Meniu horoscop

Vraja iubirii cu petale de flori

Pentru acest ritual ai nevoie de numai doua lucruri: o oglinda micuta si flori proaspete. Pot fi margarete, violete, liliac, gardenii sau garoafe, dar cel mai bine functioneaza florile de trandafir. Petalele de trandafir sunt un symbol al iubirii, al romantismului, al atractiei sexuale, si al relatiei conjugale. Se folosesc pentru a atrage norocul in ce priveste dragostea. Unele personae poarta mereu un saculet roz sau rosu care contine petale de trandafir si cateva fire de par al celui iubit, uneori si alte plante ale iubirii (levantica, trifoi, damiana, catusnica).

Pentru aceasta vraja ai nevoie de sapte sau opt trandafiri. Daca ii rupi chiar tu din gradina, multumeste-I plante sacrificiu prin cuvinte, gesture sau cum vei crede de cuviinta. Natura este o sursa puternicapentru orice vraja si trebuie respectata. Nu uita sa rupi spinii de pe tulpini.

Cand te hotarasti sa urmezi acest ritual, ai grija sa fii singura sis a nut e poata deranja nimeni. Inchide telefonul, nu raspunde la usa, ofera-ti tie insati aceste cateva minute. Poti purta haine normale, pe cele cu care dormi noaptea sau chiar nimic. Alege ce ti se pare mai natural.

Pune florile intr-o vaza mare sau intr-un





bol. Langa ele aseaza o oglijoara asa incat sa-ti poti vedea chipul in ea. Aseaza-te sau ingenuncheaza confortabil langa flori. Scoate una din ele din vaza. Atinge-ti cu ea capul, parul, urechile, obrajii, barbia. In timp ce faci acest lucru deschide-ti sufletul catre energia lina de iubire a florii.

Inchide ochii si atinge-ti pleoapele cu floarea. Rosteste cuvintele urmatoare:

Vad iubirea

Misca floarea mai jos, in dreptul nasului. Miroase aroma bogata si las-o sa-ti inunde sufletul. Rosteste cuvintele:

Respir iubire

Deschide ochii, tine floarea departe de cap si spune:

Tin in mana iubirea

Du trandafirul in dreptul inimii, mangaie-l, lasand energia lui sa se amestece cu a ta si spune:

Simt iubirea


Du trandafirul jos, catre abdomenul tau, apropie-l de piele sau de haine si spune:

Hranesc iubirea

Tinand in continuare floarea in mana, priveste-te in oglinda si spune cuvintele urmatoare:

Iubirea este in fata mea. Iubirea este in spatele meu. Iubirea este langa mine. Iubirea este deasupra mea. Iubirea este inauntrul meu. Iubirea izvoraste din mine. Iubirea vine catre mine. Sunt iubita.

Pune florile intr-un loc in care sa le vezi de mai multe ori pe zi. Daca este posibil tine mereu cu tine florile pe care le-ai folosit in ritual. Cand incep sa se ofilieasca ingroapa-le in pamant si nu uita sa le multumesti pentru energia pe care ti-au daruit-o. Fii pregatita sa primesti si sa daruiesti iubire.
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3