Meniu horoscop

Zodii cu "pasarele"Berbec (21 martie-20 arilie)

Expresia caracteristica
“ Sunt pe fuga ”

Cum e zodia asta?
Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu este genul de om care sa se contoneze in sabloane.

Ce “Pasarele” are?
Vreo doua trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul.

Efectele?
De la mania vitezei si graba care se repede cu capul inainte, ignorand pericolele, pana la noptile in care n-are chef sa se culce spunandu-si ca somnul ar fi o pierdere de timp. Oricum considera dormitul prea simplu asadar se provoaca pe el insusi pentru a sta treaz.

O alta mare fixatie ar fi aceea ca el stie ce este mai bine pentru ceilalti. Poate deveni enervant cu “directivele”, dat trebuie inteles ca e sincer si manat de cele mai bune intentii. E genul cavalerului sau eroinei care lupta pentru un scop nobil, care se simte dator sa puna umarul la bunul mers la planetei.

Cand face urat?

Berbecul e spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor... Ce mai!!! E spaima tuturor celor care lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca trebuie sa fie servit pe loc

si impecabil.

Replici de agatat
“Sunt fierbinte! Pot sa trec prin stropitoarea ta?”

De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?
Nu mai intreba, deja l-au schimbat!

Taur (21 aprilie-21 mai)

Expresia caracteristica
“Ce-i al meu, e-al meu“

Cum e zodia asta?
Taurul e un semn solid, perseverent si de incredere. Dar se ataseaza atat de tare de lucruri, persoane si idei, incat ajunga sa faca fixatii.

Ce “Pasarele” are?
Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca acumuleaza. De aici vine atat lacomia lui proverbiala, cat si simtul de posesiune exagerat. Majoritatea Taurilor nu gandesc decat in termeni ca bani, case, masini, haine si bijuterii. Atasamentul fata de oameni (familie, partener de cuplu, prieteni, colegi) e la fel de puternic si de obsesiv, si are la baza aceeasi teama de schimbare.

Prejudecatile si ideile fixe au un mecanism putin diferit: Taurul gandeste practic si temeinic, dar cam incet - si odata ce si-a format o parere (fie ea buna sau rea) nimeni nu i-o mai poate schimba. Nu are flexibilitate si nici capacitatea de a nuanta.

Cand face urat?
Taurul poate deveni periculos daca isi canalizeaza forta pe fagasul fanatismului (exemple - Hitler si Marx).

Replici de agatat
A trebuit sa vin sa vorbesc cu tine. Dulceata e slabiciunea mea!

De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?
Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate.

Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Expresia caracteristica
"Nu te enerva"

Cum e zodia asta?
Cei mai vioi si mai adaptabili copii ai Zodiacului, Gemenii, sunt si cei mai lipsiti de obsesii si de manii.

Ce "Pasarele" are?
Daca dragostea pentru informatie, comunicare si miscare ar putea fi catalogata drept "fixatie", atunci cam asta ar fi meteahna lor. Si inca ceva: se feresc de oamenii prosti, neindemanatici si inceti. Dar, de-aici si pana la obsesii, e cale lunga. De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale, cand pe lume sunt atatea lucruri interesante?

Tiparele rigide nu sunt de ei. Spirite libere si democrate, li se pare absolut aberant sa le impui celorlalti gusturile sau ideile tale. Nu merge ceva? Nici o problema, se reorienteaza cat ai clipi. Bineinteles ca au si ei micile lor ciudatenii, dar, in general, nu sunt deranjante. Se mai supara uneori, insa le trece repede.

Cand face urat?
Cu ei, nimic nu e batut in cuie. Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu de prins, Gemenii deranjeaza adesea tocmai prin lipsa reperelor fixe.

Replici de agatat
Ai vreo carte nereturnata la biblioteca? Pentru ca ai cuvantul “belea” scris peste tot!
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 4.2