Meniu horoscop

Mirele tau in functie de zodie



Mirele Berbec

"Specialist" in dragoste la prima vedere, viitorul mire berbec se indragosteste imediat, nu accepta refuzul si vrea sa treaca imediat la fapte. Capabil de a darui sentimente cu intensitate foarte mare, femeile care doresc sa se afiseze cu un asemenea exemplar trebuie sa stie la ce se inhama.

Fire pasnica, hotarat si increzator in fortele proprii, acesta are o foarte mare calitate. Stie sa isi faca partenera sa se simta implinita. Fiind o fire pasionala, el va trai fiecare situatie la intensitate maxima, insa tot la fel de repede pasiunea lui se va transforma in cenusa. Un defect al barbatului Berbec este acela ca se indragosteste foarte repede, nu se teme sa se casatoreasca de tanar si o va face chiar de mai multe ori daca este nevoie. Sotia barbatului Berbec va trebui sa fie, in primul rand, intelegatoare, sa dea dovada de foarte multa rabdare si sa ii acorde acestuia atentia cuvenita. Aceasta trebuie sa joace rolul mamei ocrotitoare si astfel il va castiga pe nativ pentru totdeauna.

Barbatii Berbeci sunt firi foarte sensibile, chiar daca nu arata. Odata intrata in gratiile lui, fii sigura ca vei avea parte de o viata plina de evenimente incitante si





haioase. El va fi un sot care iti va darui sentimente si senzatii de neuitat, va fi atent cu treburile casei si nu va ezita sa iti vina in ajutor, va fi un bucatar priceput atunci cand va vrea, un tata exemplar pentru copii.

Asadar daca esti o femeie dinamica, entuziasta si directa, poti deveni viitoare mireasa pentru Berbec. Nu uita ca ii place la nebunie sa cucereasca si ii plac femeile sexy. Daca ii atingi buzele sau urechea fin cu degetele, e al tau. Din punct de vedere sexual, uneori, este chiar prea direct. Desi are inclinatii de sef, isi doreste mai degraba o femeie care sa fie pe acelasi piedestal cu el si pe care sa o respecte.

Mirele Taur

Incapatanati, mandri si foarte orgoliosi, nativii din zodia Taurului se aseamana foarte mult cu femeile acestei zodii. Viitorii miri tauri au de cele mai multe ori un apect frumos, carismatic si ingrijit. Ofera foarte multa atentie imaginii lor si au obiceiuri uneori chiar feminine. Pot avea excese in ceea ce priveste igiena personala. Sunt oameni cu care poti discuta deschis absolut orice, fiind din acest punct de vedere destul de flexibili. Au un simt dezvoltat al umorului, iar cu ei nu prea exista sanse sa te plictisesti.

Viitorii miri taur au un intelect foarte dezvoltat si, fiind abili, vor avea foarte mare succes pe plan material. Fiind si o zodie a castigurilor, taurii vor avea cu siguranta ascensiune pe plan profesional acolo unde vor fi priviti cu foarte mult respect si consideratie. Intr-un cuvant, taurii stiu sa faca bani. Pe plan sentimental, sunt introvertiti nearatandu-si sentimentele. Insa ei sunt asemenea unor copii mari. In tinerete, sunt obisnuiti sa zboare din floare in floare, experimentand deliciul sexual cu cat mai multe femei, insa atunci cand vine vorba de casnicie stau foarte mult pe ganduri si iau o decizie matura.

Pentru ei, viitoarea mireasa trebuie sa reprezinte mai mult decat o partida sexuala reusita. Trebuie sa fie pentru ei o mama, o sora, o prietena de nadejde care sa ii sprijine si sa ii sustina. Sa fie inteligenta, sa aiba un fizic placut si o fire practica. In relatii de cuplu, viitorii miri cauta intelegere pe toate planurile. Odata devenita sotia unuia dintre nativi, vei avea parte de cadouri dintre cele mai frumoase, tandrete, buna dispozitie, dar si de iesirile temperamentale ale taurului.

Pentru a deveni deci mireasa domnului Taur, trebuie sa ai cateva calitati de baza: sa fii o buna bucatareasa, sa fii ingrijita, sa mirosi mereu bine (il dai pe spate cu acest lucru) si sa fii inzestrata cu o sexualitate foarte robusta, altfel nu vei face fata. Desi ii place sa daruiasca, nu ii pretinde niciodata daruri si nu ii vorbi despre fostele relatii.

Mirele Gemeni

Viitorul mire Gemeni este o fiinta foarte realista, schimbatoare, alunecoasa si uneori chiar dura. Este o buna companie, ii plac petrecerile si oamenii. Are o minte agila si este extrem de inteligent. Are simtul umorului si iubeste libertatea de miscare. Fiind o fire directa, nu se incurca cu romantisme. Este mai degraba practic si exact, ca stiintele pe care le studiaza. Niciodata nu va face curte unei fete inarmat cu chitara si serenada. Firea lui este mult mai "baieteasca".
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.7