lider. Tu esti cea care ia asupra sa sarcina cea mai dificila. Nu esti genul de lider care pune in carca altora lucrurile neplacute si de fapt urasti persoanele care au acest obicei. Compasiunea, bunatatea, generozitatea si empatia sunt calitatile pe care ceilalti le admira cel mai mult la tine. Dar nu duci lipsa nici de intelepciune si echilibru, care se manifesta de la o varsta frageda. Probabil ca faimoasa prapastie dintre generatii nici nu a existat in familia ta, tu fiind genul de copil matur, capabil sa inteleaga problemele oamenilor mari.

Esti gata oricand sa-ti asumi responsabilitati mari in comunitatea in care traiesti, dar viata ta se invarte in jurul familiei, care este cea mai importanta pentru tine. Nu te lasa coplesita de responsabilitati, invata sa spui “nu” din cand in cand, mai ales ca multi vor incerca sa profite de bunatatea ta. Iti va fi greu sa faci asta, caci a refuza sa ajuti pe cineva sau a refuza o responsabilitatea te face sa te simti vinovata.

7

Esti linistita, iubitoare, dar rezervata si uneori prea ganditoare. Esti o intelectuala studioasa si nu accepti nicio afirmatie pana cand nu te-ai convins prin studii si cercetari ca este adevarata. Discutiile despre subiecte pe care nu le cunosti te fac sa te simti extrem de stanjenita si esti genul care da fuga la dictionar de cate ori aude un cuvant necunoscut. Te enerveaza faptul ca nu poti cunoaste tot, ca nu poti invata despre tot. De la o varsta frageda dai dovada de intelepciune si inteligenta. Esti o perfectionista si te astepti ca toata lumea sa se ridice la standardele tale. Evaluezi orice situatie noua cu mare acuratete, ceea ce te ajuta foarte mult la locul de munca, oricare ar fi el.

Nu ai foarte multi prieteni, pentru ca nu lasi pe oricine sa se apropie de tine, dar odata ce te-ai imprietenit cu o persoana vei reusi sa o castigi pentru toata viata. Esti o persoana rezervata, iar acest lucru este interpretat gresit, ca fiind aroganta. De fapt nu exista nici urma de aroganta in caracterul tau, este doar o metoda de a-ti ascunde nesiguranta. De fapt tie iti place sa fii singura sa stai departe de evenimentele mondene, de locurile aglomerate. Poti deveni foarte secretoasa si pesimista, introvertita, egoista.

8

Ai putea fi acuzata ca te concentrezi prea mult pe lucrurile materiale si mai putin pe cele spirituale. Cu toate acestea, vei avea mari succese in ce priveste situatia materiala. Esti independenta, putenica si comunicativa. Esti cu picioarele pe pamant si te implicit in atatea activitati practice, importante, incat nici daca ai vrea sa visezi cu ochii deschisi nu ai mai avea timp. Grijile tale se invart in jurul banilor, administrarea sumelor de bani si a puterii pe care ei ti-o ofera. Statutul social este foarte important pentru tine, dar esti gata sa muncesti oricat este nevoie pentru a fi o persoana “cu greutate”. Realizarea de planuri nu este punctul tau forte, tu te pricepi sa le pui in practica, folosindu-ti tenacitatea, influenta si puterea. Odata ce ai stabilit un obiectiv, acesta este ca si indeplinit, pentru ca nu renunti niciodata la ceea ce iti doresti cu adevarat si esti gata sa iti asumi oprice risc.

Din dorinta de a-ti atinge scopurile cu orice pret poti deveni un mic dictator la birou sau in familie, iar personalitatea ta puternica ii poate pune in umbra pe ceilalti. Esti gata pana si sa-ti neglijezi familia, urmarind castiguri materiale. Iti ascunzi prea mult emotiile, in incercarea de a-ti atinge obiectivele, ceea ce poate duce la izolare si singuratate.

9

Esti generoasa, de incredere si plina de compasiune. Tinzi sa devii prea sensibila si sa te pierzi in contemplarea lumii, dar ai un simt al dreptatii foarte dezvoltat. Castigurile materiale nu sunt foarte importante pentru tine, decat in masura in care te ajuta sa ajuti. Esti gata oricand sa renunti la ceea ce ai, daca asta va aduce zambetul pe buzele cuiva drag. Simti o dorinta puternica de a fi de ajutor pana si necunoscutilor, dar de multe ori iti vei da seama ca se abuzeaza de generozitatea ta dusa pana la extrem. Nu este nimic rau in a vrea sa fii de ajutor, dar ai mare grija asupra cui se indreapta compasiunea ta.

Iti faci prieteni foarte usor, iar oamenii sunt atrasi ca de un magnet de personalitatea ta placuta. II cuceresti aproape instantaneu si cei mai multi vor ramane langa tine multi ani, avand in vedere ca nu primesc din partea ta decat sfaturi bune si ajutor in orice moment. Cu un numar atat de mare de prieteni buni satisfactiile sunt pe masura si in momentele dificile ai pe cine sa te bazezi.
Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 5