Meniu horoscop

Unde pleaca zodiile in vacanta?

Pentru ca este perioada concediilor ne-am gandit sa va facem cateva recomandari de vacanta in functie de semnul zodiacal in care v-ati nascut. Fiecare semn zodiacal are tarile si orasele specifice in care se poate incarca energetic, se poate relaxeaza si isi poate regasi echilibrul pierdut in agitatia cotidiana.

Berbecul se simte bine in partea de sud a tarii in care s-a nascut sau / in partea sudica a orasului in care locuieste.De asemenea daca ne gandim la un loc de vacanta locurile indicate ar fi Franta, Anglia, Polonia si Germania.

Taurul se simte bine in partea de nord a tarii in care s-a nascut sau / in partea nordica a orasului in care locuieste. Ca si locuri de vacanta unde ar fi indicat sa mearga recomandam Leipzig, St. Louis, Rusia, Elvetia, Irlanda.

Gemenii se simt bine in partea de est a tarii in care s-a nascut sau / in partea estica a orasului in care locuieste. Si pentru ca gemenii se simt bine in spatii aglomerate si in strainatate, le recomandam sa mearga in San Francisco, Londra, Elvetia, Melbourne.

Racul se simte bine in partea de vest a tarii in care s-a nascut sau / in partea vestica a orasului in care locuieste. Racul





se simte bine in locuri cu incarcatura istorica si in preajma apelor si a lacurilor, de aceea ne gandeam la Scotia, Olanda, Venetia, New York, Noua Zeelanda.

Leul se simte bine in partea de centru a tarii in care s-a nascut sau / in partea centrala a orasului in care locuieste. Leului ii plac zonele desertice, vulcanice, cu izvoare termale. De asemenea ii place mult luxul. Locurile prielnice pentru leu ar fi Franta, Roma, Romania, Italia, Peru.

Fecioara se simte bine in partea de nord a tarii in care s-a nascut sau / in partea nordica a orasului in care locuieste. Feciorei ii plac locurile curate, parcurile, padurile, iar locurile de vacanta indicate ar fi Grecia, Turcia, Paris, Boston.

Balanta se simte bine in partea de est a tarii in care s-a nascut sau / in partea estica a orasului in care locuieste. Balantelor le place sa mearga in parcuri de distractii, la expozitii si in spatii cu mult bun gust, de aceea locurile de vacanta ideala ar fi in Japonia, Tibet, Viena, Austria.

Scorpionul se simte bine in partea de vest a tarii in care s-a nascut sau / in partea vestica a orasului in care locuieste. Scorpionului ii plac locurile misterioase, discrete, intunecate. Recomandarile de vacanta sunt pentru Siria, Algeria, Liverpool, Norvegia, Zambia.

Sagetatorul se simte bine in partea de sud a tarii in care s-a nascut sau / in partea sudica a orasului in care locuieste. Ii plac locurile apropiate de natura, in aer liber, in spatii largi, in locuri incarcate spiritual. Suntem de parere ca s-ar simti foare bine in Spania, Portugalia, Toledo, Nepoli, Toronto, Mongolia.

Capricornul se simte bine in partea de nord a tarii in care s-a nascut sau / in partea nordica a orasului in care locuieste. Se regaseste in locuri retrase, ferite de lume si aglomeratie, paduri, munti, parcuri. Ii plac locurile incrcate de romantism. Cu siguranta I s-ar potrivi o vacanta in Cuba, Slovenia, India, Mexico, Oxford.

Varsatorul se simte bine in partea de est a tarii in care s-a nascut sau / in partea estica a orasului in care locuieste. Varsatorului ii plac locurile moderne, luminate si spatioase, de aceea recomandarea noastra se indreapta catre Chicago, Dubai, New Delphi.

Pestii se simt bine in partea de vest a tarii in care s-a nascut sau / in partea vestica a orasului in care locuieste. Le plac locurile retrase de ochii lumii, in preajma apelor, fantanilor, lacurilor. Locurile ideale pentru vacanta sunt Ierusalim, Spania, Portugalia, Varsovia.


sursa: Psiholife.ro
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 4.4