Meniu horoscop

Liniile palmei si insemnatatea lor



Atunci cand urmaresti liniile palmei, este important in care dintre palme privesti. Daca te uiti la ambele maini cu atentie vei vedea ca exista anumite diferente intre pozitia si forma liniilor. Desi trebuie sa observi ambele palme, importanta cea mai mare o vei acorda mainii drepte. In chiromantie se spune ca mana stanga este cea cu care ne-am nascut, iar mana dreapta este cea pe care ne-am facut-o noi insine. Aceste e principiul care trebuie urmat: mana stanga arata caracterul innascut, iar cea dreapta arata obiceiurile si experienta pe care le-am acumulat de-a lungul vietii. De fapt, privind ambele palme se pot trage chiar anumite concluzii privind felul in care viata a schimbat caracterul unei persoane. Evident, la stangaci, mana dreapta este cea cu care s-au nascut, iar stanga este cea dobandita.

Linia vietii

Linia vietii este cea mai importanta si mai controversata linie a palmei. Ea incepe de pe muchia palmei, de deasupra degetului mare, formeaza un arc si se termina deasupra incheieturii. Se considera ca aceasta linie vorbeste despre vitalitatea, vigoarea, sanatatea si bunastarea unei persoane.

- O linie a vietii perfect dreapta, fara intreruperi, fara cruci





si neregularitati promite o viata sanatoasa si foarte lunga.

- O linie imperfecta, facuta din mai multe linii mici, ca un lant, sau care se desparte in mai multe, ca un fir de par despicat, arata o sanatate precara. Va trebui sa fii atenta la ceea ce mananci si sa ai mare grija de tine.

- O linie a vietii care porneste de sub degetul aratator denota o persoana ambitioasa. Ai toate sansele sa reusesti intot ceea ce iti propui, atata timp cat iti fixezi scopuri realiste.

- Daca linia vietii se intersecteaza cu cea a capului, esti o persoana atenta, calculata. Totusi nu uita ca ai nevoie si de putina aventura din cand in cand, pentru a iesi din rutina.

- Daca exista linii mai mici care merg in directia opusa si intersecteaza linia vietii, acestea simbolizeaza grijile si obstacolele pe care le vei intalni. Nu-ti faci griji, caci ele te vor intari si te vor transforma intr-o femeie puternica.

- Daca linia vietii se intalneste la capat cu cea a capului si a inimii acesta este un semn rau, care arata un temperament dificil. Va trebui sa lupti cu tine insati pentru a te auto-imblanzi.

Linia inimii

Si linia inimii este una foarte importanta in chiromantie. Este cea orizontala, aflata in partea superioara a palmei, sub degete. Ea vorbeste despre problemele inimii, atat la propriu cat si la figurat si trebuie sa fie adanca si bine definita. Este linia emotiilor si reprezinta atractia naturala dintre sexe.

- O linie a inimii care ajunge intre degetul aratator si cel mijlociu, inseamna un temperament calm. Persoanele care au o astfel de linie sunt mai linistite si mai supuse in pasiunile lor. Vei fi foarte apreciata pentru calmul de care dai dovada chiar si in cele mai tensionate situatii.

- O linie a inimii care ajunge sub degetul aratator spune ca pretuiesti foarte mult partenerul ales, ca esti o persoana puternica, de incredere, care are mult mai putine legaturi amoroase decat ceilalti, deci esti mai stabila in sentimente si mai dedicata. Vei avea o casnicie fericita daca stii sa alegi un partener cu aceleasi calitati.

- Daca linia inimii ajunge pana sub degetul mijlociu, esti pasionala si senzuala. Cu cat linia ajunge mai sus cu atat mai pronuntate sunt aceste caracteristici.

- Daca linia inimii se bifurca, o ramura ajungand sub degetul mijlociu, iar cealalalta intre degetul mijlociu si aratator, esti o persoana vesela, calma, norocoasa in dragoste.

- Daca linia se bifurca atat de larg incat o ramura ajunge sub degetul mijlociu iar celalata sub degetul aratator, aceasta arata o dispozitie schimbatoare, un temperament care nu iti va permite sa ai o relatie de foarte lunga durata, asa cum este o casnicie. Invata sa faci compromisuri si sa accepti si alte pareri decat ale tale.

Linia Soarelui

Linia Soarelui este cunoscuta si ca linia inteligentei sau linia succesului. Ea este paralela cu linia destinului. Linia Soarelui mareste succesul dat de o linie a destinului buna. Atunci cand ea este in concordanta cu munca si cariera date de celelalte linii, este un semn al faimei si distinctiei.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Cuvinte cheie:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.4