Meniu horoscop

Profilul sexual al fiecarei zodii


Rac
In ceea ce te priveste, dorinta si dragostea au o legatura indisolubila. Nu poti fi implinita din punct de vedere sexual daca partenerul, pe langa trezirea libidoului, nu te atinge si pe plan sentimental si emotinal. Dificultatile vin tocmai din aceasta latura a sensibilitatii. Este de ajuns sa planeze o umbra de indoiala asupra autenticitatii sentimentelor partenerului tau ca dorinta a si disparut! De asemenea, sexualitatea ta este tributara si atmosferei. O ambianta linistita si deosebita te poate aduce intr-o stare vecina voracitatii senzuale. Din contra, una rece si tensionata este susceptibila de a te priva de orice placere. Altfel spus, depinzi de perioada, de moment, de evenimentele care au loc in jurul si in apropierea voastra! Semnul tau este guvernat de Luna, astrul noptii, astrul tandretei si al emotiilor, mai presus de orice. Din aceasta cauza, nu poti face dragoste daca nu esti in acord emotional cu partenerul tau, daca nu te simti iubita si daca nu primesti doza enorma de tandrete de care ai nevoie. Esti asadar dotata cu o sexualitate capricioasa si schimbatoare. Intr-o zi, extrem de dornica, in alta aproape indiferenta. Hipersensibila la atmosfera, la dispozitie,





esti la fel de usor capabila sa te daruiesti fara retineri atunci cand te simti in largul tau sau sa te blochezi complet atunci cand ceva te deranjeaza. Partenerul tau trebuie sa posede mult tact pentru a te satisface.

Leu
Atuul tau: un magnetism sexual foarte puternic. Impreuna cu Scorpionii, sunteti unul dintre semnele cele mai dotate pentru a seduce. Ceilalti percep in mod instinctual ca posedati o sexualitate puternica si calda, care atrage. Si, odata ce prada subjugata si aservita iti pica in plasa, nu te multumesti cu o singura portie! Atentie, sa nu te lasi fascinata de jocurile de putere. Atentie din nou, caci temperamentul tau dominator te poate duce la fantezii si comportamente ce frizeaza sadismul, fapt ce-ti poate complica inutil viata sexuala. Iti place mereu sa impingi limitele. Unul dintre obiceiurile tale este sa pui pe tine tot felul de podoabe, mai ales bijuterii stralucitoare. Cunosti perfect secretele multor afrodisiace: de exemplu, pentru o seara in doi, ghimbir, niste condimente africane, un mic masaj cu ulei aromatic, o muzica halucinanta etc. Semnul tau este guvernat de Soare, maestrul vitalitatii si al stralucirii. Pentru tine, sexualitatea este una dintre formele cele mai desavarsite ale vietii si ale exprimarii de sine. Esti dotata asadar cu o sexualitate puternica, revigoranta, calda si cu un puternic magnetism sexual. Dar atentie, Soarele este regele sistemului solar! Chiar si cand esti cuprinsa de impulsuri dintre cele “mai” primare, tii sa-ti pastrezi pozitia de superioritate, sa ramai stapana, a celuilalt, dar si a ta. Iata de ce vrei sa ramai, in orice fel de situatie, rafinata si civilizata. Ceea ce, in ochii unora, iti da un aer usor rigid, scortos.

Fecioara
Ai sansa sa fii un semn de Pamant. Or, a apartine acestui element solid si concret are drept consecinta un puternic ancoraj in realitate. Se subintelege, si pe plan sexual. Dispui asadar de o sexualitate destul de exigenta. Esti oarecum rezervata, pudica, cu o anumita tendinta spre masochism, ceea ce te impiedica uneori sa-ti traiesti liber fanteziile. Posedand o mare intelepciune si tact, ti-e mereu teama sa nu ranesti, chiar si in timpul actului sexual, ceea ce te face deseori cam stangace. Hipersensibila, esti mereu inclinata sa regreti o fapta sau un cuvant. In plus, detesti sa te lasi prada instinctelor pe care nu le intelegi. Analizand prea mult ceea ce simti, uiti sa mai si actionezi si sa te bucuri! Trebuie sa reactionezi inainte sa atingi punctul critic. Semnul tau este guvernat de Mercur, planeta inteligentei. Asta te face sa vrei sa intelegi ceea ce se intampla mai degraba decat sa te lasi purtata de senzatii. Ceea ce poate duce la o raceala, la o inghetare a elanurilor si impulsurilor. Totodata, Fecioara este un semn de Pamant, ceea ce te face sa fii dotata cu o sexualitate puternica. Prinsa intre dorinte destul de puternice si nevoia de a pastra controlul, ai tendinta sa te indoiesti de ceilalti si de tine insati. Dar, daca intalnesti un partener care sa te faca sa ai incredere, iti vei uita temerile si vei putea atunci sa-ti lasi corpul sa-si exprime liber puternicele pulsiuni.

