Meniu horoscop

Ritualuri pentru prosperitate

Vrajile legate de bani si amuletele aducatoare de bani s-au gasit in toate culturile, incepand cu momentul in care au aparut banii ca mijloc de schimb. Vrajile legate de bani, success in afaceri, prosperitate si bogatie sunt cele mai cerute si cele mai cautate, dupa vrajile de dragoste.

Iata cateva ritualuri puternice, dar simple si care nu necesita unelte prea multe sau greu de procurat.

Vraja celor patru elemente

Acest ritual trebuie realizat intr-o zi de duminica sau joi, cand luna se afla in ultimul patrar. Ai nevoie de: un ibric cu un carbine aprins inauntru, busuioc, musetel si salvie (plante associate cu prosperitatea), o cana de apa, o farfurie cu sare sau tarana, o bagheta.

Cu sarea sau tarana traseaza un cerc pe un altar improvizat (o masa, o noptiera) si pune ibricul in interiorul lui. Arunca plantele in ibric vizualizand scopul tau (facturile pe care le ai de platit, sau ceea ce te face sa ai nevoie de bani). Arunca in ibric cateva picaturi de apa si o mana de sare sau tarana. Ia bagheta si misc-o deasupra ibricului in sens in versa acelor de ceasornic pentru a amesteca energiile celor patru elemente. In acest timp pronunta urmatoarea incantatie:

Prin





puterea aerului, focului, apei si pamantului, adresez rugamnitea mea. Cer sprijin divin caci am nevoie de ajutor. Implineasca-se dorinta mea, fara a face rau nimanui.


Mediteaza cateva momente privind fumul care se ridica din ibric, continand energiile celor patru elemente si vizualizand scopul tau.

Vraja cu lumanari

Acest ritual este foarte puternic, insa nu se poate face decat in cateva zile ale anului, 1 mai, 1 august, 1 noiembrie si 1 februarie, in primul minut de dupa miezul noptii, adica in primul minut dupa trecerea in aceste zile.

Ai nevoie de: o lumanare aurie, sase lumanari verzi, noua lumanari albe, ulei de pin sis are.

Toate lumanarile trebuie unse cu uleiul de pin si aranjate astfel: cea aurie in mijloc, cele verzi in jurul ei, in cerc, cele albe in jurul cello verzi, tot in cerc.

Imediat ce acul ceasului a trecut de ore 24:00, traseaza un cerc de sare in jurul lumanarilor albe, apoi incepe sa le aprinzi in ordine, incepand cu cea aurie si terminand cu cele albe. Inconjoara altarul de trei ori rostind Tu, Jupiter calator, adu bogatie celor care traiesc in lipsuri. repeta aceste cuvinte de trei ori. Mediteaza cateva minute gandindu-te la nevoia ta de bani (atentie! Nevoie, nu dorinta!), apoi stinge lumanarile in ordinea inverse, incepand cu cele albe.
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.7