Meniu horoscop

Si zodiile sforaie!

Berbecul vrea sa detina suprematia si in somn. El sforaie tare si puternic, incat ii asurzeste pe cei din jurul sau cu intensitatea sforaiturilor sale. Fara nici un fel de dubiu, berbecul ar putea fi desemnat seful al sforaiturilor.

Taurul care este un tip statornic, greu de schimbat, atunci cand doarme, sforaie linistit si, parca cu incapatanare. Daca vei incerca sa-l trezesti, nu vei avea nici o sansa de reusita, asa ca mai bine, lasa-l sa-si vada de visele lui.

Gemenii se caractereziaza printr-un sforait dezordonat. Dupa cum am mai spus, nativul geaman este schimbator ca vantul si tine sa ne demonstreze asta si in somn. El sforaie pana cand incearca cineva sa il trezeasca. Apoi se razgandeste si se opreste de la sine. Dar asta doar asa, cat sa poata incepe din nou sa sforaie peste cateva momente.

Racul nu se simte bine, daca nu sforaie sanatos. Daca indrazneste cineva sa ii spuna ca nu poate dormi din vina lui, va nega totul si se va si supara ca a indraznit sa le reproseze asa ceva.

Nativul Leu are tendinta sa domine tot si nici in somn nu se poate controla. El sforaie ca un adevarat rege. Daca nu l-ai vedea dormind, ai putea crede,





chiar, ca rage. Nici in cauza leului reprosul nu rezolva nimic. Daca ii faci observatie pe tema sforaiturilor lui, va lua totul in gluma. Daca iti trece prin minte sa-l inregistrezi pentru a-i demonstra ca vorbestyi serios, atunci ii vei da un motiv de mandrie. Leul se va bucura si va fi foarte mandru de sunetele puternice pe care le poate scoate in soimn. Asa ca, mai bine nu dormi cu el.

Fecioara, care este o persoana foarte chibzuita si dornica sa afle raspunsuri, va veni cu o explicatie in cazul leului. Ea va gasi o motivatie psihologica pentru sforaiturile puternice ale regeluii. In ceea ce o priveste, isi va face reale griji, intrebundu-se daca nu cumva ii face concurenta in somn, leului.

Delicata Balanta este plina de surprize! Desi nu ai banui-o, ea sforaie tare si frumos, incat te face sa te intrebi daca si-a propus sa faca din sforait o arta.

Sforaitul pentru persoana nascuta in zodia Scorpionului poate fi o arma, asemeni veninului pentru scorpion. El sforaie profund si intens, astfel incat reuseste sa iti patrunda in suflet. Oricine se simte neputincios pe langa el, dandu-si seama ca va trebui sa astepte pana cand se va hotari sa inceteze sa te mai tortureze.

Sagetatorul sforaie din ce in ce mai tare si, cu siguranta, te va surprinde cu atitudinea lui vizavi de subiect. Daca il vei trezi sa-i faci observatie, va incepe sa rada si te va intreba daca te-ai distrat ascultandu-l.

Capricornul este un tip organizat, perseverent, dornic sa ajunga cat mai sus. Asa ca, nu ar trebui sa mire pe nimeni faptul ca el sforaie ca un adevarat om de afaceri, neclintit ca o stanca. Actiunile la sforait sunt puse deja in vanzare la bursa si toate apartin Capricornilor. Daca il vei deranja pentru a-i spune ca te deranjeaza, iti va raspunde ca un adevarat profesionist, iti va cere scuze si iti va promite ca nu se va mai repeta. Dupa aceea, va adormi si o va lua de la capat.

Fire artistica, Varsatorul este original pana si atunci cand sforaie. O face pe mai multe voci, imitand diferite sunete. Nimeni nu se va plictisi dormind alaturi de varsator, sforaie de fiecare data altfel.

Nativul Peste are un somn foarte profund. El doarme neclintit si nu-l poti trezi prin nici un fel de metoda, nici macar prin datul jos din pat. Cand se trezeste, este uimit daca cineva ii spune ca sforaie.
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 4