Balanta
Iubirea este marea ta preocupare. Nu suporti singuratatea si, pentru tine, marea aventura o reprezinta viata in doi. Cu absolut tot ce presupune ea, de la tandrete la sexul cel mai pasional. Ai un rafinament care te-ar putea face sa simti o anumita retinere in a te lasa dusa de dorinte pe care le crezi a fi animalice. Atentie, aceasta retinere te-ar putea impiedica sa atingi implinirea deplina! Niciun afrodiziac nu functioneaza la fel de bine in cazul tau ca romantismul exacerbat. Ideea unei intalniri pasionale intr-un pat plin de trandafiri, de narcise sau de maci, te face sa arzi! Altfel spus, esti o femeie care viseaza la un erotism sentimental. Frumusetea, delicatetea, romantismul te pot stimula mai mult decat orice. Semnul tau este guvernat de Venus, zeita dragostei si a frumusetii. Asadar, nu e deloc uimitor faptul ca nu poti gasi implinirea simturilor decat in armonie si echilibru! Esti dotata cu un temperament sexual de buna calitate, nici prea puternic, nici prea slab. De fapt, cuvantul cel mai potrivit pentru a-ti caracteriza libidoul este “echilibru”. Echilibru intre sex si sentimente, intre animalic si rafinament. Atmosfera conteaza mult pentru tine: decorul, luminile, culorile, mirosurile. Si, bineinteles, avand un simt estetic foarte dezvoltat, ti-ar fi greu sa gasesti satisfactia totala in bratele unui partener pe care-l gasesti urat dintr-un punct de vedere sau altul.

Scorpion
Reputatia ta amoroasa vorbeste de la sine! Scorpionii fac parte din plutonul fruntas al celor mai buni amanti ai zodiacului. De ce? Pur si simplu, pentru ca planeta care dirijeaza acest semn este Pluto, stapanul fanteziilor si al sexualitatii, in timp ce a doua planeta este Marte, astrul dorintei. Cum posezi unul dintre cele mai puternice temperamente sexuale ale zodiacului, se poate intampla adesea ca satisfactia dorintelor tale sa treaca pe primul loc. Nevoile tale sunt urgente si puternice. Sexualitatea ta tinde adesea spre mister sau spre drama, dar in orice caz, iti plac partidele explozive. Vibratiile emise de sex-appealul tau sunt puternice si erotismul tau nu cunoaste conventiile! Ai o anumita conceptie personala asupra a ceea ce inseamna erotic, iar ea seamana aproape cu fanatismul. De multe ori, in pat, te transformi intr-o creatura irationala, superba, neobosita si derutanta. Cine s-ar plange de asta? Semnul tau este guvernat de Pluto, planeta sexualitatii! Planeta, de asemenea, intre altele, si a autenticitatii si a pasiunii. Inutil sa mai spunem ca faci parte dintre privilegiatele pe plan sexual. Dar asta nu inseamna si ca te satisfac relatiile superficiale cu oricine. Nu, caci nevoia ta de absolut faca ca, atunci cand doresti, sa te implici fara niciun fel de restrictie. Asa se explica faptul ca, desi manata de pulsiuni puternice, ramai o femeie fidela.

Sagetator
Dotata cu un temperament puternic, iti traiesti sexualitatea in mod absolut firesc si natural. Sa doresti, sa oferi placere si sa primesti sunt pentru tine unele dintre formele cele mai desavarsite ale artei de a trai. Simtul culpabilitatii ti-e total strain, ceea ce nu constituie un defect in sine. Doar ca, atunci cand o fantasma mai putin ortodoxa iti trece prin capsor, nu eziti s-o pui in practica. Adesea patul este locul in care iti afisezi tendintele dominatoare. Partenerii oarecum supusi dorintelor tale sunt cei care-ti convin cel mai mult. De aceea, s-ar putea spune despre tine ca esti usor sado, dar ar fi probabil o exagerare! In orice caz, iti cauti iubiti care sa fie la inaltimea enormului tau apetit. Si temperamentul tau vulcanic se exprima adesea prin nopti luuungi si partide la un nivel... olimpic! Zodia ta este guvernata de Jupiter, planeta a bunei dispozitii, a placerii. Nimic uimitor asadar in dorinta ta de a-ti trai sexualitatea in modul cel mai natural din lume! Ai multa vitalitate si esti exigenta pe plan sexual. Faci parte dintre acelea care abordeaza universul sexualitatii in cea mai sanatoasa maniera. Asta nu inseamna ca nu ai fantezii sau dorinte mai, sa le zicem, bizare. Dar nu cunosti absolut deloc sentimentul de vinovatie si dai curs dorintelor fara sa-ti complici existenta.

