Meniu horoscop

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun care este apogeul succesului tau!Berbec
Nativele nascute in zodia Berbecului sunt invingatoarele absolute, sunt campionaele mondiale, sunt olimpicele de pe prima pozitie. Doboara recorduri si n-au adversar. Odata ajunsa la apogeu, are nevoie de noi provocari pentru a nu se plafona. Sau pot deveni foarte arogante.
Motto: "Mai intai tragem si pe urma punem intrebari!".
Exemple de succes printre Berbeci: Leonard Doroftei, Roberta Anastase, Christopher Lambert.

Taur
Afaceristul istet, care se descurca in orice imprejurare, iar criza aceasta macro-economica la nivel mondial este o nimica toata pentru el, are el alte probleme mai mari. Niciodata banii nu vor fi una dintre acestea. Isi doreste stabilitate si stie mai bine ca oricine sa si-o procure.
Motto: "Munceste ca un bou!".
Exemple de succes printre Tauri: George Clooney, David Beckham, Maia Morgenstern.

Gemeni
Adesea mostenitoarea unei averi impresionante, nativa din Gemeni nu trebuie sa munceasca prea mult pentru a-si obtine confortul personal si financiar. Chiar daca nu au rude avute, parintii, unchii ii vor oferi si ultima paine, doar ca micuta si fragila Gemeni sa nu se oboseasca prea tare. Toti trebuie sa stea la picioarele

sale cu daruri si, culmea, asta se si intampla.
Motto: "Nu fi sincer atata vreme cata ai de castigat ceva!".
Exemple de succes printre Gemeni: Nicole Kidman; Mircea Cărtărescu; Angelina Jolie.
Rac
Sunt femeile care trebuie sa fie implinite finaciar si social, insa, mai important decat orice, emotional. In familie, are ultimul cuvant de spus si modeleaza si manipuleaza pe oricine asa cum isi doreste. Vechile matroane romane, precum Cornelia, mama fraţilor Gracchi, apreciată de toţi autorii antici pentru educaţia pe care le-a oferit-o acestora, reprezintă idealul.
Motto: "Armele cele mai periculoase sunt cele sentimentale!".

Exemple de succes printre Raci: Pamela Anderson, Giorgio Armani, Gabriela Vranceanu-Firea.

Leu
Sunt lideri, sunt autoritari, impun respect. Sunt temuti, insa si iubiti in aceeasi masura. Au nevoie de multi admiratori si simt nevoia sa fie in centrul atentiei. Intotdeauna.
Motto: "Sa ne zdrobim adversarii!".

Exemple de succes printre Lei: Napoleon Bonaparte, Madonna, Barack Obama.
Fecioara
Este nascuta sa fie director de companie multinationala. Migaloasa, va innebuni pe toata lumea si va stresa fiecare angajat in parte. Totul este perfect in jurul ei si va fi foarte apreciata de seful cel mare din strainatate.
Motto: “Orice amanunt este cel mai important dintre amanunte.”
Exemple de succes printre Fecioare : Paulo Coelho, Cameron Diaz, Beyonce Knowles.

Balanta
Trebuie musai sa fie un artist idolatrizat. Cartile se tiparesc in zeci de limbi, tablourile sunt expuse la cele mai selecte si exclusiviste expozitii, muzica ii este premiata cu discuri deplatina.
Motto: "Fair-play-ul nu a murit in lume!".
Exemple de succes printre Balanţe. Gwyneth Paltrow, Florian Pittis, Lepa Brena.
Scorpion
Nativele Scorpion sunt cele care ajung adesea lideri, nu neaparat capacitatilor sau abilitatilor lor deosebite, ci a sarmului personal. Sunt acele femei care isi ating scopurile ajutandu-se de seductie, de flirt, de jocuri de cuvinte, ajungand pana intr-acolo incat innebunesc orice sef atata timp cat este de sex opus. Ceea ce este mai grav este ca nu intotdeaubna constientizeaza acest fapt si se autoconving ca lor si numai lor li se cuvine totul.
Motto: "Orice scop poate fi atins".
Exemple de succes printre Scorpioni : Traian Băsescu, Nadia Comaneci, Jodie Foster.
Sagetator

Este un guru. Imaginea sa de succes nu poate fi conceputa altfel decat cu nativa Sagetator in mijlocul atentiei si in jurul careia se invart zeci de discipolii. Reuseste intotdeauna sa scoata ce este mai bun din acestia datorita abilitatilor sale de lingusire si de redare a increderii in ei insisi. Succesul nu este niciodata pe masura asteptarilor pentru ca intotdeauna se poate mai mult.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 6