Meniu horoscop

4 ritualuri simple pentru atragerea banilor

Pentru primul ritual ai nevoie doar de un ibric si o moneda, preferabil una de argint, dar vraja functioneaza si cu una obisnuita. Este indicat ca ritualul sa se faca atunci cand este luna plina. Umple ibricul cu apa pe jumatate si arunca moneda in el. Adeaza ibricul la fereastra sau intr-un alt loc in care lumina Lunii se poate reflecta in apa. Treceti mainile pe deasupra apei, ca si cum ai incerca sa aduni lumina lunii reflectata in ea. In acest timp rosteste incantatia:

Frumoasa Luna indepartata
Adu-mi bogatia indata
Fii buna stapana
Multi banuti sa-mi pui in mana


Repeta cuvintele de trei ori, iar cand ai terminat toarna apa din ibric pe pamant, intr-un loc din care poti vedea Luna.

Al doilea ritual trebuie inceput in timpul ultimului patrar. Ai nevoie doar de o lumanare verde, o vopsea verde si o piatra care sa aiba o forma apropiata de un patrat. Tine lumanarea in mana, stinsa, in timp ce meditezi la ceea ce ai nevoie, imagineaza-ti ca ai in deja banii care iti trebuie. Cand esti gata, aprinde lumanarea. La lumina flacarii sale, deseneaza pe piatra, cu vopseaua verde, simboluri ale banilor. In timp ce faci asta concentreaza-te pe faptul ca piatra





iti va adduce banii de care ai nevoie. Dupa sapte minute stinge lumanarea. Repeta actiunea acesta, in fiecare zi, pana cand apar banii asteptati.

Al treilea ritual se poate folosi atunci cand ai nevoie neaparata de bani, sau pur si simplu pentru a atrage prosperitatea de partea ta. Foloseste ulei de cuisoare sau de scortisoara pentru a desena un symbol al banilor pe o bancnota cat mai valoroasa. Pune bancnota in portofel si incearca sa o tii acolo, fara s ao cheltuiesti, pentru cat mai mult timp. De fiecare data cand te uiti la bancnota vizualizeaza simbolul desenat pentru a-I mari puterea.

Pentru cel de-al patrulea ritual ai nevoie de ceva mai mult timp. Ia cateva zeci de lumanari si aseaza-le intr-un cerc mare. Aseaza-te in interiorul cercului si concentreaza-te pe problemele si nevoile tale financiare pana cand lumanarile ard complet. Dca reusesti sa faci acest lucru timp de 15 zile, problemele tale financiare se vor termina pentru totdeauna.
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3