Capricorn
Nativele acestui semn de Pamant, apropiat deci realitatii, dispun de un temperament puternic: carnale, senzuale, sunt sensibile la toata gama de placeri fizice si nu intampina nicio dificultate in a se bucura de o sexualitate sanatoasa si bogata. Si totusi, uneori, va neglijati bogatul potential sexual. De fapt, planeta care va gurverneaza zodia, Saturn, un astru rece si auster, va face sa va ignorati instinctele, din teama de necunoscut sau de ridicol. Erotismul vostru nu se poate exprima si nu renuntati la sobrietate si discretie. Chiar si in timpul unui act sexual extrem de pasional, aveti nevoia sa simtiti ca voi controlati bine situatia! Simtiti mereu necesitatea sa vi se acorde o anumita atentie, calduroasa si echilibrata in acelasi timp. O atitudine prea indiferenta sau prea exuberanta din partea partenerilor vostri risca sa va “raceasca”. Dar carapacea voastra va fi facuta tandari daca primiti dovezi de dragoste, cuvinte dulci soptite le ureche. Aceasta zodie este guvernata de Saturn, zeul legii si al controlului de sine. Asta va face sa aveti anumite rezerve in ceea ce priveste sexul. Aceasta retinere se poate traduce prin timiditate. Totusi, zodia Capricornului este un semn de Pamant, ceea ce face sa aveti, in pofida aparentelor, un temperament sexual puternic. Asta determina un anumit disconfort, caci sunteti prinse intre un fel de jena si nevoile primare care se cer satisfacute. Din aceasta cauza, sentimentul de culpabilitate apare des in cazul vostru.

Varsator
Dintre toate nativele, voi sunteti cele mai lipsite de prejudecati. Nu ezita sa te lansezi in experiente multiple, care pot merge uneori pana la a duce o viata scandaloasa din punct de vedere sexual. Aceasta atitudine iti permite sa explorezi toate fatetele placerii. Nu ai incredere in pasiune, caci iti este teama sa nu te transforme in prizonierul ei. Cand o poveste de dragoste devine prea intensa, mai ales pe plan sexual, ai tendinta de a fugi caci simti ca risti sa devii dependenta de celalalt! Iti aperi libertatea sexuala cu toate puterile, dar mai mult vorbesti decat sa actionezi pentru ca, de fapt, pretuiesti mai mult calitatea decat cantitatea. Fanteziile tale erotice sunt dintre cele mai indraznete, cele mai nebunesti. Semnul tau este guvernat de Uranus, planeta imprevizibilului si a originalitatii. Nu ne uimeste atunci faptul ca tie iti sunt total straine conventiile sau ca dorinta se naste brusc. Dar Varsatorul este si un semn de Aer, cerebral si care sta cam prost cu senzualitatea. Temperamentul tau sexual nu este asadar prea exigent. Poti chiar sa te acomodezi si cu abstinenta pentru o vreme. Dar, in schimb, atunci cand dorinta ta se trezeste, devii dintr-odata nerabdatoare si nu prea accepti un refuz!

Pesti
Iubesti dragostea, dragostea sub toate formele, de la cele eterice la cele mai carnale. Pentru tine, implinirea sexuala este la fel de imbatatoare ca sentimentele cele mai romantice. In spatele unui exterior discret, ascunzi un temperament pasional care nu se dezvaluie decat in secretul intimitatii. Ai tendinta sa amesteci lucrurile. Sa confunzi iubirea cu dorinta si uniunea trupurilor cu cea a sufletelor. Asta te face sa te inseli si sa-i inseli si pe altii! Iti place sa daruiesti placere mai mult decat sa primesti. Din acest motiv, partenerii tai pot sa-ti ceara orice, oricand. De dragul lor, exersezi masajul tailandez, prepari cina in tinute sexi pentru a le stimula apetitul, porti catuse cand ei au chef sa te chinuie putin! Semnul tau este guvernat de Neptun, zeul furtunilor, dar si al artei si spiritualitatii. Asta inseamna ca, daca pentru tine sexualitatea are diferite nuante, aceasta se manifesta ca un uragan, dar si ca o tulburare, o traire de ordin artistic, uneori chiar mistic. Nu se poate spune despre tine ca esti dotata cu un temperament sexual deosebit de puternic. Foarte receptiva la schimbul de energii subtile, care trec de la unul la altul, poti, in functie de personalitatea partenerului si de situatie, sa treci de la o atitudine pasionala si exigenta la una complet eterica si aproape asexuata!


Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.1