Meniu horoscop

Cat de creativa este zodia ta?



"Creativitatea" este de obicei mentionata ca o trasatura apartinand exclusiv numai unei zodii sau cel mult doua - dar acest lucru este incorect si neadevarat.Fiecare semn zodiacal este creativ in felul sau. Secretul consta in faptul ca atunci cand faci ceea ce iti place, creativitatea iese la iveala mult mai usor si mai evident - iar aici este partea in care intervine astrologia. Atunci cand suntem "noi insine" si ne exprimam conform zodiei noastre, facem ceea ce ne place, atunci este momentul cand partea noastra creativa intra in actiune - pentru a ne ajuta sa realizam ceea ce ne dorim. Arunca o privire mai jos pentru a vedea cum te inspira zodia ta.

Berbec

Dorinta de afirmare , agresivitatea si faptul ca nu dau inapoi niciodata - sunt cele mai faimoase calitati ale Berbecului. Singuri, nici unul nu pare sa indice "creativitate", dar impreuna, ei creaza un bun, o avere incandescenta pentru care creativitatea in mod absolut necesita: energie. Toti Berbecii o au, si toti o folosesc.Poate pentru a impinge sau a depasi un obstacol, sau pentru a ajunge din punctul A in punctul B, sau pentru a veni cu o solutie ingenioasa cu privire la cum sa creezi sau pentru a reinvia





ceva. De obicei este ceva mecanic, dar pot fii destul de persistenti pentru a-si canaliza ingenuitatea in alte arii, atata timp cat acel lucru implica adrenalina.

Taur

Ofera-le ceva de baut, stai linistit si vei incepe sa vezi partea lor creativa. Taurii pot crea un poem sau o caricatura exceptionala in mai putin de 2 minute. Dar mai este ceva, ei sunt niste magneti pentru bani; capabili sa acopere golurile financiare, sa investeasca in afaceri de succes. Priveste-i cum picteaza, compun capodopere literare sau se ocupa de fonduri prospere. Vei vrea sa vorbesti cu ei despre creativitate.

Gemeni

Sunt Gemenii creativi? Ei bine, sa vedem. Planeta care ii guverneaza este Mercur, acest lucru indica inspiratia pentru ganduri la viteza luminii. Toata lumea ii suna pe Gemeni atunci cand au nevoie de o vorba inteleapta. Destul de creativi? Ce spui de abilitatea lor de a discuta cu straini despre orice si de a lega prietenii. Daca "modul in care folosesc cuvintele" nu se considera creativitate, atunci nimic nu ar trebui.

Rac

Vrei sa vezi adevarata creativitate - a aromelor culinare? Pune un Rac sa stea pentru o ora sau doua intr-o bucatarie bine aprovizionata si utilata. Lasa-l 15 minute sa inspecteze locul si o sa auzi niste sunete de bucurie. Apoi doar priveste si invata cum mancarea devine opera de arta.

Leu

Departamentul in care isi manifesta cel mai bine creativitatea este acela in care se ocupa de cei din jurul lui (nu unul cate unul, cum face Balanta) , ci in grupuri . Ii place sa fie in centru atentiei si sa ii distreze pe cei din jur. Leul isi foloseste cel mai bine puterea creatoare atunci cand este pe scena.

Fecioara

Fecioara poate face, aranja sau descoperii orice de la cel mai confortabil scaun pana la cea mai bine organizata receptie de nunta, sa repare motoare de masini, sau sa ajute un copil la tema de la algebra. Pe scurt, daca se poate face ceva cu un minimul de unelte, Fecioara poate face acel lucru. Sunt niste genii in ale creativitatii si ingeniozitatii - in special atunci cand vor sa ajute pe cineva.

Balanta

Exista o calitate specifica creativitatii Balantei care nu poate fii duplicata de nici un alt semn zodiacal. Nu conteaza ceea ce fac, nu se vor opri pana cand nu este frumos, iar pentru Balanta frumusetea inseamna echilibru. Asa ca indiferent ce creaza, daca este posibil, ei se asigura sa reflecte aceste calitati: frumusete, echilibru si simetrie. Acelasi lucru se aplica pentru par, cosmetice, aranjamente florale sau orice altceva ce ating,toate capata frumusete si echilibru.

Scorpion

Daca este ceva sinistru, misterios sau dificil de aflat, atunci este specialitatea Scorpionului - deci, este prima modalitate prin care isi pot arata latura creatoare. Ei sunt in mod egal si detectivi, analisti si dezlegatori de mistere, si nimic nu ii incanta mai mult decat sa isi arate aceste calitati. La urma urmei, nimic nu este mai frumos decat sa stii cum se va termina noul thriler.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 5.2