Meniu horoscop

Dizolvarea blocajelor din spatiul de locuit

Am vorbit in cateva articole despre schimbarea care poate fi necesare intr-o locuinta. Aceasta transformare se poate manifesta la nivelul personal si la nivel spatial.

Unora dintre noi le vine mai greu sa creada ca Feng Shui poate actiona chiar atat de repede si intr-un mod care, la prima vedere, pare simplu. Pentru acesti oameni, schimbarea poate dura putin mai mult timp. Aceste persoane se vor convinge numai dupa ce vor fi aplicat remediile prescrise de un consultant Feng Shui calificat si vor fi obtinut rezultate (care se pot masura).

Cei care cred ca remediile celor cinci elemente aduc rezultate, dar mai au inca o urma de indoiala, ar fi bine sa stie ca aceste ganduri negative vor patrunde in locuinta si vor micsora, intr-o masura mai mica sau mai mare, eficienta acestor remedii. Deci, schimbarea ar putea sa inceapa intai cu noi, mai bine zis cu ceea ce avem in interiorul nostru.

Ganditi-va ca acele ganduri de neincredere sunt ca niste mici sageti otravitoare care interfereaza cu schimbarile in spiritul Feng Shui pe care tocmai le-ati aplicat in casa dvs. Sa ne amintim ca Feng Shui inseamna manipularea unor energii invizivile, iar cea mai mare sursa de qi pozitiv sau negativ

suntem tocmai noi. Noi suntem cretori de energie pe care o raspandim in mediul in care traim. Daca aceasta energie este pozitiva, schimbarile vor avea loc mai usor si vor avea durabilitate in timp. Daca energiile noastre sunt negative, ne va fi greu sa ne modificam modul de a gandi si de a actiona, iar schimbarile poate ca se vor lasa asteptate.

Cum am discutat despre ideea de flexibilitate intr-un articol anterior, va propun sa o pastram ca pe o abordare pe termen lung a remediilor (si ideilor) Feng Shui. Nu este nevoie sa credeti in Feng Shui ca intr-o religie, ci sa fiti convinsi de faptul ca este ceva care merita sa fie aplicat in practica. Iar ca sa va convingeti de acest lucru, este necesar chiar sa aplicati anumite remedii si sa operati modificari in spatiul de locuit. In scurt timp, veti observa cum rezultatele apar cu usurinta si veti avea si mai multa incredere in ideile Feng Shui. Ajungem din nou la spirala ascendenta de care am mai vorbit, care ne ajuta sa parcurgem drumul pe care ni l-am trasat in viata.

Dizolvarea blocajelor din spatiul exterior

Blocajele din spatiul in care locuiti pot fi create de fortele tangibile ale obiectelor si structurilor fizice.

Ne este usor sa ne ocupam de fortele create de obiecte fizice pentru ca acestea pot fi mutate si rearanjate astfel incat energiile sa circule intr-un mod armonios. Regula dupa care ar fi bine sa ne ghidam este ca energiile sa circule incet, in linii curbe cu meandre line. Nu este chiar atat de bine ca energiile sa curga direct si rapid.

De asemenea, mobilele mari, coloanele (stalpii de sustinere) si barnele din tavan sa nu para amenintatoare sau prea impozante. Acest lucru creeaza un sentiment de ostilitate sau de presiune, iar qi-ul nu mai circula armonios, creand probleme mentale sau de sanatate.

Circulatia (energiilor si persoanelor) din casa sa se faca, pe cat posibil, fara obstructionari cauzate de colturi, iesituri proeminente sau mobile care vin sa impiedice fluxul. Colturile sau coloanele pot fi mascate cu ajutorul unor plante sau puteti folosi oglinzi pentru a le face sa dispara in mod simbolic.

Daca exista prea multe lucruri sau este dezordine, faceti curatenie si eliminati obiectele care nu va sunt necesare.

Daca aveti prea mult mobilier, puteti sa va decideti sa faceti mai mult loc in casa prin eliminarea unor piese care nu sunt necesare (si care impiedica o curgere lina a energiilor). Daca unele mobile nu mai sunt in stare buna, duceti-le la reparat. Daca aveti probleme cu instalatiile de apa curenta, chemati un specialist sa le repuna in functiune. Energia trebuie sa curga lin, acest lucru manifestandu-se la toate nivelurile din casa noastra.

sursa: http://fengshui-traditional.ro
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 5