Meniu horoscop

Afla ce mireasa vei fi in functie de zodie!



Hei, fetelor, fiti pe faza! In functie de zodia voastra, veti vedea ce fel de mirese veti fi si ce nunta veti avea!

Mireasa Berbec

Despre femeile berbec, se stie ca sunt niste temperamentale si dinamice din fire. Faptul ca vor fi mirese nu le afecteaza cu nimic. Vor pastra aceeasi atitudine fascinanta si plina de contradictii. Dat fiind ca este inzestrata cu un adevarat talent artistic, mireasa berbec se va ocupa in amanunt de nunta ei si nu va lasa sa ii scape nimic. Viitorul sot va trebui sa faca fata dorintelor ei impulsive. Fiind o femeie puternica si pasionala, ea va fi o sotie desavarsita, asta cand nu va avea accese de furie. Atunci cand vrea poate fi joviala si gratioasa. Romantice incurabile, "berbecutele" isi vor dori un inel de logodna cu diamant, ametist, topaz, rubin sau granata. Buchetul poate fi din trandafiri, dar nu numai. Important este sa aiba culori vii, cum ar fi rosu, portocaliu sau roz. Aceleasi culori le pot folosi si pentru decorul nuntii, dar mai pot adauga si galben si albastru.
Avem de a face cu o fire vulcanica si nunta va fi pe masura. Intr-o incapere mare sau in aer liber, atmosfera va fi cu siguranta una incendiara.

Influente pozitive





in cuplu: comunicativitate, curaj, spirit de aventura, generozitate, energie.

Influente negative in cuplu: incapatanare, impulsivitate, lipsa de rabdare, irascibilitate.

Mirele ideal: aventuros, comunicativ, fire sportiva, rabdator.

Data ideala a nuntii: zilele de 9, 18 sau 27 ale lunii.
Destinatia ideala pentru luna de miere: Anglia, Franta,Germania, Polonia, Italia.

Mireasa Taur

"Taurasele" sunt niste femei incredibil de orgolioase si de incapatanate. De foarte multe ori, au un aspect ingrijit si sunt foarte elegante. Pun mare pret pe vestimentatia lor si pe asortarea accesoriilor. Atunci cand iubesc o fac, intr-un mod fulminant, fiind pasionale si geloase. Iubirea pentru ele este mai mult nabadaioasa. Fiind o fire practica, nativei ii place luxul si sa isi traiasca viata intens. Debordand de senzualitate, viitoarea mireasa va sti cu siguranta sa isi poarte bijuteriile care ii plac atat de mult. Ca mireasa, ea va fi eleganta si sarmanta. Va incanta cu siguranta privirile fiecarui invitat. Datorita placerii ei de a purta bijuterii, isi va dori cu siguranta cu inel cu smarald, diamant sau safir. In functie de firea fiecareia, buchetul va putea fi facut din margarete, flori de camp, margaritar sau violete. Culorile folosite pentru decoratiunile nuntii vor fi verde, bleu sau roz - nuantele pastelate. Nunta va fi cu siguranta una luxoasa, zgomotoasa, cu multe lumini, artificii si surprize care vor reusi sa surprinda pe toata lumea.

Influente pozitive in cuplu: rabdare, consecventa, spirit practic, afectiune, resposabilitate.

Influente negative in cuplu: posesivitate, gelozie, lenevie, avarism, incapatanare.

Mirele ideal: tandru, comunicativ, aspect fizic placut, galant.

Data ideala a nuntii: 6, 12, 18, 24 sau 30 ale lunii.

Destinatia ideala: Irlanda, Elvetia, Suedia, Cipru, Grecia.

Mireasa Gemeni

Femeia gemeni este renumita pentru veselia ei si buna dispozitie pe care o raspandeste in jur. Fiind o fire sociabila, nu va avea probleme in ceea ce priveste relationarea cu sotul ei. Datorita personalitatii ei, aceasta viitoare mireasa intruchipeaza mai multe femei intr-una singura: este misterioasa, atragatoare, spirituala, joviala, sentimentala. Este pasionata de tot ceea ce este nou si ii place sa faca mereu schimbari atat in ceea ce priveste look-ul si vestimentatia, cat si in viata personala. Putem spune chiar ca se plictiseste destul de repede. Desi uneori pare foarte puternica si sigura pe ea, are totusi nevoie de putin suport din partea sotului. Nefiind foarte pretentioasa, isi doreste un inel cu agata, ametist sau topaz. Florile ideale pentru buchet sunt lacramioare, irisi, trandafiri albi, orhidee, crini. Culorile ideale pentru nunta sunt alb, rosu, galben, roz. Nunta va fi una naturala, va lipsi snobismul, va fi plina de originalitate si de spontaneitate.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.3