Meniu horoscop

Femeile stilish ale zodiacului



Berbec
Aceste fapturi curajoase si increzatoare in ele insele pana la limita arogantei nu se dau in laturi de la a dezgoli putin din corpul de care sunt mandre, fie ca este vorba de picioarele perfect sculptate, sau bustul bine rotunjit. Atunci cand vine vorba de moda, femeile Berbec sunt conducatoare stilate care iubesc hainele glamour, sexy si flashy. Sunt primele care vor aparea imbracate dupa ultimele tendinte. Ele sunt perfectioniste si nu vor iesi din casa intr-un nou outfit pana nu l-au accesorizat asa cum trebuie. Iubesc vestimentatia scumpa, de designer, insa latura lor pragmatica se va multumi si cu o copie decenta dupa modele Prada sau Gucci. Catifeaua fina si matasurile vibrante in culori ca rosu, galben si auriu sunt detalii care corespund viziunii proprii a femeii Berbec despre noblete, alaturi de propria persoana. La munca, femeia Berbec adora sa iasa din multime si de accea adauga o pereche de pantofi stiletto sau dresuri sexy la o tinuta office. Ea adora stilul anilor '40 si detaliile inspirate de acolo, cum ar fi liniile verticale laterale, pliurile mari si gulerele rotunde. Femeia Berbec va fi mai degraba vazuta intr-o jacheta la doua randuri de nasturi sau





intr-un palton midi din lana si o pereche de cizme din piele cu toc inalt. Acest semn de foc pretentios este genul care iubeste sclipirile de rubin sau diamante si va purta un ceas care arata ora in doua zone diferite ale globului, chiar daca nu calatoreste.

Taur
Femeia Taur este genul asezat, asa ca nu o vei vedea cheltuind bugetul familiei pentru haine trendy. Garderoba ei este, de obicei, incarcata cu haine care reflecta preferinta pentru activitati practice: gradinarit, gatit si decoratiuni interioare. Femeile din aceasta zodie vor iubi hainele casual: pantalonul sport, kaki, jeansi, bluze sport si in special orice material usor de mentinut si de curatat. Taurul petrece mult timp in natura si vei gasi la o femeie Taur in dulap costume de ski, rucsaci si ghete de munte. O femeie Taur se va imbraca foarte simplu la birou si nu este neobisnuit sa o vezi de multe ori purtand aceeasi tinuta de mai multe ori. Un pulover confortabil suprapus unei camasi cu volane si o fusta pana la genunchi este o tinuta tipica. Cum au tendinta de a fi ceva mai plinute decat restul semnelor de foc, poarta mult negru, miraculos pentru silueta. Femeile Taur au gusturi simple atunci cand vine vorba de lenjerie si considera un neglije lung alb la fel de sexy ca un deux pieces de la Victoria's Secret. In ocazii speciale, ele vor fi cel mai bine puse in valoare de catre o rochie de seara lunga cu talie empire, care le va pune in evidenta bustul generos si va ascunde alte mici zone "problema". Femeia Taur nu e in favoarea accesoriilor puternice, considera ca a purta bijuterii nu este practic, iar singura bijuterie pe care o vor purta este verigheta.

Gemeni
Aceste femei inteligente, senzuale si cerebrale isi schimba stilul in fiecare zi. Garderoba unei femei Gemeni are cate o tinuta pentru fiecare ocazie. Acest semn zodiacal curios va studia revistele de moda si este mereu bine informat cu privire la tendintele noi in moda. In ocazii simple, casual, prefera haine cu detalii subtile, insa neobisnuite - camasa cu aplicatii din catifea la maneca, un guler cu volane sau putina dantela. Femeia Gemeni are un minunat simt al stilului si in ocazii business, se va imbraca mereu ca "office queen": costum deux pieces office, sirag de perle si un ceas scump. Culorile sale favorite sunt bleumarin, roz, lila, argintiu si auriu. Gemenii adora sa danseze asa ca vor prefera in astfel de ocazii vestimentatia lejera, fluida, din matase, bumbac sau satin. La fel de mult, iubesc farmecul unei fuste scurte din piele rosie sau surpriza oferita atunci cand poarta un sari galben la o petrecere la iarba verde. Pietrele lor semipretioase favorite sunt turcoazul, rubinul, perlele si citrinul. Ca orice spirit liber, femeia nascuta in Gemeni iubeste si bijuteriile naturale si nu va ezita nici sa isi puna o floare inmiresmata in par.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.7