Meniu horoscop

Afla ce fel de mama vei fi functie de zodie!



In functie de zodia ta, vei descoperi ce fel de mama vei fi si ce relatie vei avea cu copiii tai si cu tatal copiilor!

Mama Berbec
Esti mereu gata sa te implici in viata familiala si sa fii mereu aproape de copiii tai. Esti genul de mama care incearca mereu sa se perfectioneze, vei citi maldare de carti pentru a afla care este educatia ideala. Pediatrul va fi sunat mereu pentru un plus de sfaturi! Cand copiii vor creste, ii vei incuraja sa-si faca prieteni si le vei organiza petreceri superbe cu ocazia zilelor de nastere. Ceea ce conteaza este ca odrasla ta sa fie deschisa lumii exterioare, sa stie sa comunice cu ceilalti.

Fie ca e vorba de o fetita sau de un baietel, vei incerca sa le inoculezi notiunea de independenta si de liber arbitru.

Daca e baiat
Il vei incuraja sa fie un mic barbat, sa faca sport, sa ia decizii, iar in curand el va deveni la fel de autonom ca tine. Vei incerca sa-i inoculezi ideea de munca si de efort.

Daca e fata
Si in acest caz, ii vei spune ca independenta este esentiala, o vei indemna sa faca ce ii place, dar sa fie mereu pe picioarele ei din punct de vedere financiar.

Relatia cu tatal copilului/partenerul tau
Iei





in calcul parerea lui in ceea ce priveste chestiunile importante de genul: “I-a raspuns obraznic invatatoarei, ce ne facem?”. In ceea ce priveste restul, stii exact ceea ce e de facut si nu-ti place deloc ca tatal micutilor sa vina cu o alta parere. Conflicte? O multime.

Mama Taur
O viata fara copii? Imposibil. Vei fi mereu prezenta in viata copiilor tai, le vei oferi ce ai tu mai bun si, s-o spunem, un devotement nestirbit. Vei incerca sa fii mereu dreapta si sa tii cont de reprosurile si doleantele lor. Iti place sa-i alinti, sa-i saruti, chiar cu riscul de a-i face sa se simta sufocati atunci cand vor fi crescut. Placerea ta este sa-i vezi mari, frumosi si plini de viata.

Daca e baiat
Vei fi foarte mandra si vei avea tendinta sa-i iei mereu apararea, iar partenerul tau s-ar putea simti neglijat. Iti vei dori sa-l vezi elegant, frumos, dar vei sti si sa-i intuiesti cele mai mici necazuri, mai ales suferintele din dragoste.

Daca e fata
Vei sti sa-i dai incredere in ea, sa-i asculti problemele, sa-i sustii feminitatea si sa-i inoculezi gustul pentru viata de familie si spiritul comunicativ, prietenos. Pentru tine, a fi femeie inseamna sa stii sa primesti. Nu o sufoca prea mult cu sfaturile de ordin afectiv: si ea stie ce vrea.

Relatia cu tatal copilului/partenerul tau
El are nevoie de o rabdare incredibila. V-ati pus de mult de acord asupra modului in care va veti creste copiii si, daca tatal nu se manifesta conform asteptarilor tale, i-o vei spune verde in fata ca e nevoie de doi pentru a creste un copil. In rest, il informezi zilnic asupra lucrurilor legate de copii. Oricat de marunte ar fi ele.

Mama Gemeni
Ti se mai spune si mama 100.000 de volti! Mama care-si invata micutii sa fie independenti de la varste fragede. Casa ta este intesata de carti si jocuri educative. Esti mandra de progresele scolare ale copiilor si-i incurajezi mereu sa ia note bune si sa reuseasca in orice isi propun. Stii sa-i asculti chiar daca nu-ti place ceea ce auzi. In acelasi timp, fiind din fire jucausa si optimista, esti gata sa lasi oricand totul balta pentru a merge la o plimbare cu bicicleta sau cu rolele cu ei.

Daca e baiat
Il vei indemna sa faca sport si sa se distreze. Ti-ar placea sa-si faca studiile in strainatate, nu esti genul closca, ci genul de mama moderna: cinema, teatru, iesiri cu prietenele.

Daca e fata
Ii vei incuraja succesul profesional, vei fi mandra de toate cuceririle ei, o vei sustine in toate luptele pe care le va duce, o vei ajuta sa se deschida lumii. Pentru tine, viata e o aventura in fiecare moment, la fel trebuie sa fie si pentru ea.

Relatia cu tatal copilului/partenerul tau
Il informezi mereu in ultimul moment, gandindu-te ca nu exista nicio problema in lumea ta. Gresesti. Si urmarile se vor face simtite caci domnul tata iti va reprosa in curand faptul ca se simte neglijat, ignorat. Si atunci vei face ca de obicei: il vei saruta tandru, ii vei face complice cu ochiul si o vei sterge repede, intr-o adiere de parfum exotic.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.7